Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Principessa🌺
    04. Travanj 2021. 17:55

💖POPIS ROĐENIH BEBA💖
    Lady_E- 05.02- Una💖
    Ivancica90- 12.02- Leo 💖
    Korra- 17.02- Theo💖
    TheTina- 19.02- Cura💖
    Ines- 20.02- Nea 💖
    Emmie- 16.02- Ayaat 💖
    Ninnach- 24.02 - Sara 💖
    MissGraz- 24.02 Cura💖
    Elly94- 03.03- Lucas 💖
    Fancy- 04.03 Cura💖
    Gita_kc- 05.03- Mak💖
    MareiKate- 06.03- Josip💖
    Bebolinka- 07.03 Cura💖
    Bubica1- 08.03- Sara💖
    Bajo- 08.03- Marija💖
    EmEn9- 10.03- Lukas💖
    Ružica- 11.03 Dečko💖
    Pupetta- 14.03 Dečko💖
    Blossom- 15.03 Lorena💖
    Ridja- 16.03 Jan💖
    Avama- 23.03 Leon💖
    Girl1234- 25.03 Teo💖
    Rita88- 25.03 Ena💖
    Nadi_- 29.03 Dečko💖
    Bebanomoje- 30.03 Lejla💖
    Zara01- 30.03 Ria💖
    Dora2021- 03.04 Dora💖

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Lonmi
    04. Travanj 2021. 18:03

Elladanse vjerujem da te boli, postali su pregledi jako neugodni. Ja tocno znam da taj dan kad je pregled kasnije od boli necu nista moci, steze me donji dio trbuha onda kasnije. Za sad sukrvice poslje pregleda nije bilo, vidjeti cemo kako ce biti kad krenem u bolnicu.
    AnaAn da, da legnem odmah, drugo nema sta. Jako je nisko curica, vise joj glavu ne mjeri jer je moze ne vidi ju. Sva natisnuta na cervix. Znas da dok se pokusavam dici tocno osjetim bol u zdjelici, osjetim da je nesto unutra 😂😂 ma neka izdrzati cu, moram 😊

Lonmi
    04. Travanj 2021. 18:05

Lussi ja sam pojela toliko mladog luka. Da znas da mi je zlo 😂😂😂😂😂, makar je mala bila sretna dok sam jela, nek se privikava na sve okuse 😂

Principessa🌺
    04. Travanj 2021. 18:06

Lonmi

Lussi ja sam pojela toliko mladog luka. Da znas da mi je zlo 😂😂😂😂😂, makar je mala bila sretna dok sam jela, nek se privikava na sve okuse 😂

Hahahah pasee joj mladi luk🤣🤣🤣 bome sam ga se i ja najela😅 i francuske hahah nek se navikavaju i uzivaju🤗🤗

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Lonmi
    04. Travanj 2021. 18:22

Luckyme8

Lonmi

Hahahah pasee joj mladi luk🤣🤣🤣 bome sam ga se i ja najela😅 i francuske hahah nek se navikavaju i uzivaju🤗🤗

I sad jos idemo kratko do prijatelja, znas da cu i tamo jesti 😂😂😂😂
    Bas sam 🐷

kety992
    04. Travanj 2021. 18:32

Bas gledam da se Erika nije javila od one sukrvice...🤔🤔 Erikooo javi se....jel decko uranio ☺🙈? 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• thera
    04. Travanj 2021. 18:37

Ono kad vidis da si treci na listi🙈🙈🙈

• thera
    04. Travanj 2021. 18:49

Dora,meni je sasvim solidan. Ne znam zasto sam se bojala poroda za vrijeme praznika😅 Nadam se da ste vi ok i da uzivate🥰
    Girl,presladak je🥰 I moram priznati da mi se ime sve vise svidja. Moguce da ce decki biti imenjaci😊
    Jagodice,vjerujem da ti nije svejedno ali sve ce proci savrseno,vidjet ces. Za 2 dana i manje imat ces svog Frana u rukama❤️
    Ja sam jucer imala osjecaj da nesto krece. Cijelo vrijeme neki bolovi, i sve mi je bilo tesko. Navecer kao da je u sekundi sve stalo i danas imam osjecaj da bi ovako mogla jos mjesec dana. To zensko tijelo je bas fascinantno. 
    Nadam se da svi uzivate sa svojim najmilijima i da niste kao ja pretjerali u hrani🥵

Kontesa1
    04. Travanj 2021. 19:08

Sretan Uskrs svima koliko vas ima 😁 sad mi pričajte šta ste finoga jele,ja ću zamišljati ovaj komad kruha i salamu kao neku gozbu. 🤣
    Tu u bolnici sam još uvijek,nisu me pustili. Jutros kad su došli u viziitu baš je bila moja dr koja me vodi i ona koja me zaprimila kad sam došla zbog tlaka. Pitala sam mogu li kući makar danas. Moja dr nije ništa odgovorila a ta dr.Šanjug je rekla da mora vidit nalaze laboratorija. Onda sam išla na ctg skupa s njima i sestrom pa je dr tamo gledala ctg i nalaze i rekla mi ipak ne mogu kući zbog proteinurije bla bla. A meni od hormona samo suze navele na oči,sve mi bilo neugodno dok mi je primalja namještala ctg ja cmoljim. Onda me ona nekako umirila a poslije i dr je došla do mene i rekla da se strpim da bi u utorak mene porodili uz drip,dakle inducirani vaginalni porod. I da se ničeg ne bojim. Pokazali su mi rađaonu i pogledali dolje, otvorena sam 3 prsta već. Nadam se da ćeme te iste dr i dočekat za porod. Nisam se sjetila pitat za dežurstvo ali nekako sam se smirila. Imaju i mogućnost rajskih plina. To pričam o općoj bolnici Bračak. Nova bolnica,super je. 
    Tako da Jagodica i ja na isti dan rađamo ako bude sve ok. Svakako javljam novosti. E bebe su procjenjend na 2500 i 2800 a imam prekrasne komplstićs broj 46. Bojim se da će im biti premalo. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Mar93
    04. Travanj 2021. 19:48

AnAn, sve rasprave su normalne, dok god se i zavrse na fino, mi imamo pravilo da u krevet ne idemo lec posvadjani, ni bez "laku noc", ma koliko se durili jedno na drugo i stvarno je korisno.
    Oni sad moraju razumit i bit podrska, malar bile iracionalne ponekad. 
    Elladanse, ja bi ti rado pekla torte za zivot, obozavan slastice radit :D sad mi se ipak cini da san dala svoj obol u ovoj trudnoci sta se kuzine tice, zatvaran 🤣🤣 a u kojem ste gradu?
    Lonmi, lezi i miruj, lampat ces kad se budes osjecala sposobnom za to, sve cini kako ti pase, beba i ti ste najbitniji 👑
    A cure, virujen da ste vi vec odavno razglabale o tome, al kako ste odabrali ime za bebicu? Meni je to preeedrag dio svake trudnoće i volin cut price o izboru imena ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.