Dora legendo, imamo live stream iz rodilista, ma zakon!
Samo neka te drzi pozitiva do kraja i da cim brze dodje bebolino na svijet 🤞❤️
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Evo ga nas kutak u nastajanju, krevetic jos uvijek sluzi kao ormar dok sve ne smjestimo na svoje mjesto 🙃
https://ibb.co/JFwjdhB
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Evo mene mise pa Gospodine zastiti i svojim Uskrsnućem nas sve blagoslovi 🙏🏻
Dora svaka cast zeno dok doktor pipa bebi usta a ti imas volje tipkat ti si zmaj .meni kad je napipa kosu bebi ja sam vec vristala čupaj za kosu van a ne da sam mogla tipkat 😂😂
Mi smo kod mojih na rucku, jedva cekam fino papati svega 😁
Mi nismo farbali jaja, nego radili punjena, mislim da cemo sutra spavat svatko u svojoj sobi, kad krenu vjetrovi 😂😂😂
Dora nadam se da se vec mazis sa svojom bebicom pa nam se ne javljas 🙂
Ja cure bila maloprije na hitnoj ginekoloskoj. Pisala ja tu na forumu i taman skuzim da me kao neki grc pocinje hvatat u ledjima i naprijed se siri prema trbuhu. I ja ono, opa, ovo je novo nisam to jos do sad imala, ustanem se iz kreveta, ono neugodno, i steze i popusta, od 17h35 do 18h30 donji dio ledja i trbuh kao da su kruti oklop😳 ne mogu lezat, jer mi je neudobno, tjera me na sve 4, na se spustim na pod i krenem s bokovima lijevo-desno, rekoh to je to, necu docekat carski🤣
.
I to steze pa popusta, pa ostane stegnuto i ja decku, ajmo mi poc na hitnu🏥 rekoh, ovo su 100% trudovi. Iako nije ispao sluzni cep, nije puknuo vodenjak, ali brate tjera na gibanje i micanje bokovima. Ja super volje, zezam se i salim s dragim, mislim si sve u Bozje ruke🤗
.
Dosli mi u Vinogradsku, 3.kat -> rodiliste, ja ne mogu hodat, trbuh tvrd, krut. Izadje sestra ja objasnim kaj je, ona uzme dokumentaciju, vidi da imam zakazan termin za carski u utorak, kaze ona meni "a nista, idemo vidjeti imate li trudove, ako da, idete na carski, ako ne -> domeka do prekosutra." Ja sa sobom imala i ruksak i kofer. Za svaki slucaj👍
.
Urin - nema proteina, tlak 130/80, pregled prstima - i dalje dolje zacementirana, djecak nas super, aktivan, dovoljno plodne vode, posteljica iza, on glavom i ajmo sad na CTG, valjda bu nekaj pokazalo. 25 minuta lezala, cure moje od trudova niti T🤣 CTG sto ocitava trudove raaavan ko' Bosna🤣
.
I nis, dokica napisala nalaz, da su to BH kontrakcije, bez brige one ne otvaraju kaze, ja njoj kazem ja sam dosla jer me tako jos nikad nije stezalo (pa bila sam na sve 4😵), kaze da je to sad normalno za ove tjedne, da je maternica pojacano aktivna ali ovo sto je mene pralo nisu pravi trudovi🤷♀️
.
Nista, isprintala nalaz, rekla da ako bi dalje zatezalo ili boljelo ali na odredne razmake da dodjem ponovo. Uglavnom, ostaje i dalje ponedjeljak hospitalizacija, utorak - carski rez🤗
.
Tak da evo, mi imali neplaniranu generalnu probu 🤣 ja bila skroz skulirana i dobre volje, odjel radjaone je lijep, jedna trudnica u pidzami seta, odnekud se cuje plac bebice, ma bas divna atmosfera🥰 nekak sam bila bas opustena i uzbudjena i emocionalna istovremeno znajuci da cu sljedeci tjedan tu docekati svoga sina🥺👶💙
.
Mi se vratili doma, zavrsila upravo francusku salatu, idem se otusirat i spat🥱
.
Zelim nam svima mirnu i laku noc🥰🤗😴
.
Tebi Dora sretno😘😇
Dora uskoro ocekujem ukljucenje svih nas u radaonu 😄🤗 Ajde mozes ti to 💫💗🌸
Hahaha, anaAn tvoje provale su vrh🤣
.
Mar - bas si lijepa i zgodna mamasita😍🤰
.
Nikac - divno je uredjeno za malenu Darlu 🤗🥰
.
Mom - i ja za svaku od nas molim🙏😇
21:30,3.360 gr i 50 cm duga... Odmah je imala prste u ustima, gladuš.. Rezana dosta dole jer su trudovi bili od 15:30 pa mi snage falilo ali brufen je sredio stvar... Poslije ce mi je donijet...
21:30,3.360 gr i 50 cm duga… Odmah je imala prste u ustima, gladuš.. Rezana dosta dole jer su trudovi bili od 15:30 pa mi snage falilo ali brufen je sredio stvar… Poslije ce mi je donijet…
Cestitke Dora💞💞💞💞💞
Ti si to ekspres odradila💪💪💪
Pisi nam kad stignes💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hvala vam, Nikac i Jagodice ❤️❤️
Dora, cestitke!!! 🥰🥰🌸🌸🧸
Jagodice, bolje da si provjerila pa si sigurna sada.
21:30,3.360 gr i 50 cm duga… Odmah je imala prste u ustima, gladuš.. Rezana dosta dole jer su trudovi bili od 15:30 pa mi snage falilo ali brufen je sredio stvar… Poslije ce mi je donijet…
Cestitke Dora💞💞💞💞💞
Ti si to ekspres odradila💪💪💪
Pisi nam kad stignes💞
Sam porod 15-tak min...
Sortiraj odgovore
Najstariji