Mom, ti si ziva komedija🤣 neka,neka😘
.
Thera - kuzim sad 👍
.
Evo ja slikala popis sto visi kod kabina u TA u Vinogradskoj. https://ibb.co/smYFpsR mislim da je identican onome sto je Ninnach obajvila👍
Drugi put treba vratit komentar kako se i njima raste bez trudnoće! Ma kako oni samo to pametno sve zakljuce, otkrili su toplu vodu - trudnici raste trbuh 🤣🤣🤣
Hahaha, ovo je vrh!🤣 meni je busa fakat velika, na svu srecu nije mi otislu u noge ili dupe, ali trbuh mi je ono bure😳 zato me i pitala zena u ambulanti - "Jesu to dvojceki?", rekoh "ne, jedan veeeeliki decko😌".
.
Petra , ja sad papala narezane kobase i slanac, dolaze predvecer neki gosti, pa je plata narezaka pripremljena, ja malo zamezila 🤤🤫 planiram od sutra, Veliki Petak, subota i na Uskrs malo pripazit na jelo, da mi u pon ne bude tesko. Klistir i to🤣 a dobro, bit ce kako Bog odluci😇 neka nam je svima samo blagoslovljeno i sretno🙏👼
Mom nece nam valjda sad ovaj travanj trajati i trajati 😂😂😂😂😂😂😂 poludim vise od dosade, jos najavljuju neki pad temperature i kisu tu kod nas, znaci opet zatvorenost u kuci 🤦♂️
Drugi tj valjda slazemo krevetic i jos neke stvari pa ce mi to bar malo ubrzati vrijeme.
AnaAn drago mi je da si dobro 😊
Danice drzi se draga, neka vas bar jos tj dana 2u1 🥰
Petra ma te kile... otici ce, s njima nadam se i ovi svi reumatski bolovi 😂
Joj jedva cekam da rodim (u terminu naravno)🥰
Prekrasne trudnice, sve ste wooooow, cudo prirode! 😍 Ja kaskam pa se sa slikama vracam na: sta ce beba za izlazak, sta ce mama za izlazak i sta mama radi po cile dane :D to je i buša u 35+5.
Za prijaviti, ispao sluzni čep i osjećam neke bolove kao menstrualne! Danas 1.4., termin 1.5. Dobro je :D ali ja nisam spremna!!! :O
Kontrola tek iduci cetvrtak.
Za prijaviti, ispao sluzni čep i osjećam neke bolove kao menstrualne! Danas 1.4., termin 1.5. Dobro je :D ali ja nisam spremna!!! :O
Kontrola tek iduci cetvrtak.
Opa, djecaku se zuuuuriiii!😉👶💙🥰🤗
Ajmee Jagodice, malo me oprala panika, znan da moze i misec dana do poroda od tog cepa, al ono, nije mi svejedno :D
E i ja san na prosloj kontroli prije 2 tjedna bila +11 kila, al sve je u butkicama i trbuščiću :D
https://ibb.co/XV4Q42J - sinoćnja!
Lonmi 😂😂😂😂😂 ne pitaj jedino nama dvima tridnoca traje 18 mjeseci ahahhah svaki mj ko da se udupla al znas sta tjesi me sta je ovo zadnji mj nema iza njega jos jedan tako da nek traje dok ga volja nece dovika
Mom,ma ti si bomba(u pozitivnom smislu) i super izgledas🥰Uopce se ne opterecuj.
🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji