U ponedjeljak imam pregled kod gin . Sad me zanima da li ste stavljale utrogestan vecer prije ili ne. Nadam se da mi se hematon povukao 🤞🤞🤞 .
Naravno, stavi utrogestan kad trebas po rasporedu. Ne smeta nista to za pregled a tebi moze smetati ako preskocis.
Not that fensi, ekšli..
U ponedjeljak imam pregled kod gin . Sad me zanima da li ste stavljale utrogestan vecer prije ili ne. Nadam se da mi se hematon povukao 🤞🤞🤞 .
Naravno, stavi utrogestan kad trebas po rasporedu. Ne smeta nista to za pregled a tebi moze smetati ako preskocis.
Hvala puno😘
Mame sa čim ste zamijenile cigare? Trebala bi smanjit a nikako,inače pusim kutiju dnevno...🙄🙄
Evo da se I ja javim malo. U bolnici sam vec 4.5 dana zbog dehidracije I gubitka tezine od povracanja. Isprobavaju razne lijekove da mi pomognu, Ali ne ide bas :( sad sam 7.5tt I beba je dobro, srce kuca.
Cuvajte se sve!
Mame sa čim ste zamijenile cigare? Trebala bi smanjit a nikako,inače pusim kutiju dnevno…🙄🙄
Ja sam odmah prestala pusiti iako sam pusila puno godina. Nije bilo najjednostavnije ali beba mi je bitnija od cigareta bila I tako sam izgurala. Mozes ti to!
Evo da se I ja javim malo. U bolnici sam vec 4.5 dana zbog dehidracije I gubitka tezine od povracanja. Isprobavaju razne lijekove da mi pomognu, Ali ne ide bas :( sad sam 7.5tt I beba je dobro, srce kuca.
Cuvajte se sve!
Cuvaj se Matie, i javljaj nam se ☺️
Nadam se da ce naci nacin kako da ti bar malo olakšaju!
Evo i mene tu💗
Ne znam kako stavit ovaj tracker dolje🙈, no danas ravno 4tj. Sa terminom 12.4
👦2012💙
Mame sa čim ste zamijenile cigare? Trebala bi smanjit a nikako,inače pusim k
Ja sam pusila kutiju na dva dana, kako sam napravila test i saznala da sam trudna, odma mi se cigarete ogadile, sad ne pusim neka 4 tjedna i ponekad mi dode zelja al kako dode tako ode 😄
Samo hrabro 😊
Dragi i ja na moru i bas u inat kad sam obavila sve kontrole pred put koje su prosle savrseno e sad bas ujutro prokrvarila, odmah sam otisla do bolnice i dobila strogo mirovanje i dalje terapiju utrogestana vaginalno 3x2
Evo sad vec popodne nema ni malo sukrvice
Svima zelim srecu 🤞🏻
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Matie, drž se i želim da što prije prođe 😐
Joy, podsjeti me, ti si imala neki hematom ili je to krvarenje novost?
Kona dobrodošla!!
Meni je prošli tjedan bio grozan po pitanju mučnina i rigoleta, molim boga za bolji idući tjedan 🙌
Matie, drž se i želim da što prije prođe 😐
Joy, podsjeti me, ti si imala neki hematom ili je to krvarenje novost?
Kona dobrodošla!!
Meni je prošli tjedan bio grozan po pitanju mučnina i rigoleta, molim boga za bolji idući tjedan 🙌
Nisam imala hematom
Doktoru danas nije bilo jasno od kuda i cega krvarenje
Hvala bogu stalo je i nadam se da se nece ponoviti
Ja sam se taman u cetvrtak pohvalila da nemam neke mucnine i onda od petka me stigle, ne povracam al me stalno tjera na povracanje, bez obzira dal pojedem nesto ili nista, od jutra do mraka 🥴
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Sortiraj odgovore
Najstariji