Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    31. Srpanj 2020. 21:36

bajo

U ponedjeljak imam pregled kod gin . Sad me zanima da li ste stavljale utrogestan vecer prije ili ne. Nadam se da mi se hematon povukao 🤞🤞🤞 .

Naravno, stavi utrogestan kad trebas po rasporedu. Ne smeta nista to za pregled a tebi moze smetati ako preskocis.

Not that fensi, ekšli..

01. Kolovoz 2020. 00:07

Fancy

bajo

U ponedjeljak imam pregled kod gin . Sad me zanima da li ste stavljale utrogestan vecer prije ili ne. Nadam se da mi se hematon povukao 🤞🤞🤞 .

Naravno, stavi utrogestan kad trebas po rasporedu. Ne smeta nista to za pregled a tebi moze smetati ako preskocis.

Hvala puno😘

• lola123
    01. Kolovoz 2020. 15:30

Mame sa čim ste zamijenile cigare? Trebala bi smanjit a nikako,inače pusim kutiju dnevno...🙄🙄

Matie89
    02. Kolovoz 2020. 11:34

Evo da se I ja javim malo. U bolnici sam vec 4.5 dana zbog dehidracije I gubitka tezine od povracanja. Isprobavaju razne lijekove da mi pomognu, Ali ne ide bas :( sad sam 7.5tt I beba je dobro, srce kuca. 
    Cuvajte se sve! 

Matie89
    02. Kolovoz 2020. 11:35

lola123

Mame sa čim ste zamijenile cigare? Trebala bi smanjit a nikako,inače pusim kutiju dnevno…🙄🙄

Ja sam odmah prestala pusiti iako sam pusila puno godina. Nije bilo najjednostavnije ali beba mi je bitnija od cigareta bila I tako sam izgurala. Mozes ti to! 

• Bebanomoje
    02. Kolovoz 2020. 12:39

Matie89

Evo da se I ja javim malo. U bolnici sam vec 4.5 dana zbog dehidracije I gubitka tezine od povracanja. Isprobavaju razne lijekove da mi pomognu, Ali ne ide bas :( sad sam 7.5tt I beba je dobro, srce kuca.
    Cuvajte se sve!

Cuvaj se Matie, i javljaj nam se ☺️
    Nadam se da ce naci nacin kako da ti bar malo olakšaju! 

Kona13
    02. Kolovoz 2020. 13:20

Evo i mene tu💗
    Ne znam kako stavit ovaj tracker dolje🙈, no danas ravno 4tj. Sa terminom 12.4 

👦2012💙

joy
    02. Kolovoz 2020. 14:04

lola123

Mame sa čim ste zamijenile cigare? Trebala bi smanjit a nikako,inače pusim k

Ja sam pusila kutiju na dva dana, kako sam napravila test i saznala da sam trudna, odma mi se cigarete ogadile, sad ne pusim neka 4 tjedna i ponekad mi dode zelja al kako dode tako ode 😄

Samo hrabro 😊
    Dragi i ja na moru i bas u inat kad sam obavila sve kontrole pred put koje su prosle savrseno e sad bas ujutro prokrvarila, odmah sam otisla do bolnice i dobila strogo mirovanje i dalje terapiju utrogestana vaginalno 3x2
    Evo sad vec popodne nema ni malo sukrvice
    Svima zelim srecu 🤞🏻

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

MareiKate
    02. Kolovoz 2020. 14:59

Matie, drž se i želim da što prije prođe 😐
    Joy, podsjeti me, ti si imala neki hematom ili je to krvarenje novost?
    Kona dobrodošla!!
    Meni je prošli tjedan bio grozan po pitanju mučnina i rigoleta, molim boga za bolji idući tjedan 🙌

joy
    02. Kolovoz 2020. 16:35

MareiKate

Matie, drž se i želim da što prije prođe 😐
    Joy, podsjeti me, ti si imala neki hematom ili je to krvarenje novost?
    Kona dobrodošla!!
    Meni je prošli tjedan bio grozan po pitanju mučnina i rigoleta, molim boga za bolji idući tjedan 🙌

Nisam imala hematom
    Doktoru danas nije bilo jasno od kuda i cega krvarenje
    Hvala bogu stalo je i nadam se da se nece ponoviti
    Ja sam se taman u cetvrtak pohvalila da nemam neke mucnine i onda od petka me stigle, ne povracam al me stalno tjera na povracanje, bez obzira dal pojedem nesto ili nista, od jutra do mraka 🥴

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.