Kod mene danas mučnina u grlo mi stalno onaj okus ko kada povratis pa ono uzasno zadnje Dane me spasava Donat ublažuje mi mučninu i žgaravicu npr jucer nisam imala nego malo navečer danas me prati evo cijeli dan popusti pa opet ja sam se odlučila za nifty test mi ovdje ni nemamo koliko sam upućena te ostale testove danas sam 8+ 6 narucit cu se sutra tako da to bude nekih 10+ 2,3 dana moja sestra ide sutra dati krv da se radi test ona je vec 13 tt ,vrućine su nepodnošljive ja vam drage moje nigdje ne izlazim iz kuce i klimatiziranog gdje god odem škodi do jer mi bude lose jos me drži ona lijenost koja mi tako smeta
Prijavljujem mucnine od jucer, glavno da sam se zalila da ih nemam. Tokom dana sam skuzila da mi prodje ako se brzo podrignem, pa bih se digla i nakon podrigivanja bi mucnina nestala (ko mala beba sam bila 😂). Ali navecer, uffff.... Bilo je: ok idem povracati, nije bed. I krenulo je ali je stalo, nije izaslo , to mi je jos gore bilo 😒 oprostite na detaljnim opisu, prvi dan mucnine pa me iznenadilo 😀 nadam se da danas bude bolji dan.
Bebana moje u kojem si tjednu? Neka mučnina 😃
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bebana moje u kojem si tjednu? Neka mučnina 😃
Danas sam tocno 7 tj. Iako je rekao da je dva dana manja trudnoca, al nadam se da cemo u petak potvrditi sta je tocno ☺️
Evo bila jutros u gin , hematon se povlaci . Ne trebam vise utrogestan koristit nego ove 2 sta su mi tablete ostale iskoristit. Nisam vise na mirovanju strogom , mogu sve sad normalno samo bez egzibicija . Srčeko kuca❤❤❤🙏, beba je 14 mm 🙏🙏❤❤❤
Dobrodošle nove cure!!!
Evo da vam se i ja malo javim nakon puno razmišljanja narucila sam se danas na panoramu 17.8 biti ću tada 11 tjedan, stvarno želim taj test obaviti premda stvarno puno dođe ali želim biti mirna do kraja trudnoće.
Od simptoma samo umor, veći trbuh i bolne i teške grudi drugo ništa. Nije mi uopce slabo tako da skoro kao da i nisan trudna.
Nadam se da će vama koje imate mučnine brzo proći. Meni bilo samo dan dva slabo i to je to ali pripisujem to mučnini od migrene a ne od trudnoće.
Mislim.da ću morati u potragu za hlačama jer me sve jako žuljaju pa čak i tajice. Nadam se na ću uspijeti pronaći nešto. ;-)
Evo bila jutros u gin , hematon se povlaci .
Super, odlične vijesti. Sad polako uživaj. :-)
Dobrodošle nove cure!!!
Evo da vam se i ja malo javim nakon puno razmišljanja narucila sam se danas na panoramu 17.8 biti ću tada 11 tjedan, stvarno želim taj test obaviti premda stvarno puno dođe ali želim biti mirna do kraja trudnoće.
Od simptoma samo umor, veći trbuh i bolne i teške grudi drugo ništa. Nije mi uopce slabo tako da skoro kao da i nisan trudna.
Nadam se da će vama koje imate mučnine brzo proći. Meni bilo samo dan dva slabo i to je to ali pripisujem to mučnini od migrene a ne od trudnoće.
Mislim.da ću morati u potragu za hlačama jer me sve jako žuljaju pa čak i tajice. Nadam se na ću uspijeti pronaći nešto. ;-)
I ja ću ziher na panoramu te se nadam da će nam naši benefiti pokriti jer je skupo
👦2012💙
Drzite mi fige...ja sutra idem na pregled trebala bi biti 7+ 4...nakon 2 losa iskustvaa..stalno mi je u glavi da nes nije dobro 😑 al nadam se da je ovaj put
Ružo sretno!
Ja s pregleda danas, 8+3, srćeko kuca i službeno mi dr i sestra čestitale na trudnoći.
U razgovoru sam im kazala kako se dosta dobro osjećam i kako sam bila u strahu radi toga a one su mi rekle uživajte i nezovite vraga, i to su u pravu.
Zato cure, trebamo se opustiti, paziti na ono što možemo u sve u Božje ruke.
Inače, za dva tjedna radim Harmony.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji