Evo mene, samo da vam kažem da sam obavila test… Hvala vam svima na podršci, najbolje ste🍀❤️
Trajalo je kratko, samo izvadili krv i dala sam osobne podatke i sad oni to šalju u SAD na analizu. Sutra idem na more pa se nadam da ću manje misliti o rezultatima testa. Ako nekog zanima, meni su predložili srednji paket za 4330kn Panorama test i to uključuje za mojih 33god dovoljno tih pretraga po njima. Ima i oš više prošireni za 4700kn. Može se platiti i na rate ako je nekome puno odjednom što je isto ok.
I ja sam cula da je Panorama bolji, tako da cu vjer i ja njega radit kad dodje vrijeme za to. A sad znam gdje i po kojoj cijeni, hvala ☺️
Vjerujem da ce biti sve ok sa nalazima, drzim fige 🤞
Hvala ti, eto neka i tebi (kad se odlučiš otići, kad bude vrijeme) i meni budu rezultati uredni i školski😊. Mene isto ne muče mučnine ali sise bole, i stalno sam gladna i leđa isto... Tako da vrlo slično kao kod tebe. Jedino što ja već sad imam potvrđen gestacijski dijabetes pa moram baš paziti na hranu... 🤔
Bebanomoje još je premalo - možda ima lošiji uzv - u petak će sve biti ok..
što se tiče mučnina - nije pravilo da ih trebaš imati - ostali simptomi su tu
Ninnach ti to expresno obavila sad znamo kud ići i rate su super....bit će nalaz super, odmori se i uživaj na moru. Sretan put!
Busybee kad imaš prvi pregled?
MareiKate kad si napisala Cola sline mi krenule - otišla i ja u dućan po jednu baš paše
Bebanomoje nemoj se brinut još je rano, sve će bit ok.
Ninnach koji si ti točno tjedan?
Meni rekli da dođem na panoramu tek u 11 tjednu
Ja isto muzu odmah sibnula poruku da ne dolazi s posla bez Cole. Hladna Cola-kakav gust! Bit ce u meni 100kg prije vremena 😅
E ovako, ja se nadam da je istina kako su mi rekli i kako sam negdje na netu našla da Panorama može već od 9tt. Ja sam 9+3. Znam da sam se požurila ali kad sam danas zvala potvrdili su mi da mogu doći. Sad se nadam da neću izvisiti jer su mi rekli krivo🤔
Tko je tebi rekao da dođeš u 11tt? Evo sad čitam opet na stranici od labosa Breyer piše od napunjenih 9tt da se može. Pa se nadam da može, sad je gotovo😊
Ninnach meni je rekla ginekologica da se može ić već od 9 tjedna ali da nek idem u 11 tjednu jer da je tada test najpouzdaniji.
Ma mislim da će bit sve ok, ako ne bude dovoljno će te zvat da dođeš ponovit. Ma bit će sve ok ;-)
U ponedjeljak imam pregled kod gin . Sad me zanima da li ste stavljale utrogestan vecer prije ili ne. Nadam se da mi se hematon povukao 🤞🤞🤞 .
Ninnach meni je rekla ginekologica da se može ić već od 9 tjedna ali da nek idem u 11 tjednu jer da je tada test najpouzdaniji.
Eh, nisam to znala, ali bit će nadam se sve ok.🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji