Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    31. Srpanj 2020. 14:22

Bebanomoje

Ninnach

Evo mene, samo da vam kažem da sam obavila test… Hvala vam svima na podršci, najbolje ste🍀❤️
    Trajalo je kratko, samo izvadili krv i dala sam osobne podatke i sad oni to šalju u SAD na analizu. Sutra idem na more pa se nadam da ću manje misliti o rezultatima testa. Ako nekog zanima, meni su predložili srednji paket za 4330kn Panorama test i to uključuje za mojih 33god dovoljno tih pretraga po njima. Ima i oš više prošireni za 4700kn. Može se platiti i na rate ako je nekome puno odjednom što je isto ok.

I ja sam cula da je Panorama bolji, tako da cu vjer i ja njega radit kad dodje vrijeme za to. A sad znam gdje i po kojoj cijeni, hvala ☺️
    Vjerujem da ce biti sve ok sa nalazima, drzim fige 🤞

Hvala ti, eto neka i tebi (kad se odlučiš otići, kad bude vrijeme) i meni budu rezultati uredni i školski😊. Mene isto ne muče mučnine ali sise bole, i stalno sam gladna i leđa isto... Tako da vrlo slično kao kod tebe. Jedino što ja već sad imam potvrđen gestacijski dijabetes pa moram baš paziti na hranu... 🤔

blossom
    31. Srpanj 2020. 14:32

Bebanomoje još je premalo - možda ima lošiji uzv -  u petak će sve biti ok..
    što se tiče mučnina -  nije pravilo da ih trebaš imati - ostali simptomi su tu 
    Ninnach ti to expresno obavila  sad znamo kud ići i rate su super....bit će nalaz super, odmori se i uživaj na moru. Sretan put! 
    Busybee kad imaš prvi pregled?
    MareiKate kad si napisala Cola sline mi krenule - otišla i ja u dućan po jednu  baš paše 

• EmEn9
    31. Srpanj 2020. 15:02

Bebanomoje nemoj se brinut još je rano, sve će bit ok.
    Ninnach koji si ti točno tjedan?
    Meni rekli da dođem na panoramu tek u 11 tjednu

• MissGraz
    31. Srpanj 2020. 16:05

Ja isto muzu odmah sibnula poruku da ne dolazi s posla bez Cole. Hladna Cola-kakav gust! Bit ce u meni 100kg prije vremena 😅

Ninnach
    31. Srpanj 2020. 18:08

EmEn9

E ovako, ja se nadam da je istina kako su mi rekli i kako sam negdje na netu našla da Panorama može već od 9tt. Ja sam 9+3. Znam da sam se požurila ali kad sam danas zvala potvrdili su mi da mogu doći. Sad se nadam da neću izvisiti jer su mi rekli krivo🤔 

Ninnach
    31. Srpanj 2020. 18:11

EmEn9

Tko je tebi rekao da dođeš u 11tt? Evo sad čitam opet na stranici od labosa Breyer piše od napunjenih 9tt da se može. Pa se nadam da može, sad je gotovo😊

• EmEn9
    31. Srpanj 2020. 20:02

Ninnach meni je rekla ginekologica da se može ić već od 9 tjedna ali da nek idem u 11 tjednu jer da je tada test najpouzdaniji.

• EmEn9
    31. Srpanj 2020. 20:04

Ma mislim da će bit sve ok, ako ne bude dovoljno će te zvat da dođeš ponovit. Ma bit će sve ok ;-)

31. Srpanj 2020. 20:38

U ponedjeljak imam pregled kod gin . Sad me zanima  da li ste stavljale utrogestan vecer prije ili ne. Nadam se da mi se hematon povukao 🤞🤞🤞 .

Ninnach
    31. Srpanj 2020. 21:22

EmEn9

Ninnach meni je rekla ginekologica da se može ić već od 9 tjedna ali da nek idem u 11 tjednu jer da je tada test najpouzdaniji.

Eh, nisam to znala, ali bit će nadam se sve ok.🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.