Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    31. Srpanj 2020. 10:50

Nove cure - dobrodosle 🧡 
    Za sve preglede - drago mi je da se cuju srceka i da je sve ok. Bas sam sretna zbog sviju! 🧡 

Ja ne znam kako vi. Ja imam osjecaj da mi je samo gore svaki dan. Ne povracam, ali ta bol u zeludcu i nizak tlak me izludjuje. Nisam doslovno za nista. Od hrane mi se uglavnom ne gade jedino gluposti kao npr. Smoki 😅, a na vecinu drugih stvari mi se dize zeludac. A mirisi... jos malo necu se moc tusirati u nijednom samponu niti prati robu sa bilo kakvim omeksivacem. 

Ninnach
    31. Srpanj 2020. 10:57

Cure, upravo idem napraviti Panorama test u Breyer. Nadam se da će rezultati biti svi dobri i da neće biti problema. Za 5 do 10 dana ću znati. 🙏🍀❤️

MareiKate
    31. Srpanj 2020. 11:22

Cure, drago mi je zbog svih dobrih pregleda!! Nek se tako nastavi!
    Ninach sretno na testu, i neka sve bude savršeno!
    MissGraz, ja i povraćam i isto mi je sve gore... Trenutno evo pijem Coca colu i umirem od vrućine!  😅🥴

busybee
    31. Srpanj 2020. 11:28

Ninnach, sugurna sam u dobre rezultate :)

• EmEn9
    31. Srpanj 2020. 12:16

Ninnach super javi kako je bilo. Sve će bit super ne brini. :-)

• Bebanomoje
    31. Srpanj 2020. 13:49

Ja sam danas isla na prvi pregled. Kao 6+4 sam, ali kaze dokt da je 6+2 sto je moguce jer mi je bila kasnije ovulacija ovaj ciklus. Bitno je da sam vidjela gestacijsku i plod, ali to je tako malo da je rekao da mu se cini da titra al ne moze garantirati da su to otkucaji srca. Buduci da ide na go, dao mi je uputnicu za bolnicu i da odem za tjedan dana u bolnicu vadit betu i radit uzv, buduci da sam imala ranije spontani, trebali bi me primiti.
    Mirnija sam jer sam ovaj put vidjela plod (u prosloj trudnoci to nisam vidjela), al opet malo tuzna i zabrinuta jer nismo culi srceko. Tjesim se da je zbilja rano, i da ce to biti sve ok, ali cu vjer opet biti turbo nervozna sljed petak. Dao mi je jos uputnice za krv, urin, krvnu grupu, al to idem tek kad potvrde da je sve ok u bolnici.
    E da, i jos kad sam rekla da me brine da nemam mucnine, slozio je facu i da me utjesi rekao da to bude oko 8-10 tj, ali da i zato ne moze garantirati da je sve ok. U svakom slucaju se ogradio jer ko zna sta ce biti na sljed pregledu i razumijem ga. 

Ninnach
    31. Srpanj 2020. 13:52

Evo mene, samo da vam kažem da sam obavila test... Hvala vam svima na podršci, najbolje ste🍀❤️
    Trajalo je kratko, samo izvadili krv i dala sam osobne podatke i sad oni to šalju u SAD na analizu. Sutra idem na more pa se nadam da ću manje misliti o rezultatima testa. Ako nekog zanima, meni su predložili srednji paket za 4330kn Panorama test i to uključuje za mojih 33god dovoljno tih pretraga po njima. Ima i oš više prošireni za 4700kn. Može se platiti i na rate ako je nekome puno odjednom što je isto ok.

Ninnach
    31. Srpanj 2020. 13:58

Bebanomoje

Ja sam danas isla na prvi pregled. Kao 6+4 sam, ali kaze dokt da je 6+2 sto je moguce jer mi je bila kasnije ovulacija ovaj ciklus. Bitno je da sam vidjela gestacijsku i plod, ali to je tako malo da je rekao da mu se cini da titra al ne moze garantirati da su to otkucaji srca. Buduci da ide na go, dao mi je uputnicu za bolnicu i da odem za tjedan dana u bolnicu vadit betu i radit uzv, buduci da sam imala ranije spontani, trebali bi me primiti.
    Mirnija sam jer sam ovaj put vidjela plod (u prosloj trudnoci to nisam vidjela), al opet malo tuzna i zabrinuta jer nismo culi srceko. Tjesim se da je zbilja rano, i da ce to biti sve ok, ali cu vjer opet biti turbo nervozna sljed petak. Dao mi je jos uputnice za krv, urin, krvnu grupu, al to idem tek kad potvrde da je sve ok u bolnici.
    E da, i jos kad sam rekla da me brine da nemam mucnine, slozio je facu i da me utjesi rekao da to bude oko 8-10 tj, ali da i zato ne moze garantirati da je sve ok. U svakom slucaju se ogradio jer ko zna sta ce biti na sljed pregledu i razumijem ga.

Ja sam ovdje već pisala kako u prvoj trudnoći sam imala mučninu 5 min jedan dan i srce se čulo tek početkom 7tt
    Ako te to tješi... Znam da je svaka trudnoća različita. Ja isto opet nemam mučnine i mislim si svašta ali opet se sjetim prve trudnoće i umirim se. A to da se moraju doktori ograditi dobro znam jer moja je ginićka koma po tom pitanju. Vjerujem da će sve biti ok i da ćeš čuti srčeko na slijedećem pregledu. Sretno! 

• Bebanomoje
    31. Srpanj 2020. 14:09

Ninnach

Bebanomoje

Ja sam ovdje već pisala kako u prvoj trudnoći sam imala mučninu 5 min jedan dan i srce se čulo tek početkom 7tt
    Ako te to tješi… Znam da je svaka trudnoća različita. Ja isto opet nemam mučnine i mislim si svašta ali opet se sjetim prve trudnoće i umirim se. A to da se moraju doktori ograditi dobro znam jer moja je ginićka koma po tom pitanju. Vjerujem da će sve biti ok i da ćeš čuti srčeko na slijedećem pregledu. Sretno!

Hvala ti ☺️ znam da mucnine nisu mjerilo i da bih trebala biti sretna ako ih nemam a da je sve ok, al eto morala sam mu to spomenuti. Nisam toliko zabrinuta koliko sam ocekivala, puno sam smirenija nakon pregleda. Kako je moj muz rekao - kod nas nista ne ide jednostavno! 😀 On je vec ujutro meni rekao-vjer ce ti reci da dodjes za par dana da cujete srceko, i eto pogodio je. Bolje da je sutio 😂 tjesi me sto sam stvarno umorna, sise su opet osjetljive, ne mogu dugo sjedit jer me bole ledja i trbuh, tako da nije da sam bez simptoma. Jedino sto mi je sva hrana privlačna, pa cu odmah u startu dobivati previse kila 😏

• Bebanomoje
    31. Srpanj 2020. 14:14

Ninnach

Evo mene, samo da vam kažem da sam obavila test… Hvala vam svima na podršci, najbolje ste🍀❤️
    Trajalo je kratko, samo izvadili krv i dala sam osobne podatke i sad oni to šalju u SAD na analizu. Sutra idem na more pa se nadam da ću manje misliti o rezultatima testa. Ako nekog zanima, meni su predložili srednji paket za 4330kn Panorama test i to uključuje za mojih 33god dovoljno tih pretraga po njima. Ima i oš više prošireni za 4700kn. Može se platiti i na rate ako je nekome puno odjednom što je isto ok.

I ja sam cula da je Panorama bolji, tako da cu vjer i ja njega radit kad dodje vrijeme za to. A sad znam gdje i po kojoj cijeni, hvala ☺️
    Vjerujem da ce biti sve ok sa nalazima, drzim fige 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.