Eko menee s pregledaa...sve je okej...trudna sam 8 tj 😁 ajme kako sam sretnaa sad kad sam vidila da je bebica dobro ❤
Eko menee s pregledaa…sve je okej…trudna sam 8 tj 😁 ajme kako sam sretnaa sad kad sam vidila da je bebica dobro ❤
Superrrr, odlično. ;-)
Cure imam pitanje, prošli tjedan kad sam bila na pregledu zaboravila sam.ju pitat za bolovanje, danas kad sam htjela ići kod nje da otvorim bolovanje ona na godišnjem do 21.8 i sad neznam dali mi njezina zamjena može otvorit bolovanje ili doktorica opće prakse?
Eko menee s pregledaa…sve je okej…trudna sam 8 tj 😁 ajme kako sam sretnaa sad kad sam vidila da je bebica dobro ❤
Jeiii, bravo, bas mi je drago ☺️
Cure imam pitanje, prošli tjedan kad sam bila na pregledu zaboravila sam.ju pitat za bolovanje, danas kad sam htjela ići kod nje da otvorim bolovanje ona na godišnjem do 21.8 i sad neznam dali mi njezina zamjena može otvorit bolovanje ili doktorica opće prakse?
Mislis bas komplikacije ili? Jer komplikacije ti mora otvoriti bas gin, pa vjerujem da bi mogla i zamjena od tvoje gin. A opca praksa ti moze bilo sta otvoriti ali da se ne tice trudnoce. Bar je tako meni bilo kad sam imala spontani, tj u periodu cekanja i otkrivanja sta se desava sam bila na komplikacijama, i to sam morala rijesiti bas sa gin. Moja doktorica mi nije nikakvo drugo bolovanje mogla dati.
Ja isto čekam da se moja ginekologica vrati s godišnjeg da mi otvori komplikacije, zamjena to nije mogla, ali rekli su mi da mi moja i retrogradno može otvoriti (tako da ću službeno biti na komplikacijama od 1.8.)
MalaMarelice, javi kako si ako još uvijek čitaš! :)
Čestitke svima na trudnoćama i uspješnim pregledima! :)
Ja bi da mi otvori bolovanje na komplikacije kao jer zbog opisa mog posla ja nemogu radit trudna pogotovo ne sad na početku.
Dali to može zamjena?
I dali npr ja mogu sad ostat doma a da mi moja gin kad se vrati z godišnjega 21.8 unazad stavi da sam na bolovanju bila od npr 1.8?
Ja bi da mi otvori bolovanje na komplikacije kao jer zbog opisa mog posla ja nemogu radit trudna pogotovo ne sad na početku.
Dali to može zamjena?
I dali npr ja mogu sad ostat doma a da mi moja gin kad se vrati z godišnjega 21.8 unazad stavi da sam na bolovanju bila od npr 1.8?
Inače se doznake moraju donjeti do kraja mjeseca.. ali zamjena ti isto tako može otvoriti kao i tvoj ginekolog.. čak ne moraš ni ići, sada se sve može riješiti telefonom i mailom. :) Čestitamm!! ♥️💞
Čestitam sad polagano i uzivaj❤
Sortiraj odgovore
Najstariji