Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    27. Studeni 2020. 19:35

Čestitke na dečkiću anaAn! 

pupetta
    27. Studeni 2020. 19:45

anaAn dobrodosla u tim baby boy! 
    Ružica ja zadnjih par tjedana imam obilniji iscjedak. Malo je dosadan, al sam se sad vec nekako navikla. Bolove nemam vec neko vrijeme, ali zna me ponekad zatezati. Uglavnom, ne brini, to je sve normalno, bebica raste i stvara sebi mjesta 

Baby P 03/21 💙

nikac
    27. Studeni 2020. 19:50

Ja sam napokon dogovorila novi termin pregleda 04.12., ako se opet nesto ne izjalovi ☹️
    Trebala sam imati 23.11. i zavrsila u samoizolaciji, partner pozitivan a ja nisam razvila simptome nikakve, evo sutra u ponoc mi istice samoizolacija.
    Ali planiram odradit testiranje, radi sebe a i radi kolegica u uredu, da budu sigurne da sam negativna i da se mogu ciste savjesti vratiti na posao.
    Testiranje moguce da cu obaviti sutra i nadam se da sam negativna, u suprotnom jos 10 dana samoizolacije i jos jedno otkazivanje pregleda 😮
    Mislim pozitivno 🙏

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

27. Studeni 2020. 20:09

Dobrodosla u tim blue mama anaAn 1💙
    Curke, bila sam u waikiki. Ima akcija da se 3 stvari uzmu i 4.je gratis. Uzela sam najlonke za trudnice i tajice ali deblje (75kn) i tak, sitnice al ove debele tajice mi se cine kao dobra kupnja.
    Nikac drzim fige da si negativna! 🙏
    Duda toplomjer - ima koja? Muz vidio dok je trazio baby monitore. Izgleda kao duda ali mjeri temp. Slatko al sumnjivo mi je to 😅 
    Pozalila sam mu se kak se mali ne mice i on krene pricat s trbuhom. Ocito je mali spavao i ne voli da ga se budi jer me istukao zivu sad. Ili se veseli tati? Ne znam.. 💙

• Bebanomoje
    27. Studeni 2020. 20:25

NevaEva

Dobrodosla u tim bluemama anaAn1💙
    Curke, bila sam u waikiki. Ima akcija da se 3 stvari uzmu i 4.je gratis. Uzela sam najlonke za trudnice i tajice ali deblje (75kn) i tak, sitnice al ove debele tajice mi se cine kao dobra kupnja.
    Nikac drzim fige da si negativna! 🙏
    Duda toplomjer - ima koja? Muz vidio dok je trazio baby monitore. Izgleda kao duda ali mjeri temp. Slatko al sumnjivo mi je to 😅
    Pozalila sam mu se kak se mali ne mice i on krene pricat s trbuhom. Ocito je mali spavao i ne voli da ga se budi jer me istukao zivu sad. Ili se veseli tati? Ne znam.. 💙

Joj i moj je vidio tu dudu toplomjer i odmah predložio da to kupimo, ali ja sam čitala da to baš i nije pouzdano za mjerit temp pa sam ga uspjela odgovoriti od kupnje toga 😁

• thera
    27. Studeni 2020. 20:35

Cure,kak vi reagirate ma 100 pitanja i savjeta u trudnoci,diranje trbuha i slicno? Ja sam jedna od onih koja ima problema s time. Od samog pocetka za trudnocu znaju samo najblizi i uopce nisam imala namjeru siriti krug ljudi. Da mi se ne vidi ja bi mogla i roditi a da neki ne saznaju😂 Jucer je na poslu dosla informacija do najvece babe( musko inace) i naravno da danas svi znaju. Ne znam koliko mi je ljudi cestitalo i na koliko sam pitanja morala odgovoriti i koliko me ruku dotaknulo.  Doslo mi je da otvorim cuvanje🤦‍♀️ 

zabica
    27. Studeni 2020. 20:44

thera

Cure,kak vi reagirate ma 100 pitanja i savjeta u trudnoci,diranje trbuha i slicno? Ja sam jedna od onih koja ima problema s time. Od samog pocetka za trudnocu znaju samo najblizi i uopce nisam imala namjeru siriti krug ljudi. Da mi se ne vidi ja bi mogla i roditi a da neki ne saznaju😂 Jucer je na poslu dosla informacija do najvece babe( musko inace) i naravno da danas svi znaju. Ne znam koliko mi je ljudi cestitalo i na koliko sam pitanja morala odgovoriti i koliko me ruku dotaknulo. Doslo mi je da otvorim cuvanje🤦‍♀️

Potpisujem sve! Ja sam isto takva! Najvise iz proslih trudnoca mrzim diranje trbuha od strane bilo koga i sve si mislim cim netko to sada u ovoj trudnoci ucini i ja cu njemu/njoj dirati malo trbuh da vidi kako je to (neugodno). Sigurno ce pomisliti da sam luda, ali nisam ja-oni su!

mom_of_4
    27. Studeni 2020. 20:55

anaAn ima nas vise s takvom situacijom doma 120/70 na pregledu 140/95 😂srce oce iskocit ... 

• EmEn9
    27. Studeni 2020. 21:08

Ja imam nekoliko robe iz pepca za moju mlađu curku i mogu reć da su mi tajice super, njih samo tamo njoj kupujem jer su jeftine i dobre, puknu ponekad kad negdje padne ali ne uvijek i to isto kao i one skupe iz benetona, c&a i slično, piđame isto su joj super a sad neke majice se isperu neke ne tako da je to sad stvarno od majice do majice ali isto tako mi bude i roba i iz drugih trgovina npr veća curka mi ima dosta robe iz new yorkera i od adidasa i championa i ista stvar neka roba super a neka vec nakon 2 pranja puna onih muca i isprana a kao marka champion ili adidas tako da je po meni to stvarno kako potrefiš.
    .
    A sad stvarno bebe to jako brzo prerastu tako da se stvarno ne isplati skupo kupovat. A ja isto necu nikad zaboravit isto bila kupila za curku kad je imala nekih godinu dana komplet u bebama za 250kn i ono prvi put joj obukla i ona mi se s oproštenjem pokakala tako da je sve do vrata promočilo i to se nikad nije moglo oprat ni uz sve sprejeve protiv mrlja itd tako da sam morala bacit ovako kupis za manje novaca pa ako se raspadne ili uprlja nije ti uopće žao bacit.
    .
     To je samo moje mišljenje a naravno opet ja isto kad vidim nesto da mi se ful sviđa i skuplje je isto nemogu odolit pa kupim ali eto opet nekako sad razmišljam da mi je bolje kupovat jeftinije pa ako se nesto dogodi ili brzo prerastu bacit nego onako mi bude ful žao.

• EmEn9
    27. Studeni 2020. 21:17

E da i danas su baš  na tečaju pričali o tim gnjezdima , pletenicama itd tj ostalim stvarima za bebe što idu u krevetić i kažu da oni sada trenutno ne odobravaju to i da su oni sad trenutno za to da se baš ništa ne stavlja u krevetić pa čak ni ona ogradica koju sam ja stavljala prije svojim curkama što je prije bilo in ono što se zakaži za ogradicu od krevetića. Da je najbolje ništa od toga ne stavljat. 
    .
    A naravno da je to sve ful lijepo i da je fora ali da ništa u biti od toga ne treba stavit u krevet a ako već netko stavi da samo pod kontrolom tj samo dok gledate bebu a ne da spava u tome preko noći da vi nevidite što se događa.
    Eto samo sam vam to htjela prenjet da znate što su rekli za to a opet svatko nek za sebe odluči što će i što neće uzimat. Čisto radi info. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.