Cure zna li koja sta bi moglo biti. Pojavila mi se neka bijela tocka s unutrašnje strane obraza, natečena i bolna. Prvo mi je izgledalo ko ugriz jer spavam na lijevom boku i moguce da sam stisnula s zubima i boli me lagano na dodir jezikom nekih 2 dana, sad se ta bijela tocka pojavila i jako boli (kao da se zagnojilo) ili afta. Ne mogu se nasloniti na tu stranu lica, a kad pricam ili dotaknem jezikom boli jako. I kako si pomoci sad s tim, ne mogu poplaviti s rakijom 😂. Ne sviđaju mi se te upale po ustima sad u trudnoci.
Meni to zvuči kao klasična afta.
Dobro jutro cure!
Čitam vas, ali nikako sjesti i napisati što god.
-
Petra, i mene je neka fjaka ulovila ove dane. Kroz sam bezvezna. Jučer sam okrivila južinu
Jagodice baš mi je drago zbog tebe i dečka. Mislim da je njemu samo trebalo da mu sjedne sve na svoje mjesto. Uživajte sada i sretno danas na pregledu
anaAn čestitke na dečkiću
Ja sam pokupila prehladu od svog malca. On je ozdravio, a mene je pokosilo. Začepljen mi nos, a ništa konkretno ne smijem špricati. Aquamarisi i takvi sprejevi na vodenoj bazi mi ne pomažu uopće. U noći nisam spavala od 3 do 5:30, i onda sam do 7 zapala dok me malac nije probudio. Sad treba preživjeti dan. Još nam nećakinja dolazi na spavanje danas..
Jao cure koliko sam toga na netu naručila kad mi počne dolaziti jedva čekam, još sam i u nekoj online ljekarni našla multi mam komprese na 20% odmah narucila 2 paketa i novalac isto na akciji 🤣🤣🤣
.
Jučer bila malo po dućanima i išla gledat robicu itd i meni se i h&m i c&a činio baš nekako skup za te bodiće i robicu što brzo prerastu a imam toga dosta i od prije samo sam gledala ako ima nesto ful lijepo sto nemam da kupim i to nisam nasla i ono odem do pepka bezveze i naletim na 2 ručnika za dečke to nemam jer imam roze za cure pa da kao bude za dečka kad patronažna dođe 🤣🤣 i ono uopće se ne isplati drugdje niti tražit, inače 150kn ti ručnici za bebe a u pepku ja jedan platila 35kn odmah uzela oba hehe 🤣. Nisam mogla vjerovat. Evo stavljam vam slikicu.
.
https://ibb.co/thLNFr0
Moze link za miltimam
Jao cure koliko sam toga na netu naručila kad mi počne dolaziti jedva čekam, još sam i u nekoj online ljekarni našla multi mam komprese na 20% odmah narucila 2 paketa i novalac isto na akciji 🤣🤣🤣
.
Jučer bila malo po dućanima i išla gledat robicu itd i meni se i h&m i c&a činio baš nekako skup za te bodiće i robicu što brzo prerastu a imam toga dosta i od prije samo sam gledala ako ima nesto ful lijepo sto nemam da kupim i to nisam nasla i ono odem do pepka bezveze i naletim na 2 ručnika za dečke to nemam jer imam roze za cure pa da kao bude za dečka kad patronažna dođe 🤣🤣 i ono uopće se ne isplati drugdje niti tražit, inače 150kn ti ručnici za bebe a u pepku ja jedan platila 35kn odmah uzela oba hehe 🤣. Nisam mogla vjerovat. Evo stavljam vam slikicu.
.
https://ibb.co/thLNFr0
Joj, bas su slatki rucnici
Moje prijateljice su skroz podijeljenog misljenja oko Pepca. Nekima je odlicna robica, neki se zale da se nakon pranja vec raspalo. Ne znam ni sama sto bi mislila. Nisam jos nista uzimala tamo, ali sigurno hocu bar da isprobam pa da vidim ima li smisla ili ne
Dobra je robica, nije za pranje na 90. Ali ok je pogotovo od broja 92,98 na dalje
Moguce da je afta makar ju nikad nisam imala na obrazu, ali prije da sam se ugrizla i da se zagnojilo jer me vec 2 dana bolucka, afta prakticki samo iskoci. Tako je bolno da ne povjerujete, ne smijem taknuti lijevu stranu lica, pricati, nasmijati se, cak me i kost boli, uff. Probati cu ispitati slanom vodom.
U Vz u rodilistu odvajaju, sad su zenice koje trebaju roditi sve uplašene. Evo kakve mi stresove prozivljavamo ove godine zbog tog virusa, medicinskog osoblja itd. Mi najosjetljivije kojima bi to trebalo biti nesto najljepše u zivotu sad strahujemo da ni vlastito dijete necemo vidjeti poslije poroda jer ce tebi neki doktor koji veze s tobom nema uzeti tvoje zlato. Znam da je to zbog zastite, ali bijesna sam vise od tog sranja od korone.
Jutrooo zenice,
Cestitam svima na super pregledima i vijestima od jucer 😃😃
Zbog ove korone i mene je pocel hvatat strah od poroda, kak ce to izgledat uopce. Nekak sam sve mislila da ce se to smirit do 2. il 3. mj al sad mislim da nebu 😕😢
Ja sam se dns rano digla jer me ceka pospremanje kuce...bas me nekak veseli ovaj advent koji dolazi pa sam sva poletna 😃
Jagodice sretno na pregledu! 🥰
Lonmi, probaj se ne stresirati toliko oko toga. Dok mi krenemo radjati, tko zna kakva će biti situacija u rodilištima. Ja trebam roditi puno prije tebe, ali se trudim ne razm o tome i dalje se nadam da će biti bolja situacija i da će muz moci sa mnom. Tako da ko zna šta će biti dok ti dodjes na red. Nemoj se stresirati oko neceg na sto skoro pa ni ne možeš utjecati, sav stres bebe osjete. A i na kraju, ipak moramo vjerovati doktorima da znaju šta rade. Sjeti se samo kako je mamama i palcicima koji su po mjesec i vise razdvojeni, nekima ne daju ni da vide svoju djecu u inkubatoru. Nažalost ima svega u ovo današnje vrijeme, ali samo optimizam, bit će nam lakse proći ove mjesece pred nama 😊
Evo slikala sam ti, to je web ljekarna vaše zdravlje i kad uđeš na stranicu upišeš multi mam u tražilicu i piše da su 104kn i onda ih staviš u košaricu i upišeš ovaj kod što tamo piše za bf i onda ti automatski stavi cijenu s popustom.
https://ibb.co/TT78Hby
.
Online tečaj je nama organizirala naša općina u suradnji sa domom zdravlja za trudnice koje žive na području naše općine.
Jutro! Probudio me Bebo u 6:30 skakanjem po mjehuru i nikako više zaspati. Vrijeme se pokvarilo, al se moje raspoloženje popravilo. Možda zato jer imam skuhan ručak, svi smo doma, danas se bavimo rukotvorinama i muž i ja smišljamo ime već sat vremena i smijemo se ko bedasti.
Jagodice, sretno!!!
Lonmi, to je afta ako tako jako boli. Meni svako malo dođe. Inače koristim Aftamed i ful pomogne, ne znam dal' se smije u trudnoći. Možeš isprati usta čajem od kadulje ili s 3% hidrogen peroksidom razrijeđenim vodom.
Laora, brz oporavak želim!
Veselu subotu vam želim!
Sortiraj odgovore
Najstariji