Prijavljujem pregled za 17.12
Danas sam isla po doznake i nosila ih na hzzo pa sam se odmah narucila, vratila se moja ginekologica pa mi je odmah lakse😅
Pjesacila sam doma skoro sat vremena iz grada, laganini s noge na nogu, danas ce me sve boliti jer ne pjesacim bas cesto tak🤣 sad dok sam usla u kucu imam osjecaj da se nikak nemrem utopliti, ali sam zato trbuh prvi omotala dekicom i grijem ga🥰
Usla sam u Kik,kad imaju sad one kupone 30 i 20%, nasla sam si jedino pamucne majice kaj nosim sad za po doma, posluzit se svrhi..
I usla sam u Pepco po pletenu majicu i potkosulje, dok negdje idem obavezno imam toplu majicu, nekak sam se navikla na to vec..
Jel vi nosite tajice pretezno? Jel ispod obucete i strample ili hulahopke?
Imala sam samo tajice danas i gore tuniku pletenu ali bome su mi noge crvene i hladne jako, morat cu nesto deblje pocet oblacit..
Vidjela sam da obavljate soping za potrepstine i to nije losa ideja, ne bude propalo ako stoji doma 🤷🏼♀️ a muzevi ce se tesko snaci s tim, neka samo stoji doma i ceka,bit ce nam lakse..
Nisam skicala Zaru i jel ima di kaj za Black Friday, ove godine sam skroz neupucena hahahah
Super! Hvala na popisima cure! Ja sam si sve spremila u folder BEBA pa ću za vikend pogledat i kupit.
Lussi meni je najudobnije u tajicama ali sad više nije dosta toplo za njih. Probat ću s debelim štramplicama ispod, ali čini mi se da ću hlače morat oblačit ipak. Na nogama imam buce. Vidjela sam da deichmann ima cipele do gležnja i čizmice u 50% ako netko želi :)
Super! Hvala na popisima cure! Ja sam si sve spremila u folder BEBA pa ću za vikend pogledat i kupit.Lussi meni je najudobnije u tajicama ali sad više nije dosta toplo za njih. Probat ću s debelim štramplicama ispod, ali čini mi se da ću hlače morat oblačit ipak. Na nogama imam buce. Vidjela sam da deichmann ima cipele do gležnja i čizmice u 50% ako netko želi :)
Daaa, ja sam si u sub kupila gleznjace za 130 kn (inače 260 kn). Mene sva obuća stisce, kak mi noge nateknu pa sam si isla kupit gleznjace broj vece 🙈

Ja obavezno nosim najlonke ispod trudnickih trapki na posao, a gore ili bluza i na nju vestica ili samo dolcevita (majica kratkih rukava ispod). Jakna dugacka do koljena, topla i gleznjace pod obavezno-tako furam vec cca mj dana..
Zara od 18h daje 40%.
Ponudu možeš vidjeti online već sada. Gledala sam za veću djecu i sebi neke haljine koje mogu nositi poslije, za Bebana nisam ništa još. Mana ima 30% na sve.
Po kući sam u trudničkim hlačama od trenerke, a za van stavim traperice ili tajice. Gledam uzet si debele tajice od flisa.
Ja sve te nabavke ostavljam nakon NG. Prosinac nas uglavnom isprazni zbog rođendana i Božića, iako ove godine neće biti slavlja kao prošle, al opet! Imam cijeli 1. i 2. mj za kupovanje...
Ja jos nisam krenula u shopping, Al spremam si vase popise :))
I da, netko je rekao, ja isto ovaj viekdn kitom kucu, sve osim bora.. Jedva čekam 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo me cure, I'm alive! 😄 Osjećam se kao da nisam vlasnik svojih usnica, sve mi je umrtvljeno od te anestezije, ali dobro, bitno da je zub vani i da mi neće više raditi probleme. 😊 Nadam se da me neće boljeti dok ovo popusti.
Odjeća - meni je najudobnije u tajicama, ispod imam i štramplice dok nekud idem, gore na to tunika + debela vunena duga vestica + topli šal preko trbušćića, jakna do koljena i nije nam zima. ☺️ Imam i trudničke hlače, ali nekako me tiskaju pa sam zapravo non stop u tajicama.
Popisi za kupovinu - hvala vam cure na dijeljenju, nama prvorotkinjama to puno znači. 😊 I ja ću do kraja tjedna sastaviti svoj pa krećemo laganini. Nešto preko interneta, nešto ovako. Slažem se da je najbolje krenuti od sebe i pribaviti sve za bolnicu i porod, muški bi se valjda pogubili u tome svemu. ☺️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Cure, ja dobila nalaz urinokulture - pise vise vrsta i povecalo se ono sa 10 na 3 na 10 na 4, uz napomenu - kontaminirai uzorak, molimo ponovit pretragu 😖
.
Ne znam sto kod tog radim krivo, znaci ujutro se ustanem, otusiram se, osusim se i onda pomorkim u sterilnu posudicu, jutarnji 1. urin, srednji mlaz, odmah zatvorim casicu. Pa nije to sad neka nauka... ocito je.
.
Okej, znaci moram ponovit urinokulturu. Imam i neki mlijecni iscjedak, bez boje, mirisa. I staaalno sam mokra, dolje nosim one trudnicke tajce koje su mi uske, pa sam stalno mokra, mijenjam po 3 gacica dnevno.
.
Ali sto je tu je. Necu dopustit bestiji ma kakva bila da mi ugorzi dijetesce🤬 plan mi je sljedeci:
1. Piti vodu sa limunom/nezaslađenu limunadu - sve ostale napitke a la kakao itd cu izbacit
2. Ponovit urinokulturu sljedeci tjedan odmah u pon
3. Pitati sad na sljedecoj kontroli sto mi je ciniti
Jagodice, po meni sve dobro radiš, tko zna možda su oni nešto zbrljali jer sam se ja naradila urinokultura u životu i nikad mi nije došao takav nalaz. Svakako ga sad moraš ponoviti. Predlažem ti da izbaciš slatko iz prehrane, papaj puno kiselog voća i definitivno uvedi vodu s limunom, ne može sigurno škoditi. Brusnicu već piješ, ne? Ja uz to još i svakih 45 min popijem puno čašu vode od 3 dcl tako da sam svako malo na WC-u. E sad ćemo vidjeti da li je pomoglo, danas zovem doktora za nalaz.
Mliječni iscjedak je normalan u trudnoći, tzv. čuvar trudnoće. Bitno da nije neke čudne boje ili mirisa.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji