Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    25. Studeni 2020. 20:54

Ja sam rodila 2019. na SD, i opet bih tamo da se nisam preselila na skroz drugi kraj grada. Još nisam prekrižila skroz ali mislim da ću morat jer mi je bio brz porod, vjerujem da će drugi biti još brži pa da ne radim po putu 🤣
    Inače, bilo mi je ok, porodila me igrom slučaja divna doktorica, babica mi se nije svidjela, mlada, emaptična, nije se predstavila, stalno mi je govorila "mila" a uopće nije zvučala milo već nadrkano 🤣 naišla doktorica koja je bila dežurna i ja ju dozvala da ju upoznam s mužem jer mi je na pregledima u trudničkoj bila jako draga i ona je ostala samnom cijelo vrijeme na kraju ❤️ ne vjerujem da bi opet bila te sreće da rađam tamo ali ona mi je ostavila sve nekako u lijepom sjećanju. Ja sam stvarno brzo rodila, preskočila predrađaonu a u rađaoni bila cca 3 sata pa nemam možda neki dublji dojam o svemu. Rađaona je nova, ugodna, imaju kisik kojim si možeš malo pomoći ako ne želiš epiduralnu. Sobe ok, kupaone uređene, jedna soba 3 kreveta, dijele jednu kupaonu. Sestre za rodilje ok, za bebe isto više manje... Generalno nemam zamjeri osim na babicu koja mi nije sjela (možda je do mene bilo). Gužve u trudničkoj kao i svugdje, pola dana provedeš čekajući pregled. Sestre u trudničkoj predivne a doktori, kako koji, kao i svugdje, meni samo jedan nije uopće sjeo, ostali ok...

MareiKate
    25. Studeni 2020. 20:57

Mozak mi ne radi, babica nije bila empatična već suprotno 🤣

Jagodica125
    25. Studeni 2020. 21:10

Cure, ja upravo javila decku da ne mogu doc na sahranu sutra, na samu pomisao te tuge, zalosti i onoga svega sto ide uz to imam osijecaj da ce mi sad pozlit, a kamoli da sam tamo 😔
    .
    Rekla sam mu da mi je zao, da mu zelim biti potpora, ali strah me da mi je pozlije. 

Lonmi
    25. Studeni 2020. 21:16

Bolovi... Uopce ne spominjite 🥴🤣, mene ko da netko nozem pika oko lijevog jajnika pa oko desnog, ali meni je ovo ocito tjedan kad me sve rastura 😬.
    Ja svaki drugi dan slusam na baby watcher, on navodno nije sretan? Super mi je cuti otkucaje, veseli me to 🥰
    Jagodice i ja nedavno nisam isla na sprovod, tesko mi je to, a necu se uzrujavati zbog bebice. Trudna si i ne moras se nikome opravdavati samo pazi na sebe ❤️

Valkris
    25. Studeni 2020. 21:25

Cestitke na dobrim pregledima 😁
    NevaEva nek si se ti najela 😊😊
    Jagodice.. Mislim da si dobro odlučila sto ne ides, prestresno je.. Bebica je na prvom mjestu..
    .... 
    Ja sam operirana par puta i hospitalizirana u Petrovoj i za odjel ginekologije imam samo riječi hvale kao i za doktore,ali ne znam kako je u rađaoni i na odjelu babinjaca jer sam išla roditi u Merkur. Petrova me je podsjecala na sve "ruzno" što sam prolazila.

Iskustvo s Merkurom nazalost nije najpozitivnije i sad ciljam Vinogradsku ili sv. Duh.

Jel znate jel ima koja bolnica osim Vinogradske onaj francuski rez? Okomiti kao, ne vodoravni i navodno se zene jako brzo oporave

• Bebanomoje
    25. Studeni 2020. 21:46

Lonmi, meni je gin rekla da oko 16og tjedna mogu očekivati najviše zatezanja i bolova dole, jer se tad sve više rasteže i namjesta dole. Iskreno ja nisam tada osjetila nista vise nego inače, zapravo nakon 20og tj me počelo jače boliti pa eto ako će te to malo utješiti... 😊

Što se tiče Sv.Duha, ja znam 3 cure koje su rodile ove god tamo i nemaju zamjerke. 

Lonmi
    25. Studeni 2020. 21:57

Inace tocno znam di se nalazi beba kad ju slusam s baby watcherom danas sam ju mozda 20 min tražila i to cujem otkucaje pa nestanu, pa opet malo pa nestanu i jos se 5 put vratim na isto mjesto i nema vise. Jel to do bebinog okretanja mozda ili se watcher gubi? Kako je kod vas koje koristite? 

danica85
    25. Studeni 2020. 22:25

Opet ja! Jel ima netko iskustva s tvrdim trbuhom, ili nisam do sad obraćala pažnju ili mi se tek danas pojavilo. Inače 13+5 sam, nemam nikakvih zatezanja ili bolova, samo tvrd trbuh. Mekan je dok ležim, čim ustanem tvrd. Malo me probava zeza, ne znam je li do toga ili nešto drugo? 

Sunflower! 🌻
    25. Studeni 2020. 22:32

Joj vidis, to mi je super da Sv. Duh ima svaka soba svoj wc, u Vinogradskoj mi je to jedina zamjerka sto sobe nemaju svoj wc nego se dijeli zajednicki 😳

• avama
    25. Studeni 2020. 23:19

NevaEva

UZV meni je od 12. tjedna bebu gledao preko trbuha ali svaki put se skidam skroz i gleda (s prstima, jel) jel sam zatvorena i jel sve mekano. Ja sam mislila da je to normalno.. sad se pitam..
    Hvala za info za Srebrnjak. Kad sam bila na NIFTY-u su mi rekli da treba oko 20. tjedna pogledat srce bebe kod pedijatra, just in case, jer muž ima neku slučajno otkrivenu manicu na srcu za koju ne bi niti znao da eto nije išao na taj pregled zbog sistematskog, nikakve tegobe nema ali je moguće da beba naslijedi pa da znamo unaprijed. Začudilo me što to pedijatri rade a beba se još nije ni rodila.
    Jagodica, fešta danas! Moj malac je imao neki party jučer od 20 do 22:45, disco kod njega. Sad spava čini se

Samo se trebare narucuti, jel se dosta ceka, 2 tj rade 2 ne zbog korone

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.