Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2020. 12:15

Cure 17, dečki 19! 

Petra982
    26. Studeni 2020. 12:35

Dan cure! 
    Ja sam danas na Zari, punim košaricu za dečka i curku, u 18h startaju sniženja. Ono što mogu primjetiti, samo Zara nudi pristojne popuste, ostalo je tako... U H&M samo 20%, al mislim uzet grudnjake za dojenje jer mi se nit troši na to, a nit mi se šeće uz ovu koronu. Jučer sam pootvarala još par kutija i kofera i fakat sam zadovoljna količinom i stanjem robice za Bebana. 
    Sretno svima na pregledima tko ima! Bubice samo hrabro! Jagodice, podržavam odluku, nisu sprovodi za trudnice, a kamoli u ovakvim slučajevima.
    I meni je puna pipa sr...a od korone!
    Želim svima lijep dan

zabica
    26. Studeni 2020. 12:51

Higijenski soping:
    DM
    https://ibb.co/jLxr45r

zabica
    26. Studeni 2020. 12:54

Svoje ostale hig.potrepstine za u bolnicu imam sve kod kuce u visku pa cu samo spakovati u torbu

26. Studeni 2020. 12:58

Prijavljujem pregled za 17.12
    Danas sam isla po doznake i nosila ih na hzzo pa sam se odmah narucila, vratila se moja ginekologica pa mi je odmah lakse😅
    Pjesacila sam doma skoro sat vremena iz grada, laganini s noge na nogu, danas ce me sve boliti jer ne pjesacim bas cesto tak🤣 sad dok sam usla u kucu imam osjecaj da se nikak nemrem utopliti, ali sam zato trbuh prvi omotala dekicom i grijem ga🥰
    Usla sam u Kik,kad imaju sad one kupone 30 i 20%, nasla sam si jedino pamucne majice kaj nosim sad za po doma, posluzit se svrhi..
    I usla sam u Pepco po pletenu majicu i potkosulje, dok negdje idem obavezno imam toplu majicu, nekak sam se navikla na to vec..
    Jel vi nosite tajice pretezno? Jel ispod obucete i strample ili hulahopke?
    Imala sam samo tajice danas i gore tuniku pletenu ali bome su mi noge crvene i hladne jako, morat cu nesto deblje pocet oblacit..
    Vidjela sam da obavljate soping za potrepstine i to nije losa ideja, ne bude propalo ako stoji doma 🤷🏼‍♀️ a muzevi ce se tesko snaci s tim, neka samo stoji doma i ceka,bit ce nam lakse..
    Nisam skicala Zaru i jel ima di kaj za Black Friday, ove godine sam skroz neupucena hahahah

zabica
    26. Studeni 2020. 12:58

A ovo sam kupila u bubamari za bebu

https://ibb.co/fQBThNd

26. Studeni 2020. 13:05

Super! Hvala na popisima cure! Ja sam si sve spremila u folder BEBA pa ću za vikend pogledat i kupit. 
    Lussi meni je najudobnije u tajicama ali sad više nije dosta toplo za njih. Probat ću s debelim štramplicama ispod, ali čini mi se da ću hlače morat oblačit ipak. Na nogama imam buce. Vidjela sam da deichmann ima cipele do gležnja i čizmice u 50% ako netko želi :)

• Bebanomoje
    26. Studeni 2020. 13:13

NevaEva

Super! Hvala na popisima cure! Ja sam si sve spremila u folder BEBA pa ću za vikend pogledat i kupit.Lussi meni je najudobnije u tajicama ali sad više nije dosta toplo za njih. Probat ću s debelim štramplicama ispod, ali čini mi se da ću hlače morat oblačit ipak. Na nogama imam buce. Vidjela sam da deichmann ima cipele do gležnja i čizmice u 50% ako netko želi :)

Daaa, ja sam si u sub kupila gleznjace za 130 kn (inače 260 kn). Mene sva obuća stisce, kak mi noge nateknu pa sam si isla kupit gleznjace broj vece 🙈

zabica
    26. Studeni 2020. 13:21

Ja obavezno nosim najlonke ispod trudnickih trapki na posao, a gore ili bluza i na nju vestica ili samo dolcevita (majica kratkih rukava ispod). Jakna dugacka do koljena, topla i gleznjace pod obavezno-tako furam vec cca mj dana..

Petra982
    26. Studeni 2020. 13:27

Zara od 18h daje 40%.
    Ponudu možeš vidjeti online već sada. Gledala sam za veću djecu i sebi neke haljine koje mogu nositi poslije, za Bebana nisam ništa još. Mana ima 30% na sve.
    Po kući sam u trudničkim hlačama od trenerke, a za van stavim traperice ili tajice. Gledam uzet si debele tajice od flisa. 
    Ja sve te nabavke ostavljam nakon NG. Prosinac nas uglavnom isprazni zbog rođendana i Božića, iako ove godine neće biti slavlja kao prošle, al opet! Imam cijeli 1. i 2. mj za kupovanje... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.