Ovaj fetalni uvz srca radis kod ginica ili pedijatra?
Na srebrnjaju bas imaju za to
Da se nadovežem… Ja sam trebala ići ovih dana na fetalni pregled srca ali dr im ima koronu i onda sam oti#la privatno. Jedva sam našla da me prime. Tako da sretno i da bude sve ok❤️
Meni su istp jedan termin odgodili. Koliko dodje privatno i gdje ici?
Cao ekipica cestitke svim curkama na urednim pregledima 👍❤
Evo malo da se javim, iako citam sve, al sve ono sad cu natipkat i onda me kuma prekine, pa mama, pa krenem nalozit vatru, pa vamo tamo i na kraju izadem sa foruma i zaboravim sta sam htjela reci. U svakom slucaju mi se nekako polako spremamo za shoppingiranje, koliko god muz kao pa kud vec ima vremena, al to su muski 😲🤷♀️ oni imaju uvijek vremena, a ja sam si rekla da si prvi mj ostavljam za uzivanje, odmaranje i cekanje termina, ne zelim se zamarat sa ikakvim stvarima i popisima i zato cu sad sredit sve i da u prvom mj eventualno imam oprati i popeglati robicu. Tako da sutra idemo muz i ja u kupovinu, rekla sam si da hocu rijesit kozmetiku i sve iz DM-a, mozda ljekarnu i zaletit se do Pepca, Kika, C&a da vidim sto imaju od robice. Iako sam isprva htjela ici sama izjutra, kad sam pitala muza hocu ga sacekat da dode s posla pa da idemo zajedno ili cu sama, ipak cemo skupa..vidim ja da iako nije tip za shoppingiranje i tako vjesit po trgovinama, ali ovo ga veseli 🌞😊 a i ja se bas veselim..iako znam da su od petka pravi popusti, svekrva danas bila i kaze da je vec sad kaos, a iskreno mogu samo pretpostavit kako ce bit u petak, pa zelim ipak izbjec toliku masu ljudi, a i realno ne kupujemo nista ful skupo i veliko da grabimo neke popuste tako da mi svejedno. Ulove ako budete htjele vam poslikam pa prikvacim ovdje, ako koju bude zanimalo 🥰
Ima dana kada me uhvati i strah i panika i kako ce to sve biti posto nam je prva beba, ali opet s druge strane sto dalje idemo s tjednima i sto se sve to priblizava i kako krecemo s nabavkom stvari bas me veseli i nekako i jedva cekam i strah me, ali znam da je to sve normalno i da cemo mi sve to uspjet jer uvijek sam pozitiva i nema crnih misli, treba uzivati u ovoj sreci 😊👍
Nea 💗
Jutro curke.
Evo i ja sam se odlučila da idem danas ili sutra kupiti ona freeon kolica koje sam već prije bila slikala i stavila slikicu da vidite jer su sad na popustu a muž i djeca ih vidjeli i oni svi zapeli da bi ta pa mi se iskreno neda sad komplicirat i ici traziti druga kolica u zg i kupit neka druga pa da mi oni svi budu razočarani da nisam uzela ona koja su one izabrale. A u biti na kraju krajeva svejedno kolica ko kolica 🤣 A i meni se sviđaju ali sam ja malo dosadna s tim biranjem ja moram sve vidit što ima i onda se najčešće vratim po prvo što sam htjela i vidjela i samo se nahodam hehe. A i korona je uzela maha i sad kad uvedu ipet ograničen broj ljudi u dućanima neda mi se čekat s trbuhom ispred dućana a bit će navale sad u 12 mjesecu zbog poklona. Tako da idem to rjesit ja isto sad pa sam na miru. Kupim sve i čekam termin u miru 🤗🤗🥰😍🤩
Dobro jutro, cure! Sretno danas na pregledima. 😊
Kako ste danas? Ja sam se jučer napatila sa zubom, nisam htjela piti Lupocet dok god mogu izdržati. Došlo mi je u jednom momentu da tulim od muke, ali onda sam prije spavanja ipak popila tabletu pa uspjela prespavati noć. Zvala sam zubarku, u 12.30 idem na vađenje. Ionako nikakve koristi od njega, već ga je puno puta popravljala pa ništa. Držite fige da preživim. 😊🤞
Danas mi dolazi i nalaz od urinokulture pa se nadam da će biti dobar. 😊
Ines, i ja se tako osjećam. Kako vrijeme odmiče, lagano me hvata panika i strah, a s druge strane neko nevjerojatno uzbuđenje. Ja se spremam do kraja tjedna sastaviti popis pa ću lagano krenuti s kupovinom. Baš se veselim tome! 😁 Bolje biti pripremljen nego sve u zadnji čas.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Inace tocno znam di se nalazi beba kad ju slusam s baby watcherom danas sam ju mozda 20 min tražila i to cujem otkucaje pa nestanu, pa opet malo pa nestanu i jos se 5 put vratim na isto mjesto i nema vise. Jel to do bebinog okretanja mozda ili se watcher gubi? Kako je kod vas koje koristite?
Ja sam do sad samo jednom slusala pa nisam bas mjerodavna.. Moguce da se okrece ako se ipak cuju 😊
Ja slusam od 14 tj svakih par dana, prvi put sam se na mucila da nađem jer sam ja malo ispod pupka trazila, a curka je skroz uz rub gaćica bila 🤣. I sljedecih par puta nasla iz prve, znala sam otprilike di je. Jucer sam toliko trazila da me moram ti priznati malo strah uhvati i onda najedanput krene kuc kuc od 140-150 i kroz par sek nestane, vratim se na isto mjesto i vise nista tisina 🙆. Znala sam slusati po min bez prestanka ali jucer je ocito imala gimnastiku unutra 😂🤣. Ako to uopce ima veze s okretanjem, malo sam tudum s tom spravom. Sad me mami da idem natrag slusati ali mi jedna strana razuma govori da to ipak mozda malo zraci pa bolje ne tak cesto. I da meni su otkucaji i dalje skroz nisko oko pubicne kosti, mrvicu desno.
Jutro cure,evo tek toliko da se javim..nemaam nista posebno za napisati..bebica se pomalo pocela javljati🥰..
sretno tko je napregledu danas,a ti Bubice hrabro kod zubara🤗
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ines tako sam i ja neki dan krenula polako od higijene i ljekarne (ne daj Boze da ranije moram u bolnicu-da imam svoju torbu spremnu), a u 01.mj cu raspakiravati i prati robicu koju vec imam od prije pa jos ako sto bude trebalo, kupiti cu tada. Ove velike stvari sve vec imam, a kolica necu kupovati do ljeta. Veljacu si ostavljam za uzivanje i cekanje bebe, planiram od 01.02. na trudnicki pa cu onda biti stalno doma, a s muzem i klincima cu skupa sve spremati za bebu. Ove hig.potrepstine i ljekarnu cu sada sve nabavljati sama jer kao sto ja ne volim ici kupovati pivo, a muz higijenske uloske/tampone (iako to odradimo jedno drugom, ali bolje volimo da ne moramo), tako i ovo nije bas nesto napeto za njega.
Ines tako sam i ja neki dan krenula polako od higijene i ljekarne (ne daj Boze da ranije moram u bolnicu-da imam svoju torbu spremnu), a u 01.mj cu raspakiravati i prati robicu koju vec imam od prije pa jos ako sto bude trebalo, kupiti cu tada. Ove velike stvari sve vec imam, a kolica necu kupovati do ljeta. Veljacu si ostavljam za uzivanje i cekanje bebe, planiram od 01.02. na trudnicki pa cu onda biti stalno doma, a s muzem i klincima cu skupa sve spremati za bebu. Ove hig.potrepstine i ljekarnu cu sada sve nabavljati sama jer kao sto ja ne volim ici kupovati pivo, a muz higijenske uloske/tampone (iako to odradimo jedno drugom, ali bolje volimo da ne moramo), tako i ovo nije bas nesto napeto za njega.
Inace tocno znam di se nalazi beba kad ju slusam s baby watcherom danas sam ju mozda 20 min tražila i to cujem otkucaje pa nestanu, pa opet malo pa nestanu i jos se 5 put vratim na isto mjesto i nema vise. Jel to do bebinog okretanja mozda ili se watcher gubi? Kako je kod vas koje koristite?
Tak je i kod nas...nadem...slusam 10sek i samo nestane...vjerojatno akrobacije 😅🤩 vrati se opet nakon nekog vremena al bitno mi je da se cujemo 🥰 i mojim klincima se svida...oni bi svakih 5 min slusali bebu ❤
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dobro jutro, curke! Jako mi se svidja ova ideja sa kupovanjem higijenskih potrepstina i onoga najbitnijega pvo, za slucaj da moramo u bolnicu ranije, uopce nisam razmisljala do sad o tome 🤦♀️
.
Ja zelim citav 3. mjesec provest doma u miru i opustanju. Koliko god se nastojim cuvati ove korone, budem lagano krenula u nabavu od ovog vikenda i sljedeceg tjedna⏰
.
Sretno svima na pregledima🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji