Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    24. Studeni 2020. 13:03

Jagodice, eto vidiš, drago mi je da je sve OK s dragim, ljubav sve pobjeđuje. ❤️😍 Držim fige za urinokulturu, i ja svoje odnijela jučer, čekam nalaz.
    OGTT - došao mi nalaz, ona zadnja vrijednost (vađenje krvi nakon dva sata) mi je blago povišena, trebalo bi biti 8.5, a meni je 8.7. Nadam se da to nije ništa strašno i da me neće zbog toga stavit na dijetu. Cure koje ste obavile tu pretragu, da li je kojoj od vas bio sličan nalaz?

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Petra982
    24. Studeni 2020. 13:09

Bravo za shoppinge! Ja stavim u košaricu pa maknem i tako već par dana!
    Za bebića još niš ne kupujem, čekam sezonska sniženja. Gledam za ove starije Nikoline, rođendanske i Božićne poklone pa sam na čudu. Ideje 0. 
    Malo sam čitala o maramama i dalje mi je top Boba elastična pamučna. Ove druge me ne inspiriraju.
    Kineski kalendar - fulaoooo, kaže curka!
    Jagodice, puno puta i mi sami percipiramo situaciju drukčije od onog što je. Sve će biti ok! 🤗 šaljem. I btw di si kupila grudnjak?
    Dlaka nemam, niti tamne linije po koži, al me zato bradavice svrbe za poludit! 

Petra982
    24. Studeni 2020. 13:10

Bubice1, nije to strašno, ovisi ti o dr. Neki od muhe prave slona, a neki će reć da pripaziš, al bez nužne dijete! Sretno!

24. Studeni 2020. 13:11

Jagodica125

Nego da napisem kako ja bavim -
    Uspuhanasam ono totalno i skuzila sam da mi je neudobno vezat cipele. Ono bas mi je tesko bit sagnuta, sljedece kupujem šuze na čičak 🤣 probudila se isprebijana, odradila malo yoge za istezanje jer se osijecam za-krz-lja-lo🥴
    .
    Pojacan iscjedak i urin- primjetim unazad 2 dana mozda 🤔 nista ne pece niti mokrim sto na sat, danas sam odnijela urin za urinokukturu i molim Boga da nalaz bude ako ne sterilan, barem malo bolji 🙏
    .
    Tamne bradavice - meni su bradavice isto tamnije, samo sto.sam skuzila na lijevoj jednu jos tamniju fleku, nije madez.nego bas flekica. I one bijele kao "pristce" uz bradavicu.
    .
    Trudnicka obleka- curke, ja sam danas postala bogatijom za jednu trudnicku pidzamu ga dojenje, roze je boje i ima onak veeelikii izrez na gumbe da su cice do kazes keks bebi na izvolte 🤣 i kupila sam na blef trudnicki grudnjak, obicni pamucni, rekoh ako fulam fulam, dobit ce ga majka, i pase mi🥳
    Mirisi- mi evo na balkonu uzivamo u sunceku, a na mislim da mogu kao inspektor Rex sto se kuha u šoru 🤣 sve mi mirisi i jeeedva cekam zelje za rucak, ostalo nas ne zanima 😌
    .
    Po kineskomkalendaru ocekujemo curku, a sad cemo vidjeti🤷‍♀️ ja nekako imam feeling da nosim sina 🤗🥰
    .
    Trudnicki jastuki ja smo proveli burnu noc, jos se moramo sprijateljiti, pa nam dajem vremena👌 bebica zato od ranog jutra aktivna i kasnije idemo u vrt dok je ovak lijepo vrijeme 🌞🥰
    .
    Update ljubavnog zivota - jucer se ja i dragi skupa naplakali kao kisne godine, dosli do zakljucka da je nastalana "greska u komunikaciji", stize ponovo k nama nakon cetvrtka i nastavljamo dalje skupa (i za bozicne praznike🤭🤗🥰), hvala svima na potpori, drzte' fige za urinokulturu sad 🤞
    .
    Sretno svima na pregledima danas 🤗

Otišao dečko, vraća se tata. 
    Ja se ne bi pretjerano oslanjala na kineski trudnički kalendar  Ni na neke položaje u trbuhu i to jer nekad fulaju i doktori na ultrazvuku pa je iznenađenje na porodu, di neće ovo.. ja sam ih sve napravila jer mi je zabavno bilo. I pročitala sam sav horoskop za bebu, ovan u kineskom bivolu iako ne vjerujem da će stvarno biti kako piše ali trudnički mozak, nije za znanstvene tekstove trenutno 

zabica
    24. Studeni 2020. 13:37

Jagodica125

Nego da napisem kako ja bavim -
    Uspuhanasam ono totalno i skuzila sam da mi je neudobno vezat cipele. Ono bas mi je tesko bit sagnuta, sljedece kupujem šuze na čičak 🤣 probudila se isprebijana, odradila malo yoge za istezanje jer se osijecam za-krz-lja-lo🥴
    .
    Pojacan iscjedak i urin- primjetim unazad 2 dana mozda 🤔 nista ne pece niti mokrim sto na sat, danas sam odnijela urin za urinokukturu i molim Boga da nalaz bude ako ne sterilan, barem malo bolji 🙏
    .
    Tamne bradavice - meni su bradavice isto tamnije, samo sto.sam skuzila na lijevoj jednu jos tamniju fleku, nije madez.nego bas flekica. I one bijele kao "pristce" uz bradavicu.
    .
    Trudnicka obleka- curke, ja sam danas postala bogatijom za jednu trudnicku pidzamu ga dojenje, roze je boje i ima onak veeelikii izrez na gumbe da su cice do kazes keks bebi na izvolte 🤣 i kupila sam na blef trudnicki grudnjak, obicni pamucni, rekoh ako fulam fulam, dobit ce ga majka, i pase mi🥳
    Mirisi- mi evo na balkonu uzivamo u sunceku, a na mislim da mogu kao inspektor Rex sto se kuha u šoru 🤣 sve mi mirisi i jeeedva cekam zelje za rucak, ostalo nas ne zanima 😌
    .
    Po kineskomkalendaru ocekujemo curku, a sad cemo vidjeti🤷‍♀️ ja nekako imam feeling da nosim sina 🤗🥰
    .
    Trudnicki jastuki ja smo proveli burnu noc, jos se moramo sprijateljiti, pa nam dajem vremena👌 bebica zato od ranog jutra aktivna i kasnije idemo u vrt dok je ovak lijepo vrijeme 🌞🥰
    .
    Update ljubavnog zivota - jucer se ja i dragi skupa naplakali kao kisne godine, dosli do zakljucka da je nastalana "greska u komunikaciji", stize ponovo k nama nakon cetvrtka i nastavljamo dalje skupa (i za bozicne praznike🤭🤗🥰), hvala svima na potpori, drzte' fige za urinokulturu sad 🤞
    .
    Sretno svima na pregledima danas 🤗

Bravo Jagodice za decka-bas mi je drago da je sada sve oki doki

laora.
    24. Studeni 2020. 13:47

J3ll3na

očito danas dan za shopping..odem kao slučajno vidjeti ta kolica koja gledamo da bi kupili i ona snižena preko 30 % i šta sad drugo nego kupiti..i tak sam ja danas kupila kolica, iako mi uopće nije bilo u planu
    što se tiče muških i njihovih emocija u trudnoći..ma nemaju oni nikakav dojam..ovaj moj gleda na netu svaki dan nove bicikle i pametne satove jer stalno kalkulira da će kupiti oboje i imaš dojam da ga boli briga za sve što se događa, al danas kad sam mu poslala da su kolica na akciji se angažirao maksimalno da je na kraju on izabrao šta bi htio i sav je bio u tome. Njima samo treba dati zadatak da se osjećaju važnima. Ako im ne kažemo da nas nešto pati i da nas ne pitaju ništa, oni to ne mogu skužiti. evo jedan primjer koliko su različiti od nas i koliko ne mogu najjednostavnije radnje paralelno raditi..sinoć gledamo film i ja kažem da se maleni rita…on mora zaustaviti film da se skoncentrira da osjeti bebu jer ne može on sad pratiti i udarce i radnju na filmupa to je meni za plakat od smijeha…nema veze baš s temom, al ima utoliko što su tooootalno drugačiji od nas…

Koja kolica si kupila? Meni se dani samo oko kolica vrte

24. Studeni 2020. 13:48

Mi smo jucer birali kombinacije materijala za gnijezdo jer moja majka to siva, pa ce usput i pletenicu sasiti i ogradicu
    I ja stalno muza kaj ti mislis o ovom kaj o onom, odma je za mobitel i proucava kaj bi mogli i kaj pase.. na kraju je  on odabrao izmedu motiva koje smo stavili u uzi izbor a da je neutralno i bas mi je drago, upucen je a opet ima onu dozu ti nosis djete, ti birsas neke stvari🤗

Kineski kalendar meni isto pokazuje curu🤭

Moram se naruciti na pregled tam oko 20.12, zavisi kad ima kaj slobodno i kad je moj ginekolog,pa me bas zanima oce mi dat kakvu naznaku

24. Studeni 2020. 13:49

laora.

J3ll3na

očito danas dan za shopping..odem kao slučajno vidjeti ta kolica koja gledamo da bi kupili i ona snižena preko 30 % i šta sad drugo nego kupiti..i tak sam ja danas kupila kolica, iako mi uopće nije bilo u planu
    što se tiče muških i njihovih emocija u trudnoći..ma nemaju oni nikakav dojam..ovaj moj gleda na netu svaki dan nove bicikle i pametne satove jer stalno kalkulira da će kupiti oboje i imaš dojam da ga boli briga za sve što se događa, al danas kad sam mu poslala da su kolica na akciji se angažirao maksimalno da je na kraju on izabrao šta bi htio i sav je bio u tome. Njima samo treba dati zadatak da se osjećaju važnima. Ako im ne kažemo da nas nešto pati i da nas ne pitaju ništa, oni to ne mogu skužiti. evo jedan primjer koliko su različiti od nas i koliko ne mogu najjednostavnije radnje paralelno raditi..sinoć gledamo film i ja kažem da se maleni rita…on mora zaustaviti film da se skoncentrira da osjeti bebu jer ne može on sad pratiti i udarce i radnju na filmupa to je meni za plakat od smijeha…nema veze baš s temom, al ima utoliko što su tooootalno drugačiji od nas…

Koja kolica si kupila? Meni se dani samo oko kolica vrte

I mene zanimaju kolica 😍😍

laora.
    24. Studeni 2020. 13:50

Jagodice, baš mi je drago zbog dečka. Uživajte dalje zajedno u isčekivanju bebice. Vjerujem da ćete nedaće zajedno lakše prebroditi.

Lonmi
    24. Studeni 2020. 13:53

Lavica13

Jutro svima!
    Lonmi - super da ti je bolje 🙂
    Evo meni su javili da mi je nalaz urina uredan 🥳
    Kod mene, beba si vjerojatno radi mjesta i još ta niska posteljica pa vjerojatno bolovi zbog toga.

Moj prvorođenac se nije htio nositi u nosiljki. Ja sam je samo posudila za probu i vrlo brzo vratila. 😂

Po kineskom kalendaru sad mi je točno da nosim curicu, ali u prvoj trudnoći po njima je isto trebala bit curica, međutim ipak je bio pišulinac 🥰😁

Ja sutra nosim mokracu privatno na urinokulturu. Vrijedi provjeriti bez obzira na sve, a tako vec imam spreman nalaz i ako bi moja doktorica zatrazila. Svakako bi privat jer mi se ne hoda po tim bolnicama sad 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.