Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    24. Studeni 2020. 11:09

Eto i mene  cure, upravo obavila prvu malo veću kupovinu za mene i bebu na internetu.
    .
     U bubamari imaju popuste pa sam naručila pelene pampers i mokre maramice i uloške i usput sam uzela neke društvene igre za djecu za sv Nikolu. 

Onda sam na bazzar.hr naručila bočice jer su od tommie tipia na akciji i tamo su violeta pelena na akciji pa sam njih tamo i još neke sitnice.

I na aliju sam naručila onu izdajalicu pa nek stoji. 🤗
    .
    Eto prva kupovina obavljena pa pogledajte ako i vama nesto treba da uzmete dok je akcija a nema se sta pokvarit za dva mjeseca stajanja. I da može se na rate kupovati tako da sam ja iskoristila tu opciju 🤣

• Bebanomoje
    24. Studeni 2020. 11:19

cure moje, evo jedan primjer kada meni mozak zablokira i ja nemam pojma šta ću, to stanje mi neće faliti nakon što prođe trudnoća 
    tražim izdajalicu i odlučila sam uzeti preko mall.hr od philips aventa i sad ja gledam ova dva linka, pa to je ista izdajalica prema imenu, ne kužim koja je razlika?! ok, kod jedne daju jastučiće gratis, ali ostalo je sve isto, ili? mislim ako je ime isto, šta ne bi trebalo i pakiranje biti isto? totalno sam zbunjena sada 
    https://www.mall.hr/izdajalice/philips-avent-scf330-20-pumpa-za-grudi-prirucnik-poklon-jastucici
    https://www.mall.hr/izdajalice/avent-rucna-izdajalica-scf-33020
    jel može savjet koju bi vi uzele? ne mogu vjerovat da me odabir izdajalice toliko zbunio 

Lonmi
    24. Studeni 2020. 11:20

I mi se narucili za 4D, 12.01.2021. 😊

24. Studeni 2020. 11:48

Kontesa  Neki dani su bolji, neki lošiji  Nadam se da si se uspjela zgrijati i nešto pojesti, a bebice i tata zvuče super :) Što se grudi tiče, ja svaki dan to gledam kolko mi je fascinantno, taj smeđi rub neki, inače blago rozno, sad smeđe, al vidim tu i tam točkice neke bijele. Muž guglao, kaže da se "podmazuju". Ok..
    Ja dlakavim. Dakle trbuh mi je ful dlakav, jesu dlake skoro bijele ali su posvud! i otkrila sam danas na vratu 3 dlake. Isto bijele ali ko zna, možda bi potamnile. Jel ja dobivam bradu?? :D :D Šta se događa, nek me netko smiri, ne želim bit jedina dlakava 

J3ll3na
    24. Studeni 2020. 12:01

očito danas dan za shopping..odem kao slučajno vidjeti ta kolica koja gledamo da bi kupili i ona snižena preko 30 % i šta sad drugo nego kupiti..i tak sam ja danas kupila kolica, iako mi uopće nije bilo u planu
    što se tiče muških i njihovih emocija u trudnoći..ma nemaju oni nikakav dojam..ovaj moj gleda na netu svaki dan nove bicikle i pametne satove jer stalno kalkulira da će kupiti oboje i imaš dojam da ga boli briga za sve što se događa, al danas kad sam mu poslala da su kolica na akciji se angažirao maksimalno da je na kraju on izabrao šta bi htio i sav je bio u tome. Njima samo treba dati zadatak da se osjećaju važnima. Ako im ne kažemo da nas nešto pati i da nas ne pitaju ništa, oni to ne mogu skužiti. evo jedan primjer koliko su različiti od nas i koliko ne mogu najjednostavnije radnje paralelno raditi..sinoć gledamo film i ja kažem da se maleni rita...on mora zaustaviti film da se skoncentrira da osjeti bebu jer ne može on sad pratiti i udarce i radnju na filmu  pa to je meni za plakat od smijeha...nema veze baš s temom, al ima utoliko što su tooootalno drugačiji od nas...

J3ll3na
    24. Studeni 2020. 12:06

joj da, grudi su i meni koma...ogromne, svrbe užasno i potamnile skroz s tim bijelim točkicama uz samu bradavicu  a to za dlakavi trbuh mi je poznato iz prve trudnoće, proći će nakon poroda, ali tek nakon par mj. isto kao i linea negra. nije mi se još pojavila, al znam da je baš gadno izgledala poslije poroda.
    Ne znam tko je pitao za prenatal tablete, ja sam pila i almageu i novalac u 1.tromjesečju i nisu mi nijedne odg pa sam prestala i sad više ne pijem ništa. Tak sam i u 1.trudnoći prestala nakon 1.tromj. jer mi probava bila koma, tak sad opet. jednostavno ne ide, al se trudim zdravije jesti pa šta bude. pijem samo magnezij zbog probave i sjećam se da sam imala jake grčeve u nogama u 1.trudnoći pa kontam to nastaviti uzimati svaki dan do kraja trudnoće 

Gabylola
    24. Studeni 2020. 12:36

Čitam o odnosu muževa prema trudnoći i prinovi, pronalazim se u svemu. U prvoj trudnoći sam se dosta zbog toga žicirala, često se svađali. Ne mogu reći da se nešto posebno povezao s bebom sve do njenih cca 6 mj. Ali zato su nakon toga jako povezani, s njim se slaže bolje nego sa mnom kako je starija. Tako da, ovaj put se ne uzrujavam - zam što me čeka, ako nešto konkretno trebam/tražim - napravit će, samonicijativno ništa. Prihvatila sam to i znam da će cijela trudnoća i 90% perioda prvih 6 mjeseci biti samo na mojim leđima.
    Danas sam išla vaditi hormone štitnjače, sve je o.k. Usput sam izvadila i GUK, čisto da vidim stanje nakon što sam par tjedana pazila malo više na prehranu - i stvarno, sad je 4,7 (bio je 5,4). Baš sam se razveselila i odmah počastila sladoledom 
    Od opreme sam jučer na GAP-u (jer je -50% na sve) naručila par bodija i hlačica, čekam izdajalicu s Aliexpressa (valjda bude do svibnja došla ). To je zasad to. Nakon 30 tt. ću dovesti kolica i robu koja posuđujem od sestrične tako da sve operem i pripremim. Mislim da ću kinderbet uzeti prijenosni, onaj što ima integriranu i prematalicu u sebi. Planiram i kupiti elastičnu maramu, bila mi je spas s prvim djetetom!

Jagodica125
    24. Studeni 2020. 12:40

Bokic curke! Evo ja i bebica gustamo na suncu, na balkonu, na svjezem smo zraku, pijemo caj, ma bas nam je super!🌞🤗
    .
    Lussi - joj u tom West Gateu imaju taaak divnih stvari, samo je i meni to nakraj svijeta 😩 mislim si kad ceml ici sljedeci put kod deckovih, da navratimo tam, to je od njih niti 10 min.
    .
    Girl1234 - uzivaj na svom scanu danas i odmah javi kako je proslo🥰🤞
    .
    Bubica1 - bas mi je drago da ti se OGTT blizi kraju i da mozes i tu pretragu maknut sa "to-do" liste! Nek bude nalaz superiska🤞
    .
    NevaEva - eeej mila moja, mene je jutros ova aplikacija na mobu podsjetila (pih, kao da me treba podsjecat 😌), da smo sutra sluzbeno puuunih 20 tjedana trudni - poluvrijeme 🤨⚽️⏰ inace uvijek dan prije pogledam update sto se dogadja sa bebom, u mom tijelu znanstveni fun facts itd, sad sam to ostavila za sutra ujutro🥰

Jagodica125
    24. Studeni 2020. 12:56

Nego da napisem kako ja bavim -
    Uspuhana sam ono totalno i skuzila sam da mi je neudobno vezat cipele. Ono bas mi je tesko bit sagnuta, sljedece kupujem šuze na čičak 🤣 probudila se isprebijana, odradila malo yoge za istezanje jer se osijecam za-krz-lja-lo🥴
    .
    Pojacan iscjedak i urin - primjetim unazad 2 dana mozda 🤔 nista ne pece niti mokrim sto na sat, danas sam odnijela urin za urinokukturu i molim Boga da nalaz bude ako ne sterilan, barem malo bolji 🙏
    .
    Tamne bradavice - meni su bradavice isto tamnije, samo sto.sam skuzila na lijevoj jednu jos tamniju fleku, nije madez.nego bas flekica. I one bijele kao "pristce" uz bradavicu.
    .
    Trudnicka obleka - curke, ja sam danas postala bogatijom za jednu trudnicku pidzamu ga dojenje, roze je boje i ima onak veeelikii izrez na gumbe da su cice do kazes keks bebi na izvolte 🤣 i kupila sam na blef trudnicki grudnjak, obicni pamucni, rekoh ako fulam fulam, dobit ce ga majka, i pase mi🥳 
    Mirisi - mi evo na balkonu uzivamo u sunceku, a na mislim da mogu kao inspektor Rex sto se kuha u šoru 🤣 sve mi mirisi i jeeedva cekam zelje za rucak, ostalo nas ne zanima 😌
    .
    Po kineskom kalendaru ocekujemo curku, a sad cemo vidjeti🤷‍♀️ ja nekako imam feeling da nosim sina 🤗🥰
    .
    Trudnicki jastuk i ja smo proveli burnu noc, jos se moramo sprijateljiti, pa nam dajem vremena👌 bebica zato od ranog jutra aktivna i kasnije idemo u vrt dok je ovak lijepo vrijeme 🌞🥰
    .
    Update ljubavnog zivota - jucer se ja i dragi skupa naplakali kao kisne godine, dosli do zakljucka da je nastalana "greska u komunikaciji", stize ponovo k nama nakon cetvrtka i nastavljamo dalje skupa (i za bozicne praznike🤭🤗🥰), hvala svima na potpori, drzte' fige za urinokulturu sad 🤞
    .
    Sretno svima na pregledima danas 🤗

Girl1234
    24. Studeni 2020. 13:02

Jagodica125

Nego da napisem kako ja bavim -
    Uspuhanasam ono totalno i skuzila sam da mi je neudobno vezat cipele. Ono bas mi je tesko bit sagnuta, sljedece kupujem šuze na čičak 🤣 probudila se isprebijana, odradila malo yoge za istezanje jer se osijecam za-krz-lja-lo🥴
    .
    Pojacan iscjedak i urin- primjetim unazad 2 dana mozda 🤔 nista ne pece niti mokrim sto na sat, danas sam odnijela urin za urinokukturu i molim Boga da nalaz bude ako ne sterilan, barem malo bolji 🙏
    .
    Tamne bradavice - meni su bradavice isto tamnije, samo sto.sam skuzila na lijevoj jednu jos tamniju fleku, nije madez.nego bas flekica. I one bijele kao "pristce" uz bradavicu.
    .
    Trudnicka obleka- curke, ja sam danas postala bogatijom za jednu trudnicku pidzamu ga dojenje, roze je boje i ima onak veeelikii izrez na gumbe da su cice do kazes keks bebi na izvolte 🤣 i kupila sam na blef trudnicki grudnjak, obicni pamucni, rekoh ako fulam fulam, dobit ce ga majka, i pase mi🥳
    Mirisi- mi evo na balkonu uzivamo u sunceku, a na mislim da mogu kao inspektor Rex sto se kuha u šoru 🤣 sve mi mirisi i jeeedva cekam zelje za rucak, ostalo nas ne zanima 😌
    .
    Po kineskomkalendaru ocekujemo curku, a sad cemo vidjeti🤷‍♀️ ja nekako imam feeling da nosim sina 🤗🥰
    .
    Trudnicki jastuki ja smo proveli burnu noc, jos se moramo sprijateljiti, pa nam dajem vremena👌 bebica zato od ranog jutra aktivna i kasnije idemo u vrt dok je ovak lijepo vrijeme 🌞🥰
    .
    Update ljubavnog zivota - jucer se ja i dragi skupa naplakali kao kisne godine, dosli do zakljucka da je nastalana "greska u komunikaciji", stize ponovo k nama nakon cetvrtka i nastavljamo dalje skupa (i za bozicne praznike🤭🤗🥰), hvala svima na potpori, drzte' fige za urinokulturu sad 🤞
    .
    Sretno svima na pregledima danas 🤗

Ajme, bas mi je drago za dečka 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.