Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    08. Studeni 2020. 10:54

Ja sam narucila baby watcher prije nekih mj dana s ebaya i nikako da stigne. Vec sam ljuta 😡. Mislim da necu s njim u paketu dobiti dobiti gel, jel toga ima u ljekarni? Ili moze posluziti i ulje za tijelo? 

• EmEn9
    08. Studeni 2020. 10:58

NevaEva meni je treća trudnoća i kao počela sam osjećati rano ali svejedno iako znam kako je to i sve svejedno nisam bila 100% sigurna jer nije bilo redovito i svejedno sam bila zabrinuta. Tek u 19- 20 tjednu su se pokreti baš počeli pojavljivati redovno i da sam počela bit na miru jer se javlja često. Nemoj brinut nije čudno ni da ih osjetiš prvi put tek u 22 tjednu. 😉

kety992
    08. Studeni 2020. 11:18

Ja sam uzela od jedne zenice iz zagreba..bas onaj sto je kod nas oko 800kn...dobila sam i gel i baterije...super je...onaj zeleni bw, htjela sam narucit preko alija al pre dugo mi to bilo cekat,a sad sam u 13.tj vec

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    08. Studeni 2020. 11:29

kety992

Ja sam uzela od jedne zenice iz zagreba..bas onaj sto je kod nas oko 800kn…dobila sam i gel i baterije…super je…onaj zeleni bw, htjela sam narucit preko alija al pre dugo mi to bilo cekat,a sad sam u 13.tj vec

Tako se i ja ljutim sta nikako da stigne, a bas mu se radujem. Pise da je prosli tj dostavljen u Njemacku i sad nikako da se pojavi. Svaki dan cekam poštara 🤣😂. Tu nece biti gela, probati cu sa uljem prvo pa ako nece ic onda po gel negdje. Nadam se samo da ce raditi 😊

Petra982
    08. Studeni 2020. 12:14

Razmišljala sam o baby watcheru, ali sam škrta dat 600kn, a za sve online narudžbe bojim se da bi previše čekala tako da sam odustala. Računam da ću uskoro moć osjetiti bebu pa da mi niti ne treba.
    Gledam i tu kantu za pelene.  Sa starijom djecom nisam imala, mislim da mi ne treba niti sada. 
    Čak se razmišljam da li vraćati prematalicu koju sam odnijela na otok kao pomoćni ladičar ili da kupim spužvu za komodu koju već imam u sobi i koristim to.
    S prvim je trebalo apsolutno sve i sve novo, druga je samo sve naslijedila, a sad bih čim manje i samo nužno potrebno 🤦

MareiKate
    08. Studeni 2020. 12:20

Jutro curke! 
    NevaEva meni je druga trudnoća, danas sam ušla u 23 tjedan i tek možda zadnjih tjedan dana ga osjetim bat jednom dnevno ali vrlo lagano... Ne brini ☺️

kety992
    08. Studeni 2020. 12:49

Lonmi

kety992

Ja sam uzela od jedne zenice iz zagreba..bas onaj sto je kod nas oko 800kn…dobila sam i gel i baterije…super je…onaj zeleni bw, htjela sam narucit preko alija al pre dugo mi to bilo cekat,a sad sam u 13.tj vec

Tako se i ja ljutim sta nikako da stigne, a bas mu se radujem. Pise da je prosli tj dostavljen u Njemacku i sad nikako da se pojavi. Svaki dan cekam poštara 🤣😂. Tu nece biti gela, probati cu sa uljem prvo pa ako nece ic onda po gel negdje. Nadam se samo da ce raditi 😊

Da...ma vjerojatno ce radit,samo je gel upitan...🤔 ja nisam koristila u prve dvije t, a bilo je dana kad su se bas slabo javljali i onda sam bila u panici...a s obzirom na situaciju nije jednostavno doc na hitnu...bit cu deff mirnija do kraja...inace sam sitnija i po kilama takoder a bebe su nam bile cca 4kg i 52cm i nisu bas imali mjesta za pokrete...ugl korisna stvar....

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    08. Studeni 2020. 13:22

kety992

Lonmi

kety992

Da…ma vjerojatno ce radit,samo je gel upitan…🤔 ja nisam koristila u prve dvije t, a bilo je dana kad su se bas slabo javljali i onda sam bila u panici…a s obzirom na situaciju nije jednostavno doc na hitnu…bit cu deff mirnija do kraja…inace sam sitnija i po kilama takoder a bebe su nam bile cca 4kg i 52cm i nisu bas imali mjesta za pokrete…ugl korisna stvar….

Meni je prva trudnoća pa racunam da budem mirnija jer pitanje kad ce se moje zlato osjetiti, bilo bi super da cim ranije, ali ovako ga bar mogu cuti, a i suprug s obzirom da nigdje ne moze kao pratnja. Da sad je koma sto se tice hitne, nek nam ne treba 🙏. Uuu velike bebe, jesi mozda na carski isla? 

• Erika33
    08. Studeni 2020. 13:48

kety992

Ja uzela, narucila iz ljekarne Natura, došlo mi drugi dan. Imaju popust od 45%. Platila 489 kn. 

Lunica
    08. Studeni 2020. 13:49

Petra ti s 3.i zelis sve pojednostavniti a moš misliti mene sa 6. ono NAJNUŽNIJE🤣🤣🤣
    Nije cak toliko d mi ne treba toliko toga nego nemam kud sad kad su klinci u svojim sobama i zauzeli neke prostore koje sam ja recimo koristila za prematalicu. Sad se mislim na krevet i adio. Iako ta prematalica je jaaako korisna u pocetku cca nekih 2 mj.. Poslije kad se beba počne okretati ja bi svakako presla na kauč ili krevet. Imala sam ikeinu basic Al sam je prodala kad je mali napunio 5 mj mialeci da mi vise nece trebati. Sad sam opet bez i mislim se sto cu. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.