Ekipica evo mene tek se sad javljam, poslije rucka nam dosli moji, pa kasnije sastavljali kindac i eto dok smo sredili sav taj nared od slinih kutija i svega, pa nikako uci na forum da vidim sta ste pisale danas 😄😁
Lumosica - cestitke na bebici i dobro nam dosla 🤗 kao sto rekoh gore danas rijesili kinderbet, pa cemo polako i ostalo..meni je isto prva trudnoca, al nekako ne zelim sve ostavljati bas za kraj, a i mislim da je 6,7 mj trudnoce idealan za pripremanje svega.
Jagodica125 - mi imamo zlatnog retrivera i 4 macke i da definitivno zivotinje to odmah osjete, kao sto i osjete kada ste bolesni tako osjete i ovu promjenu. Ne pripremamo ih nikako jer zivotinje su takve da se same prilagode novonastaloj situaciji, ponasat cemo se kao i do sada..macke su i unutra i vani imaju svoju slobodnu volju kuda zele, a tako ce i ostati kada curka dode. One su dio mene i ne postoji nikakva drugacija opcija.
Vitamini/folna - ja sam folnu uzimala mjesec dana prije trudnoce i kada sam ugledala plusic po ugovorenom terminu za prvi pregled prebacila se na Novalac koji pijem i dan danas uvijek poslije rucka, nit mi smeta nit ima neugodan miris kao sto su neke cure pisale. Ja sam zadovoljna i nastavit cu ga piti i dalje
Nea 💗
Meni je moja ginekologica govorila u prošlim trudnoćama da ako mi je zeljezo u normali da nema potrebe za nikakvim vitaminima, da je to sve sinteticki napravljen, kao bolje se zdravo hraniti i tako to... Ali kao Folnu prvo tromjesečje obavezno. I ja sam nju slušala i nikad nista nisam pila. Ali sad imam bebu od 9 mjeseci kojeg još dosta dojim pa mi je zbog sinkronizacije dojenja i trudnoce preporocila Premama duo. Popijem ujutro nakon doručka.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Da, meni su isto rekli za ove vitamine da nema potrebe. Pila sam zbog folne al sad me strah prestat kad vec 4 mjeseca koristim🤣 Ali kao ako je zena zdrava i hrani se ok (ja nisam povracala), beba dobije sve sto treba bez dodataka.
Dodatno D vitamin nitko ne koristi? Pise na netu da je dobar za kosti, pogotovo ako je zena trudna u zimi pa nema sunca.
.
Baby watcher - jucer smo nasli na netu za 15 dolara. Jel ga ima koja? Se cuje srce? Kod nas po ljekarnama ga nema ispod 600kuna. Neckam se jel da narucim, pise dostava moguca od 16.11.do 20.1.
Dobro jutro cure.
Sad malo gledam po internetu i smijem se sama sebi jer sam se neki dan smijala prvoj kupovini kanti za pelene a sad razmisljam da ju i ja naručim jer je na internetu neka od tommie tipia na akciji 150kn, to prije nisam nikad imala a sad razmisljam da mi mozda i dobro dosla a sad je 150kn a inace vidim da su ful skupe. 🤣
NevaEva ja ga nisam nikad imala ali mislim da ti je to ok kad si na početku trudnoće kad ne osjećaš bebu da se smiriš da je sve ok a sad neznam koliko ti ima smisla jer si ti već 17 tjedan i kroz tjedan ili dva ćeš i sama počet osjećat pokrete bebe taman dok on dođe tebi će se već bebica sama javljat. Ali neznam to je samo moje mišljenje nisam imala ali javit će ti cure koje imaju. 🤗😉
Dobro jutrooo!🥰
.
Cure moje mi smo danas sluzbeno puuuna 4 mjeseca trudni i ulazimo pobjedonosno u 5. mjesec! 🥳🥂🍾 (bezalkoholni sampanjac naravno😅)
.
Folna kiselina - ja sam pila folacin cca 2 mjeseca prije trudnoce, ulaskom u 2. trimestar sam presla na elebaby i sper mi je👌
.
Kucni ljubimci - moji imaju mađarsku vižlu, mladi pesek, prije smo si bili okej, sad dok su radovi u stanu, a mi tu stalno mi nosi neke krpe, carape, i veeelika je maza. Ja lezim na kaucuni samo bi se gnjecio 🥰
.
Bebica danas puno aktivnija, mozda jer sam pojela cokolino, a i bolje sam volje danas. Pijem vodu da nadoknadim dehidriranost od jucer.
.
Svima diiivna nedjelja🤗🌞
NevaEva ja ga nisam nikad imala ali mislim da ti je to ok kad si na početku trudnoće kad ne osjećaš bebu da se smiriš da je sve ok a sad neznam koliko ti ima smisla jer si ti već 17 tjedan i kroz tjedan ili dva ćeš i sama počet osjećat pokrete bebe taman dok on dođe tebi će se već bebica sama javljat. Ali neznam to je samo moje mišljenje nisam imala ali javit će ti cure koje imaju. 🤗😉
Joj da bar pocnem osjecati kroz tjedan, dva, jedva cekam! Vidim da je kod vas svih ranije pocelo pa sam se dodatno zabrinula..
Dobro jutroo 😊
Kod nas je neka magla vani, ali nije mi zao jer na mirovanju lakse podnesem takvo vrijeme, sunce me mami van 🙄😂, plus majstori ujutro od 7 postavljaju knauf u potkrovlju tako da ce cijeli dan biti bučan, a moguce i tjedan. Sreca da je suprug doma jer ja sad nebi mogla s njima 😊.
Danas iscjetka nema, ali ostala sam prestrasena i stalno provjeravam svaku sitnicu, primijetila sam kap krvi kod depiliranja i obavila detaljan tjelesni pregled jer me oblijao hladan znoj da je iz neceg drugog 🤦♂️😂🤣.
Drzite mi fige da sve ostane super 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji