Pa ja sam zatrudnila sa nekih 68 i sada imam 72, s tim da sam visoka 175. Mislim da to nije nista previse. I najvise je u sisama 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pa eto to sve ovisi o doktorima 🙄 svako nešto svoje tjera
Ja svaki put kad dođem piskim u času da provjeri te proteine, mjeri tlak i onda se vazem. I sestra odmah sve upisuje u trudničku
Ma ne zamarajte se sa kg, samo ćete se istresirati.
To je toliko individualno i ovisi o gin koji vas gleda.
U ovoj trudnoći startam s pre pre previše kg, dr nije uopće spominjala dijetu, samo je napomenula da ne jedem gluposti jer mi je šećer ok. Obzirom na mučnine to nije teško, a uz povraćanje sam pala 5kg. Kad prestanu mučnine pokušat ću se riješiti proizvoda od pšenice.
Baš sam uzbuđena zbog sutra i jedva čekam pregled.
Pa eto to sve ovisi o doktorima 🙄 svako nešto svoje tjera
Ja svaki put kad dođem piskim u času da provjeri te proteine, mjeri tlak i onda se vazem. I sestra odmah sve upisuje u trudničku
Tako i kod moje.
Sve uredno i super na miny anomaly scanu 😍🎉👍. Radila sam i Nifty, za cca 7-8 dana će biti rezultati. Znat ćemo i spol. Nadam se da će sve biti u redu i pokazati niski rizik 🤞🤞.
Pozdrav cure, samo da se javim nakon pregleda. Sve super, hvala Bogu, raste moja curica. Danas smo tocno 20 tj, radile smo anomaly scan, svi organi u redu, povremeno je upalila i 4d, snimila mi je na cd da muz može pogledati 😊
Razlika od prošlog pregleda je sto mi se u dakle 3 tjedna posteljica smjestila tj pomakla straga. Sad mi je jasno zašto ja nju osjetim tako jako, bas me lupka od prošlog ponedjeljka svaki dan sve više i više, i cudila sam se kako se tako jako osjeti, a na prošlom pregledu mi socijalni gin rekao da je posteljica sprijeda.
Kile - dobila 10 kila u 20 tj. Opet rekla da moram na dijetu. Ja stvarno volim jesti, bas mi to teško kontrolirati.
Tlak - mjerila i prije i poslije pregleda jer je prije pregleda naravno bio malo povisen, a nakon pregleda idealan.
Cerviks - preko 4 cm tako da super.
Rekla sam da osjetim mentrualne bolove ako ne popijem magnezij do popodne i danas kao da me neki grc ulovio na lijevoj strani trbuha, pa je rekla da uzimam Roidakal po 2 tablete, umjesto dosadasnjih 1 dnevno.
Držim fige i ostalima da pregledi prodju super 😊
Sve uredno i super na miny anomaly scanu 😍🎉👍. Radila sam i Nifty, za cca 7-8 dana će biti rezultati. Znat ćemo i spol. Nadam se da će sve biti u redu i pokazati niski rizik 🤞🤞.
Super za dobar nalaz 😊😊😊
Ja sad niti nemam trudnicku knjizicu, nit mi je mjerio tlak nisam ni piskila u casicu.. A i vagao me jer nisam znala koliko imam kg.. Bas me zanima jel ce na sljedecem pregledu to sve provjeravati..
U prosloj trudnoci kod drugog ginekologa je to sve islo obavezno.. I u bolnicama i kod privatnika.. Isto se svi biljezilo u trudnicku..
Ja sam imala jednom visoke te proteine na trakici pa sam morala ic vadit krv i urin al nist nije bilo. Morala sam smanjiti unos soli..
Sretno na pregledima sutra tko ima 😉😉 i laku noc od mene. Moj bebac i ja idemo rano spavati i rano se budimo 🙈🙈
Evo da se i ja nadovezem, ja sam usla sa 58kg u trudnocu sa visinom od 174cm, prvi skok na vagi je bio 58,5 sa 17tj, na zadnjem vaganju sa 21tj trudnoce imala 63kg, danas se vagala imam 65kg e sad prosli puta to kad sam bila mi je rekla da pripazim malo da ne bi nastavila dobivati tim tempom, ali nista drugo osim toga mi nije napominjala. E sad vidjet cemo sto ce reci u cetvrtak 🤗👍
I da uvijek mi gleda protenine u urinu trakicama, mjeri tlak i vaze.
Nea 💗
Bebanomoje i Gabylola, super za preglede, baš mi je drago da je sve OK. 😊 Kad su vam idući da vas upišem na listu? ☺️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jel nas ima jos nervoznih zbog sutrašnjih pregleda? Mene je toliko strah 🙄, opet ce tlak biti visok.
Sortiraj odgovore
Najstariji