Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    16. Listopad 2020. 12:51

Erika33

bebolinka

Curee jeste razmišljale o imenima za bebu? Da li imate neke favorite 😁

Ja imam Al se nitko ne slaže. Gašpar ♥️ meni prekrasno, ostali se sprdaju 🤦‍♂️

Ako se slaže muž drugima vise nemoj ni govoriti 😁 

• Erika33
    16. Listopad 2020. 12:56

bebolinka

Erika33

bebolinka

Ni on se se slaže... Kaze još nam samo onda fale Melkior i Baltazar 😂

Ines
    16. Listopad 2020. 13:02

bebolinka

Mi smo isto ajmo rec 99% odlučili ali me jako nervira moja mama koja se u sve miješa i cijelo vrijeme govori kako je ružno ime i da će je ona zvat po svome nešto 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
    Ne razumijem zašto ima potrebu prtljat se di joj nije mjesto i onda sam odlučila da vj vise nikome neću ni reci dok se ne rodi i onda nemoram slusat sranja

Nema se tko sta mijesati, ako ces ga nazvati ne znam ni ja kako to je vas izbor. Ne slusaj druge, mi smo znali odmah i cak da se nekome i ne svida nismo tipovi ljudi koji obracaju paznju na to. A i da vec ako nisi sigurna u reakcije drugih ne govori nikome, mi smo rekli samo svojima i buducoj krstenoj kumi. Ne iz razloga ne odboravanja, vec ima jako puno cura u mojoj okolini koje trebaju rodit prije mene i ne zelim da nam netko uzme nase ime, kao sto je mojoj kumi to bio slucaj da joj je sogi uzela ime. Mislim nemam ja nista protiv toga, al zasto bi netko uzeo nesto cega smo se prvi sjetili, imas i ti glavu i internet pa razmisljaj malo, trazi. 

Nea 💗

bebolinka
    16. Listopad 2020. 13:07

Erika33

bebolinka

Erika33

bebolinka

Ni on se se slaže… Kaze još nam samo onda fale Melkior i Baltazar 😂

🤣🤣🤣🤣 meni se sviđa, volim imena koja nisu česta 😊
    ..
    Ines da slažem se s tobom, nema se šta ko miješati. I mene stvarno boli briga šta joj se ne sviđa ali mi se neda slusat uopće komentare. Daaa meni je užas kad tako neko nekome uzme ime 😑😑😑 
    ..
    Mi smo za curicu Leonie 💕

Miki94
    16. Listopad 2020. 13:11

Joj fakat i zbog imena sam u nedoumici, istražujem sad kad znam spol. Da je bila djevojčica, ime bih znala, jer sam nekako mislila da će se roditi djevojčica. Ovako, fakat ne znam. Muž se obično šprda i smišlja neka stara nigdje veze imena, čemu se ismijemo, ali sad ga moram malo natjerati da se uozbilji, i da nađemo nešto lijepo, moderno i nešto što će jednostavno ići uz naše dijete, i što će se slagati uz prezime. Odmah mu smišljamo i nadimak.  Kod mene to sve mora biti proračunato

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    16. Listopad 2020. 13:14

I ja volim neobična imena a opet fino zvučna. Po meni su i Gašpar i Leonie baš cool 
    Kod nas u BiH se pretežno gleda da ime ide uz vjeru i to, mada se ne vodim ni time toliko, a pogotovo mi ne pada na pamet da dijete dobije ime po svekru ili nekom tetku i sl. 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

bebolinka
    16. Listopad 2020. 13:17

Miki94

I ja volim neobična imena a opet fino zvučna. Po meni su i Gašpar i Leonie baš cool
    Kod nas u BiH se pretežno gleda da ime ide uz vjeru i to, mada se ne vodim ni time toliko, a pogotovo mi ne pada na pamet da dijete dobije ime po svekru ili nekom tetku i sl.

Daaa ni ja ne volim forsiranje da se da ime po nekome 🤪

MareiKate
    16. Listopad 2020. 13:28

Erika33 meni je Gašpar divno ☺️ za prvo dijete dok smo mislili da je dečkić je bilo u užem izboru 😁 sad izgleda zbilja je dečkić ali uopće ne mislimo o tome. Meni se sviđa hrpa imena i imam ideja ali moj muž ima toliko bratića i koje god ime mi padne na pamet ispadne da se netko njegov tako zove pa nam se meda to...

Bubica1
    16. Listopad 2020. 13:28

Mateja91, jao, nadam se da neće i meni biti tako. Ali opet, bitno mi je samo da njoj ne bude ništa, a ja ću nekako sve preživjeti. 
    Bebolinka, mi se dvoumimo, još nismo odlučili da li će biti Laura ili Sara. Svaki je odabrao jedno i zasad smo ostali na tome. Meni je u svakom slučaju i jedno i drugo lijepo, iako si ja već godinama želim da bude Laura. Vidjet ćemo na kraju tko će popustiti.  
    Kako bilo, to je samo vaša odluka i nema se tu tko šta miješati. Uvijek će nekome biti lijepo i uvijek će se naći netko kome bude ružno, ali bitno da je vama lijepo. Btw, meni je super tvoj izbor. 
    Ines, baš ću probati i s novim praškom pa da vidim, možda je i od toga. A svakako ću danas zvati doktora. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Petra982
    16. Listopad 2020. 14:16

Nemam nikakvih ideja za ime. Izbjegavam obiteljska imena pa makar mi se i sviđala jer bi si umislili da je dijete dobilo ime po tom nekom. Već sam imala slučaj kad je svekrva zabrijala da smo sinu dali ime po njenom djedu (nit ga upoznali nit imali veze s njim), a ja sinu kombinirala ime da paše s kćeri za koju sam znala da će doći  kad-tad ( to ime sam valjda izabrala s pet godina). Bitno da se roditeljima sviđa ime, a ostali uopće nisu bitni u cijeloj toj priči. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.