bok cure,
samo da vam se javim. nedavno sam pisala da sam bila na kombiniranom i da mi je došao visok rizik na down sindrom. radili smo nifty i jučer su stigli nalazi, sve je super i čekamo zdravu curicu. službeni termin je 22.04. iako će se vjerojatno pomicati na ranije jer je veća trudnoća po uzv.
uglavnom, ovo mi je treća trudnoća i iskreno, do sada uopće nisam znala da mogu odbiti kombinirani probir (tuka). u svakom slučaju, nije vrijedno stresa koji proživite kada dobijete loš nalaz. tko može neka zaobiđe kombinirani.
Evo da vam javim jutros zvala za nalaz amnio
NEMA TURNEROV SINDROM UREDAN ZENSKI KARIOTIP.
6 tjedana agonije.
Hvala Ines Emmie♥️♥️♥️
Mateja91,jao, nadam se da neće i meni biti tako. Ali opet, bitno mi je samo da njoj ne bude ništa, a ja ću nekako sve preživjeti.Bebolinka,mi se dvoumimo, još nismo odlučili da li će biti Laura ili Sara. Svaki je odabrao jedno i zasad smo ostali na tome. Meni je u svakom slučaju i jedno i drugo lijepo, iako si ja već godinama želim da bude Laura. Vidjet ćemo na kraju tko će popustiti.
Kako bilo, to je samo vaša odluka i nema se tu tko šta miješati. Uvijek će nekome biti lijepo i uvijek će se naći netko kome bude ružno, ali bitno da je vama lijepo. Btw, meni je super tvoj izbor.Ines,baš ću probati i s novim praškom pa da vidim, možda je i od toga. A svakako ću danas zvati doktora.
Laura mi je predivnooo 😍
Nemam nikakvih ideja za ime. Izbjegavam obiteljska imena pa makar mi se i sviđala jer bi si umislili da je dijete dobilo ime po tom nekom. Već sam imala slučaj kad je svekrva zabrijala da smo sinu dali ime po njenom djedu (nit ga upoznali nit imali veze s njim), a ja sinu kombinirala ime da paše s kćeri za koju sam znala da će doći kad-tad ( to ime sam valjda izabrala s pet godina). Bitno da se roditeljima sviđa ime, a ostali uopće nisu bitni u cijeloj toj priči.
🤣🤣🤣🤣 jesi me nasmijala
bok cure,
samo da vam se javim. nedavno sam pisala da sam bila na kombiniranom i da mi je došao visok rizik na down sindrom. radili smo nifty i jučer su stigli nalazi, sve je super i čekamo zdravu curicu. službeni termin je 22.04. iako će se vjerojatno pomicati na ranije jer je veća trudnoća po uzv.
uglavnom, ovo mi je treća trudnoća i iskreno, do sada uopće nisam znala da mogu odbiti kombinirani probir (tuka). u svakom slučaju, nije vrijedno stresa koji proživite kada dobijete loš nalaz. tko može neka zaobiđe kombinirani.
Čestitammmmmm, bas mi je drago😍
Cure, imam pitanje, a i trebam savjet. Već par dana imam neki svrbež dolje, nije ništa strašno, nekog pojačanog iscjetka ili mirisa nemam, znači samo taj svrbež. Zvala sam ja doktora prije dva dana, ali ga nisam mogla dobiti pa mi je njegova sestra rekla da kupim Plymicol kremicu i da mogu čak i vaginalete uzeti. Ili Canesten. E sad, jučer i danas ja to namazala s Plymicolom i sad imam osjećaj da je još gore jer me i malo pecka. Sad sam se naravno uspaničila jer se bojim da se ne bi nešto bebici dogodilo.Ne znam koliko su te vaginalne infekcije u trudnoći opasne, i to sad u 2.tromjesečju. I ne znam koliko bi sad to dugo trebala mazati da bi bilo bolje. Jel' netko od vas imao takav slučaj i šta su vam rekli doktori? Možda bi bilo najbolje da ga još nazovem danas pa da pitam za svaki slučaj pošto dolazi vikend, danas mi radi popodne.
Jok, meni je isto taj plymicol samo pogorsao svrab! Koristila sam ga prije trudnoce.. Mislim da on ima neki sastojak koji meni jednstvano ne odgovara... Vjerovatno je i tebi tako! Ne mislim da moze nastetit bebi, samo je tebi odvratan osjecaj.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bajo- tako mi je drago da je sve u redu, cijeli tjedan se pitam gdje si. sve smo se cijelo vrijeme nadale ovakvom ishodu
Sad možeš zasluženo uživati u trudnoći, maziti trbuh i čekati svoje malo čudo koje je bome namučilo mamu, ali nema veze, samo nek je sve u redu
Mateja91,jao, nadam se da neće i meni biti tako. Ali opet, bitno mi je samo da njoj ne bude ništa, a ja ću nekako sve preživjeti.Bebolinka,mi se dvoumimo, još nismo odlučili da li će biti Laura ili Sara. Svaki je odabrao jedno i zasad smo ostali na tome. Meni je u svakom slučaju i jedno i drugo lijepo, iako si ja već godinama želim da bude Laura. Vidjet ćemo na kraju tko će popustiti.
Kako bilo, to je samo vaša odluka i nema se tu tko šta miješati. Uvijek će nekome biti lijepo i uvijek će se naći netko kome bude ružno, ali bitno da je vama lijepo. Btw, meni je super tvoj izbor.Ines,baš ću probati i s novim praškom pa da vidim, možda je i od toga. A svakako ću danas zvati doktora.
Naša će biti Laura ako će biti cura. Za dečka se dvoumimo :D
Sortiraj odgovore
Najstariji