Jutro cure, evo mene u bolnici, cekam red za kombinirani probir. Drz'te fige da bude sve ok ☺️ cekam red, a glaaaadna ko vuk… Nevjerojatno koliko cesto moram jesti, a fino sam a doruckovala.. Kako vi s tim jelom? Meni muka ako ne pojedem nesto svakih sat, dva😔
Muka mi je na svu hranu,pa mi muka od gladi ako ne jedem,pa mi muka kad nesto pojedem.e sad .. u jednu ruku volim da ne mogu zderat jer sam znala dobiti po 30 kg u trudnoci al opet mrzim osjecaj ovaj u zeludcu i smetanje hrane i mirisa o parfemima i omekšivačima da ne pricam..tako da mi muka svakako a isto tako gladna vazda sta bi moja baba rekla 😂😂😂😂😂
Jutro cure, evo mene u bolnici, cekam red za kombinirani probir. Drz'te fige da bude sve ok ☺️ cekam red, a glaaaadna ko vuk… Nevjerojatno koliko cesto moram jesti, a fino sam a doruckovala.. Kako vi s tim jelom? Meni muka ako ne pojedem nesto svakih sat, dva😔
Tako i ja..stalno nešto grickam...
Sretno! Ja i ti smo u dan trudne😀 tko te poslao na kombinirani? Ja to nikad nisam radila,ni nikakve testove...samo smo gledali uzv.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mom_of_4 , baš me zanima kako će sve proći sa Normabelom! Možda bude tlak odličan!
J3ll3na sretno ti danas!
Tako i ja..stalno nešto grickam…
Sretno! Ja i ti smo u dan trudne😀 tko te poslao na kombinirani? Ja to nikad nisam radila,ni nikakve testove…samo smo gledali uzv.
Pa daaa, termin 1.5.2021.🤗 Poslala me moja dr. jer mi je predložila prenatalne preglede, a ovaj je na uputnicu pa zasto ne. Razmisljali amo i mi hocemo ili necemo, pa na kraju odlucili da idemo. Mirna sam nekako, imam osjecaj da ce sve biti ok☺️ Al kao, ipak da jos dodatno provjerimo jer u bolnici imaju bolji uzv nego moja primarna dr.
Hvala cure, javim poslije kak je proslo😘
I uspjela sam pojesti nesto, istrcala van u pekaru po pirosku🤣 Skoro me zastitar nije pustio natrag🙄 Znaci, korona rezim je uzasan, pizdim vec lagano otkako sam tu.. Imam masku dok cekam i smeta mi pa si mogu tek zamislit kak je na porodu s maskom😕🤨
Meni je isto kod kuce tlak uvijek normalan, a cim sam na pregledu gornji povisen. Gin kaze da ce pratiti to, ali da sam vrlo vjerovatno uvijek prije pregleda uznemirena, uzbudjena i slicno, sto i jesam realno... i da je mozda zbog toga kad je vec kod kuce normalan. Na pocetku trudnoce je recimo doma bio skroz nizak, jedva bi stajala na nogama, jednom mi je bio 75/55. Dodjem na pregled ono 130/60 ili slicno. 😨 sad mi se doma vrti oko 120 gornji, a zadnji put na pregledu bio 147. 🤷♀️
Cestitam svim curama na dobrim pregeldima. 🧡
Nove cure dobrodosle. 🧡
"Stare cure" pratim vas redovno i citam. 🧡
Zao mi je sto ne pisem vise i ukljucujem se u teme, ali meni je ovo prva trudnoca i ja sam potpuno "glupa" po svim tim pitanjima. Tako ako ponekad upadnem k'o padobranac s nekim pitanjem, nemojte mi zamjeriti. 🤷♀️😇
Jucer na pregledu sve u redu osim moje panike s tlakomjeri neznam jeste ikada culi za to,znaci mene je sram al sta da radim.Tlak normalan i doma dok mjerim ne prelazi 120/70 cim dodem u ordinaciju na mjerenje puff 140/90 i otkucaji preko 100 znaci u panici totalnoj sreca u nesreći dr vise navika na to pa ne panici(isto mi se desilo u prethodnoj trudnoci) neznam kako se skuliraj i pomoc si..Al dobro bitno da je sve u redu s nalazima urinom i bebicom sad san mirna do iduceg pregleda 🤔🤪, kako sam se iznenadila kad sam vidila da mase rukama nogama a tek je bilo 9+5 jucer preeeeslatko.Bdw iduci pregled 3.11 jedva cekam veec i mislim se dali raditi Nifty test
Moram reci da sam isto takva na pregledima, sva se nesto uspanicim i dok dođem na red otkucaji i tlak uvijek poviseni 🤦🏼♀️ sestra me vec sprda za to 😂
Ajme i meni je isto! Pojedem, već moram razmišlati što ću sljedeće jesti. A sve mi se živo gadi
Držim fige za dobre rezultate kombiniranog probira
Meni je isto kod kuce tlak uvijek normalan, a cim sam na pregledu gornji povisen. Gin kaze da ce pratiti to, ali da sam vrlo vjerovatno uvijek prije pregleda uznemirena, uzbudjena i slicno, sto i jesam realno… i da je mozda zbog toga kad je vec kod kuce normalan. Na pocetku trudnoce je recimo doma bio skroz nizak, jedva bi stajala na nogama, jednom mi je bio 75/55. Dodjem na pregled ono 130/60 ili slicno. 😨 sad mi se doma vrti oko 120 gornji, a zadnji put na pregledu bio 147. 🤷♀️
Cestitam svim curama na dobrim pregeldima. 🧡Nove cure dobrodosle. 🧡"Stare cure" pratim vas redovno i citam. 🧡
Zao mi je sto ne pisem vise i ukljucujem se u teme, ali meni je ovo prva trudnoca i ja sam potpuno "glupa" po svim tim pitanjima. Tako ako ponekad upadnem k'o padobranac s nekim pitanjem, nemojte mi zamjeriti. 🤷♀️😇
Moram se i s ovime poistovijetiti 😄 isto mi je prva trudnoca i isto ne znam puno o tome svemu 😊 ali tu sam i pratim i uzivam u druzenju, nekako me to opusta 😊
Jutro/dan!
Ja sam sad ispeglala planinu veša, oprala kuhinju detaljno. Samo će muž pećnicu. Obrisala prašinu, usisala i oprala podove. Još me čeka posteljina i moram staviti 2 mašine veša. Eto kad sam nemoćna bila ovih dana zbog mučnina, sve mi se skupilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji