Jucer na pregledu sve u redu osim moje panike s tlakomjeri neznam jeste ikada culi za to,znaci mene je sram al sta da radim.Tlak normalan i doma dok mjerim ne prelazi 120/70 cim dodem u ordinaciju na mjerenje puff 140/90 i otkucaji preko 100 znaci u panici totalnoj sreca u nesreći dr vise navika na to pa ne panici(isto mi se desilo u prethodnoj trudnoci) neznam kako se skuliraj i pomoc si..Al dobro bitno da je sve u redu s nalazima urinom i bebicom sad san mirna do iduceg pregleda 🤔🤪, kako sam se iznenadila kad sam vidila da mase rukama nogama a tek je bilo 9+5 jucer preeeeslatko.Bdw iduci pregled 3.11 jedva cekam veec i mislim se dali raditi Nifty test
Moram reci da sam isto takva na pregledima, sva se nesto uspanicim i dok dođem na red otkucaji i tlak uvijek poviseni 🤦🏼♀️ sestra me vec sprda za to 😂
Mene cim ugleda na vratima kaze Ala evo nje s tlakomjerom i strahom Uff ahhahaha mene sramota vise.znaci ja krecem u ordinaciju i od doma se vec sekiram oko toga pa kakav da mi
bude od tolikog stresa.evo jucer na pregledu 140/90 dosla doma izmjerila ono 119/70 nema tu pomoci to je tako i nemoze se drugacije.sve dok je urin dobar dok se dobro mokri dok se je otiče previse i naravno nedaj Boze da tlak pocme bas ici u visine nema straja jer opet zna se da od straha nece ici na 160 npr valjda , tjesim se 😂😬🤔
Evo malera moram ic vadit glukozu glupu jer mi je malo šećer povišen 😭 ko će se bost tri puta hahaha 😭
Sve je okejjj, nije mi radila uzv jer sam bila u bolnici i tjt 😁
Htjela sam vas pitati da li je koja na nalazu krvi sa transfuzije imala Anti-HBs poz?
Ja sam sad išla po nalaz i sve je neg osim toga, piše mi poz 138,49 mlU/ml
Pa neznam šta je to?
Bebolinka, može to biti znak da si stekla imunitet na Hepatitis B, na primjer cijepljenjem. Ali možda netko drugi ima bolji odgovor.
Evo malera moram ic vadit glukozu glupu jer mi je malo šećer povišen 😭 ko će se bost tri puta hahaha 😭
Sve je okejjj, nije mi radila uzv jer sam bila u bolnici i tjt 😁
Htjela sam vas pitati da li je koja na nalazu krvi sa transfuzije imala Anti-HBs poz?
Ja sam sad išla po nalaz i sve je neg osim toga, piše mi poz 138,49 mlU/ml
Pa neznam šta je to?
Anti-HBs se odnosi na antitijela za Hepatitis B, to su ti antitijela od cjepiva (buduci da smo svi tokom skolovanja ili zbog vrste posla koju radimo bar jednom u zivotu cijepljeni protiv Hep. B). Ponekad titar tih tijela opadne pa test bude negativan, a ponekad budu jos uvijek prisutna toliko da se moze odrediti pozitivitet. 🙂
Bebolinka, može to biti znak da si stekla imunitet na Hepatitis B, na primjer cijepljenjem. Ali možda netko drugi ima bolji odgovor.
E daa, imunitet = antitijela. Moze cijepljenjem, a moze ako prebolimo test biti pozitivan. U oba slucaja stvorimo antitijela. Ali u Hrv smo uglavnom svi cijepljeni kroz skolovanje za Hep B.
Hvala vam cure, bas sam provjerila 3 puta sam se cijepila protiv tako da onda sve super 😊
Cestitke cure na dobrim pregledima i sretno onima koji jos idu 😊🤗 ja sam danas pravo zaglibila u krevetu 😲 tako mi se bilo lijeno dic kao da sam srasla s njim, e onda kad sam se probudila onda sam uzivala sa svojom curkicom i njezinim udarcima koji su vec bome postali jaki na momente. Sinoc me negdje oko 3 valjda tako zbombala u mjehur da sam se tako trznila da sam i muza probudila, kaze on sta je tebi jel sanjas hahha reko ne sanjam al cu se upisat koliko me ova udarila 😅🤣 sta me tek sve ceka.
Nea 💗
Hvala vam cure, bas sam provjerila 3 puta sam se cijepila protiv tako da onda sve super 😊
Da l' na nalazu imas samo anti HBs ili i anti HBs Ag - to su dvije razlicite stvari, pa zato pitam. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji