Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    14. Listopad 2020. 10:56

Tako je i meni! 😂😭

mom_of_4
    14. Listopad 2020. 11:15

Korra

mom_of_4

Jucer na pregledu sve u redu osim moje panike s tlakomjeri neznam jeste ikada culi za to,znaci mene je sram al sta da radim.Tlak normalan i doma dok mjerim ne prelazi 120/70 cim dodem u ordinaciju na mjerenje puff 140/90 i otkucaji preko 100 znaci u panici totalnoj sreca u nesreći dr vise navika na to pa ne panici(isto mi se desilo u prethodnoj trudnoci) neznam kako se skuliraj i pomoc si..Al dobro bitno da je sve u redu s nalazima urinom i bebicom sad san mirna do iduceg pregleda 🤔🤪, kako sam se iznenadila kad sam vidila da mase rukama nogama a tek je bilo 9+5 jucer preeeeslatko.Bdw iduci pregled 3.11 jedva cekam veec i mislim se dali raditi Nifty test

Moram reci da sam isto takva na pregledima, sva se nesto uspanicim i dok dođem na red otkucaji i tlak uvijek poviseni 🤦🏼‍♀️ sestra me vec sprda za to 😂

Mene cim ugleda na vratima kaze Ala evo nje s tlakomjerom i strahom Uff ahhahaha mene sramota vise.znaci ja krecem u ordinaciju i od doma se vec sekiram oko toga pa kakav da mi
    bude od tolikog stresa.evo jucer na pregledu 140/90 dosla doma izmjerila ono 119/70 nema tu pomoci to je tako i nemoze se drugacije.sve dok je urin dobar dok se dobro mokri dok se je otiče previse i naravno nedaj Boze da tlak pocme bas ici u visine nema straja jer opet zna se da od straha nece ici na 160 npr valjda , tjesim se 😂😬🤔

bebolinka
    14. Listopad 2020. 11:16

Evo malera moram ic vadit glukozu glupu jer mi je malo šećer povišen 😭 ko će se bost tri puta hahaha 😭
    Sve je okejjj, nije mi radila uzv jer sam bila u bolnici i tjt 😁
    Htjela sam vas pitati da li je koja na nalazu krvi sa transfuzije imala Anti-HBs poz? 
    Ja sam sad išla po nalaz i sve je neg osim toga, piše mi poz 138,49 mlU/ml
    Pa neznam šta je to? 

Emmie
    14. Listopad 2020. 11:38

Bebolinka, može to biti znak da si stekla imunitet na Hepatitis B, na primjer cijepljenjem. Ali možda netko drugi ima bolji odgovor.

• MissGraz
    14. Listopad 2020. 11:40

bebolinka

Evo malera moram ic vadit glukozu glupu jer mi je malo šećer povišen 😭 ko će se bost tri puta hahaha 😭
    Sve je okejjj, nije mi radila uzv jer sam bila u bolnici i tjt 😁
    Htjela sam vas pitati da li je koja na nalazu krvi sa transfuzije imala Anti-HBs poz?
    Ja sam sad išla po nalaz i sve je neg osim toga, piše mi poz 138,49 mlU/ml
    Pa neznam šta je to?

Anti-HBs se odnosi na antitijela za Hepatitis B, to su ti antitijela od cjepiva (buduci da smo svi tokom skolovanja ili zbog vrste posla koju radimo bar jednom u zivotu cijepljeni protiv Hep. B). Ponekad titar tih tijela opadne pa test bude negativan, a ponekad budu jos uvijek prisutna toliko da se moze odrediti pozitivitet. 🙂

• MissGraz
    14. Listopad 2020. 11:44

Emmie

Bebolinka, može to biti znak da si stekla imunitet na Hepatitis B, na primjer cijepljenjem. Ali možda netko drugi ima bolji odgovor.

E daa, imunitet = antitijela. Moze cijepljenjem, a moze ako prebolimo test biti pozitivan. U oba slucaja stvorimo antitijela. Ali u Hrv smo uglavnom svi cijepljeni kroz skolovanje za Hep B. 

bebolinka
    14. Listopad 2020. 11:58

Hvala vam cure, bas sam provjerila 3 puta sam se cijepila protiv tako da onda sve super 😊

Ines
    14. Listopad 2020. 12:07

Cestitke cure na dobrim pregledima i sretno onima koji jos idu 😊🤗 ja sam danas pravo zaglibila u krevetu 😲 tako mi se bilo lijeno dic kao da sam srasla s njim, e onda kad sam se probudila onda sam uzivala sa svojom curkicom i njezinim udarcima koji su vec bome postali jaki na momente. Sinoc me negdje oko 3 valjda tako zbombala u mjehur da sam se tako trznila da sam i muza probudila, kaze on sta je tebi jel sanjas hahha reko ne sanjam al cu se upisat koliko me ova udarila 😅🤣 sta me tek sve ceka. 

Nea 💗

Emmie
    14. Listopad 2020. 12:10

Ines , i ja redovno primam udarke u mjehur. Divan osjećaj😏

• MissGraz
    14. Listopad 2020. 12:15

bebolinka

Hvala vam cure, bas sam provjerila 3 puta sam se cijepila protiv tako da onda sve super 😊

Da l' na nalazu imas samo anti HBs ili i anti HBs Ag - to su dvije razlicite stvari, pa zato pitam. 🙂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.