Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    14. Listopad 2020. 12:17

HBsAg neg
    Anti-HBs poz 138,49

• MissGraz
    14. Listopad 2020. 12:18

Pardon, ovo drugo ne anti HBs Ag, nego samo HBs Ag se pise 😆

• MissGraz
    14. Listopad 2020. 12:19

bebolinka

HBsAg neg
    Anti-HBs poz 138,49

E super super, pitam samo jer mi je bilo cudno da vam vade samo anti HBs u trudnoci, kad je zapravo ovaj drugi bitan 🙂

bebolinka
    14. Listopad 2020. 12:20

Kuzimm, ma da sve je drugo negativno 😁 

Fancy
    14. Listopad 2020. 12:46

Prijavljujem i ja haotican broj otkucaja prije pregleda, idu i do 150-160, ali ja vec od ranije imam sitnih odstupanja i bila sam na terapiji do prije trudnoce. Terapiju sam prestala piti prije trudnoce. A sad je izvjesno da cu se morati vratiti na koristenje lijekova za usporavanje otkucaja jer vec osjecam izvjesne smetnje 😫 zeljela sam to izbjeci do kraja trudnoce, ali nece ici 😭

Htjela sam pitati cure koje vec osjecaju bebu, jel vam se desavalo da je osjecate par dana i onda citav dan da nema nista🙆‍♀️ ja sam je osjecala jucer negdje do podneva konstantno i mislila kako je nemirna a onda od tada nikako, ni jutros je ne osjecam 😰

Not that fensi, ekšli..

Lunica
    14. Listopad 2020. 13:01

Fancy

Prijavljujem i ja haotican broj otkucaja prije pregleda, idu i do 150-160, ali ja vec od ranije imam sitnih odstupanja i bila sam na terapiji do prije trudnoce. Terapiju sam prestala piti prije trudnoce. A sad je izvjesno da cu se morati vratiti na koristenje lijekova za usporavanje otkucaja jer vec osjecam izvjesne smetnje 😫 zeljela sam to izbjeci do kraja trudnoce, ali nece ici 😭

Htjela sam pitati cure koje vec osjecaju bebu, jel vam se desavalo da je osjecate par dana i onda citav dan da nema nista🙆‍♀️ ja sam je osjecala jucer negdje do podneva konstantno i mislila kako je nemirna a onda od tada nikako, ni jutros je ne osjecam 😰

Normalno je.jos je mala i ne moras je osjećati svaki
     dan...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

nikac
    14. Listopad 2020. 13:08

Drage cure,
    evo da podijelim sa vama svoju razočaranost zbog trenutne korona situacije i posljedica koje parovi radi toga snose. 
    Danas mi se javila doktorica sa slobodnim terminom za 4D ultrazvuk. Sada sam 12 tjedana trudna a naručila sam se za 14.12. kada ću biti 20 +4. 
    Partner i ja smo se nadali da će napokon i on moći prisustvovati, međutim i ovdje smo dobili veliko NE 
    Potpuna nelogičnost jer to je osoba koja sa mnom živi i koja će me dovesti na sam pregled, i onda ne smije prisustvovati istome! 
    Svjesna sam situacije u kojoj se nalazi doktorica te je i ona, kao i svi mi, prisiljena na ove nelogičnosti. 
    Iskreno se nadamo da će se dotad situacija promijeniti nabolje te da ćemo moći zajedno vidjeti naše malo stvorenjce 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Ines
    14. Listopad 2020. 13:10

Fancy

Pa meni recimo nije bilo da ju nisam uopce osjecala, vise bi bilo da mi se javi tipa ujutro pa do veceri nista, ali da ju nisam uopce osjecala po cijeli dan to ne. Mada to nista ne znaci, sve bebice imaju drugaciji ritam. Ne brini vidjet ces da ce se javljati sve vise i cesce 🙈🥰

Nea 💗

• Bebanomoje
    14. Listopad 2020. 13:23

nikac

Drage cure,
    evo da podijelim sa vama svoju razočaranost zbog trenutne korona situacije i posljedica koje parovi radi toga snose.
    Danas mi se javila doktorica sa slobodnim terminom za 4D ultrazvuk. Sada sam 12 tjedana trudna a naručila sam se za 14.12. kada ću biti 20 +4.
    Partner i ja smo se nadali da će napokon i on moći prisustvovati, međutim i ovdje smo dobili veliko NE
    Potpuna nelogičnost jer to je osoba koja sa mnom živi i koja će me dovesti na sam pregled, i onda ne smije prisustvovati istome!
    Svjesna sam situacije u kojoj se nalazi doktorica te je i ona, kao i svi mi, prisiljena na ove nelogičnosti.
    Iskreno se nadamo da će se dotad situacija promijeniti nabolje te da ćemo moći zajedno vidjeti naše malo stvorenjce

Da, tako je i kod mene. Jucer sam zvala da se narucim kod privatnog gin za mini anomaly scan i pitam da li su počeli dopustati pratnje na pregledu jer je muž bas izrazio želju da ide sa mnom, ali ništa od toga do daljnjega... 

mom_of_4
    14. Listopad 2020. 13:26

Dok ne pocnemo razmišljati o mogućim”tegobama i problemima”,dok se ne zamaramo tlakomjerima 😂,strahom od vađenja krvi i dobivenim kilama trudnoca je zapravo prekrasan period u zivotu zene,nesto posebno i cudesno.Volila bi da mogu neopterećeno uživati u njoj bez stresa i da manje razmisljam o tome sto ce biti sutra,svakako ne mozemo na sve utjecati bit ce nam kako bude ..Mozemo samo pozitivno misliti i nadati se najboljem...Uff ovo malo razmisljam na glas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.