Mom_of_4, jesi li ti ja??? Imam baš isti problem i sa tlakom i sa srcem kad me pregledaju. Ustvari, imam pun napad panike svaki put kad sam kod doktora. To kroz što mi prolazimo čak ima i ime: "Sindrom Bijelog Mantila" i srećom to nije tako rijetko, pa se ne osjećam toliko loše. Uglavnom nisi sama, kao što vidiš😊
Drago mi je da je tvoja bebica u redu i sve ostalo.😊
Mom_of_4, jesi li ti ja??? Imam baš isti problem i sa tlakom i sa srcem kad me pregledaju. Ustvari, imam pun napad panike svaki put kad sam kod doktora. To kroz što mi prolazimo čak ima i ime: "Sindrom Bijelog Mantila" i srećom to nije tako rijetko, pa se ne osjećam toliko loše. Uglavnom nisi sama, kao što vidiš😊
Drago mi je da je tvoja bebica u redu i sve ostalo.😊
Emmie 😂😂😂😂bas si me nasmijala i hvala ti na tome .. Aj drago mi je da nisam jedina iako je to uzasno nevjerovatan osjecaj i tko ga nije doživio nezna,doslovno se ne mozes skulirat srce hoce da iskoci cim dodem na vrata ordinacije prije toga i nakon puls ni ne osjetim sta bi se reklo al taj tren jaooo u grlu je al dok god je bebač ok necu da tom strahu dam na vaznosti jer prva misao kada sam ostala trudna bila je ajme nemogu ja to tko ce meni tlak mjerit hellooo pa ja imam PTSP od tlakomjera...Al dobro svo zlo u tome proc ce evo smo laganini ušetali u 3. mj 👌i Boze hvala Ti na tome🙏🏻🕊
Mom_of _4 hahaha potpuno te shvatam! Kad sam saznala da sam trudna prvo su mi kroz glavu prošli svi testovi, ultrazvuci i mjerenja tlaka koja me očekuju. To je meni kao noćna mora😂😂😂
Ali eto hvala Bogu već sam skoro 21 tt. Imam 3 pregleda uskoro : ultrazvuk, termin sa specijalistima (ne znam zbog čega) i onda u petak imam mjerenje tlaka i testiranje mokraće. Plače mi se od muke 😂😂😂
Koje ste vi kraljice 🤣🤣🤣🤣
Ja jedino padam u nesvijest od vađenja krvi hahahaa
Evo curke odo na pregled pa vam javljam sve 🥰
EMMIE, primam te u klub nespavalica🤗🤗jooj ja se s tim nespavanjem već borim od samog početka trudnoće tako da sam i navikla biti budna😁😁
Ninnach hvala ti što me primaš u klub!
Bebolinka sretno danas na pregledu!
Lunica hvala ti na lijepim željama, stigla sam kući dobro i zdravo nakon 5 sati u vozu, 6 sati na aerodromu i 7 sati u avionu. Sve vrijeme smo morali nositi masku! Ma užas. Toliko mi je bilo neugodno da to nije normalno, a noge su mi skroz otekle i nisu se popravile sve do danas. Ne idem ja više nigdje za dugo😆
Mom_of _4 hahaha potpuno te shvatam! Kad sam saznala da sam trudna prvo su mi kroz glavu prošli svi testovi, ultrazvuci i mjerenja tlaka koja me očekuju. To je meni kao noćna mora😂😂😂
Ali eto hvala Bogu već sam skoro 21 tt. Imam 3 pregleda uskoro : ultrazvuk, termin sa specijalistima (ne znam zbog čega) i onda u petak imam mjerenje tlaka i testiranje mokraće. Plače mi se od muke 😂😂😂
Ja se veselim pregledu dok se ne sitim tlakomjera onda mi se povraca vec 🤮😱a stas “ludu”glavu ne mozes minjat od sad cu pit normabel od 2 prije pregleda da me panika ne vata sramota me vise 😂😂
Jutro cure, evo mene u bolnici, cekam red za kombinirani probir. Drz'te fige da bude sve ok ☺️ cekam red, a glaaaadna ko vuk... Nevjerojatno koliko cesto moram jesti, a fino sam a doruckovala.. Kako vi s tim jelom? Meni muka ako ne pojedem nesto svakih sat, dva😔
Koje ste vi kraljice 🤣🤣🤣🤣
Ja jedino padam u nesvijest od vađenja krvi hahahaa
Evo curke odo na pregled pa vam javljam sve 🥰
Ja bi radije vadila krv nego tlak mjerila .😂 sretno na pregledu 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji