Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    09. Listopad 2020. 15:15

A tocna kilaza? Mislim da to svaka za sebe najbolje zna procijeniti.

• Pikula
    09. Listopad 2020. 15:20

Pozdrav... evo još jedne (mene) nove u iščekivanju proljetne bebe :-)
    Pretpostavljam da je većina krenula s opremanjem (kolica, krevetić i sl.). Ja sam prvorotkinja i krenula sam s istraživanjem i zaključila da ima previše toga u ponudi ;-)

Emmie
    09. Listopad 2020. 15:58

Korra, čestitam na super pregledu, neka se tako i nastavi! 
    Pikula dobrodošla! 

Fancy
    09. Listopad 2020. 17:16

Ninnach

Jutro cure, pokušavala sam jutros osluškivati trbuh da li će se šta pomicati ali apsolutno ništa. Sve koje su mojimtjednima već odavno osjete, ja ništa. Baš tužno😔

Ako ti nesto znaci, ni ja ne osjetim apsolutno nista sto mi je bas bas nevjerovatno, da u meni moze biti bice dugo 16 cm a a apsolutno nemam naznaka niti osjecaja kada se pokrece. Ljudsko tijelo je zaista cudo. 
    U 15toj sedmici sam pomislila da sam je pocela osjecati u jednom momentu, ali to su, kasnije ce se ispostaviti, bila samo crijeva. I ja isto osluskujem i nestrpljivo cekam.
    Dr mi je rekla da ne ocekujem prije 20te sedmice ali kada procitam ovdje da cure pisu da se vidi i na van kako se stomak pomjera, moram priznati da se zapitam zasto ne osjetim nista. I da, kod mene je posteljica sprijeda.

Not that fensi, ekšli..

Lunica
    09. Listopad 2020. 17:44

Ja sam u prvoj trudnoći osjetila bebu s nwka 22 tj tako da ne brinete😉

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• EmEn9
    09. Listopad 2020. 18:37

Ja tek sad bas sa sigurnošću mogu reć da osjetim bebu danas evo treci dan. Bas se osjeti da lupi i da se miče unutra kad legnem najvise navecer osjetim.
    Cure kako je krenula ova korona opet jako sad kazu da u zg bas ima dosta mi se cini da ce nas opet zatvorit i da ćemo opet sve morat online kupovat.

• Tea2807
    09. Listopad 2020. 18:43

Fancy

Ninnach

Jutro cure, pokušavala sam jutros osluškivati trbuh da li će se šta pomicati ali apsolutno ništa. Sve koje su mojimtjednima već odavno osjete, ja ništa. Baš tužno😔

Ako ti nesto znaci, ni ja ne osjetim apsolutno nista sto mi je bas bas nevjerovatno, da u meni moze biti bice dugo 16 cm a a apsolutno nemam naznaka niti osjecaja kada se pokrece. Ljudsko tijelo je zaista cudo.
    U 15toj sedmici sam pomislila da sam je pocela osjecati u jednom momentu, ali to su, kasnije ce se ispostaviti, bila samo crijeva. I ja isto osluskujem i nestrpljivo cekam.
    Dr mi je rekla da ne ocekujem prije 20te sedmice ali kada procitam ovdje da cure pisu da se vidi i na van kako se stomak pomjera, moram priznati da se zapitam zasto ne osjetim nista. I da, kod mene je posteljica sprijeda.

Ovisi od bebe do bebe. Isto kako se nekima otkucaji vide na uzv vec u 5tt a nekima tek u 7,8. Ako je posteljica sprijeda, ona "blokira" osjet kretanja. Moguce da osjetite pokrete cak i tjedan, dva kasnije

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Fancy
    09. Listopad 2020. 19:07

EmEn9

Ja tek sad bas sa sigurnošću mogu reć da osjetim bebu danas evo treci dan. Bas se osjeti da lupi i da se miče unutra kad legnem najvise navecer osjetim.
    Cure kako je krenula ova korona opet jako sad kazu da u zg bas ima dosta mi se cini da ce nas opet zatvorit i da ćemo opet sve morat online kupovat.

A jel se ti pokreti uvijek osjete i pod rukom ili ih je moguce osjecati samo "iznutra".
    Evo meni se npr jucer i danas tokom dana a narocito poslije rucka desilo da osjecam unutra nao neku napetost, pritisak, jednostavno kao da se nesto desava. Ali pod rukom nista konkretno.

Not that fensi, ekšli..

Bubica1
    09. Listopad 2020. 19:24

Pikula, dobrodošla! 🤗 I meni se tako čini, s tim da još nisam ni gledala kako spada, sve si mislim ima vremena. ☺️
    Hedwiga i Korra, super za preglede, baš je lijepo čuti puno dobrih vijesti! 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI