Ne znam što je, al ponavlja se kad sam pod stresom. Nekad davno su sumnjali na bubrege, ali su nalazi bili uredni. Pred par dana se znalo potrefiti s ovulacijom, ali ti bolovi su ipak bili drugačiji.
Isto mi se dogodilo na početku trudnoće, bila sam prokrvarila i prepala se da nije opet missed ab, srećom bila je nekakva urološka čista koja je pukla. Svejedno sam jedan dan preležala u bolovima. Vjerujem da sve ima veze, stres, nikakva prehrana zbog mučnina, svašta. Sutra ću zvat i dr i gin pa ću vidjet što kažu. Samo da je rasplesani bebač ok!
Ne mogu se opustiti nakon odumrlog blizanca.
Cestitke novim trudnicama i dobro nam dosle 😘😊
Mi smo jucer proveli bas lijep dan kod mojih, danas uzivamo kuci 👍 bebica je vesela ocito joj stvarno pase ovo kisovito razdoblje, ce voljeti jesen kao i mama 😉 muz vec dva dana izjutra uziva u pokretima bebice, kaze da ga svako jutro pozdravi hahah 😁🙈 preslatkooo.
Netko je pisao za nesanicu, ja nemam problema u smislu da ne mogu spavat vec vise je isprekidani san zbog dizanja na wc. Ali bez obzira na to ja mogu zaspat hvala Bogu kao top cim legnem nazad u krevet. Je da moj isto hrce kao lud, ali navikla sam da spavam sa cepicima za usi i onda sam mirna. Ponekad bude toliko neizdrzivo da drugacije ne ide, a bar se tako naspavam.
Jucer se bas vagala kod svojih ravno 62kg, a usla u trudnocu sa 58, ja zadovoljna..sutra nam je pregled i nadam se da cemo potvrditi da je curica i dalje 💪😉
Nea 💗
Jutroo…dali se koja od vas susrela s bolovima u “vagini”nezz kako objasniti.9 tj trudnoce i dole jako cudan osjecaj nije oštra bol vise tupa i dosadna niti pece niti boli nesto izmedu nezz .kod ginica me u srijedu i jedva cekam trazit cu briseve da budem mirna bas me strah.krv,urin i urinokultura uredni.ovo bas iritira🤭🤔
Nitkoo??
Jutroo…dali se koja od vas susrela s bolovima u “vagini”nezz kako objasniti.9 tj trudnoce i dole jako cudan osjecaj nije oštra bol vise tupa i dosadna niti pece niti boli nesto izmedu nezz .kod ginica me u srijedu i jedva cekam trazit cu briseve da budem mirna bas me strah.krv,urin i urinokultura uredni.ovo bas iritira🤭🤔
Nitkoo??
Draga ja ti ne mogu pomoci nazalost jer nisam se s time susrela. Ja sam imala samo grceve kao pred m koji su bili samo na pocetku trudnoce..meni su uz mucnine, grceve i sl. u tvojim tjednima svi simptomi polako prestajali. Zao mi je, mozda netko od drugih cura ti moze pomoci 🙄 u svakom slucaju drzi se sigurno nije nista strasno
Nea 💗
Nitkoo??
Imala ja,cijelu drugu trudnocu...nije bilo povezano bas s nicim a znala sam hodat i kad me ulovilo pa stajala sam sigurno po par min...hodanje po stepenicama...nije bilo pravila kad me ulovilo...eto na dan poroda nisam imala taj problem 😂😂 evo sad sam opet u 9.tj i dns sam imala takvu bol al kratko je trajalo...jel te boli bas stalno ili stane ponekad?
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Jutroo…dali se koja od vas susrela s bolovima u “vagini”nezz kako objasniti.9 tj trudnoce i dole jako cudan osjecaj nije oštra bol vise tupa i dosadna niti pece
Mene je znalo zaboliti zbog te urogenitalne ciste.
Dobrodošle nove cure :))
Joj ja jedva cekam osjetti prve pokrete.. A ima dotad 🙄
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I ja sam 9+3, ovakve bolove nisam osjetila jedino ponekad poslje mokrenja osjecam neku nelagodu, ne znam to tocno opisati, ali nelagodu bas u rodnici, ko neko stezanje, mene vise muce grcevi u ovom tjednu se cesto javljaju i neko probadanje i pulsiranje s desne strane, valjda beba pravi mjesta 😊.
Sortiraj odgovore
Najstariji