Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    11. Listopad 2020. 16:06

Lonmi

mom_of_4

Jutroo…dali se koja od vas susrela s bolovima u “vagini”nezz kako objasniti.9 tj trudnoce i dole jako cudan osjecaj nije oštra bol vise tupa i dosadna niti pece niti boli nesto izmedu nezz .kod ginica me u srijedu i jedva cekam trazit cu briseve da budem mirna bas me strah.krv,urin i urinokultura uredni.ovo bas iritira🤭🤔

I ja sam 9+3, ovakve bolove nisam osjetila jedino ponekad poslje mokrenja osjecam neku nelagodu, ne znam to tocno opisati, ali nelagodu bas u rodnici, ko neko stezanje, mene vise muce grcevi u ovom tjednu se cesto javljaju i neko probadanje i pulsiranje s desne strane, valjda beba pravi mjesta 😊.

Pozz cure, a ma svi ti bolovi su vam normalni pod utjecajem hormona, sve se opušta i takvi su simptomi česti. Naravno, ako nema temperature i krvarenja i ako ste afebrilni uz uredne nalaze urina. Najcesce se mi i previše brinemo. Ja znam po sebi. Toliko sam se puta javila na hitnu a eto na kraju nista. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lonmi
    11. Listopad 2020. 16:32

Lunica

Lonmi

mom_of_4

Jutroo…dali se koja od vas susrela s bolovima u “vagini”nezz kako objasniti.9 tj trudnoce i dole jako cudan osjecaj nije oštra bol vise tupa i dosadna niti pece niti boli nesto izmedu nezz .kod ginica me u srijedu i jedva cekam trazit cu briseve da budem mirna bas me strah.krv,urin i urinokultura uredni.ovo bas iritira🤭🤔

I ja sam 9+3, ovakve bolove nisam osjetila jedino ponekad poslje mokrenja osjecam neku nelagodu, ne znam to tocno opisati, ali nelagodu bas u rodnici, ko neko stezanje, mene vise muce grcevi u ovom tjednu se cesto javljaju i neko probadanje i pulsiranje s desne strane, valjda beba pravi mjesta 😊.

Pozz cure, a ma svi ti bolovi su vam normalni pod utjecajem hormona, sve se opušta i takvi su simptomi česti. Naravno, ako nema temperature i krvarenja i ako ste afebrilni uz uredne nalaze urina. Najcesce se mi i previše brinemo. Ja znam po sebi. Toliko sam se puta javila na hitnu a eto na kraju nista.

Brinemo, brinemo. Ma neka si se javila, to nas jedino moze umiriti 😊. 

Lonmi
    11. Listopad 2020. 16:38

Da li ste izgubile simptome u 9 tjednu pa nadalje ili nekog muce i dalje? Mene vise ne bole grudi i nisu napete  i nije mi tolko muka ko inace, jedino ti grcevi i povremena probadanja uz nadutost tolko bolna da ne mogu hodati, ali to bi mogla biti crijeva 🙄

Lunica
    11. Listopad 2020. 16:53

Lonmi

Da li ste izgubile simptome u 9 tjednu pa nadalje ili nekog muce i dalje? Mene vise ne bole grudi i nisu napete i nije mi tolko muka ko inace, jedino ti grcevi i povremena probadanja uz nadutost tolko bolna da ne mogu hodati, ali to bi mogla biti crijeva 🙄

Meni je najjači simptom ta dosadna mucnina. Par dana mi bude bolje a sinoc recimo bila koma, ispovracala se u par navrata. Taman kad se ponadam da prolazi dogodi se takav val. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

mom_of_4
    11. Listopad 2020. 16:55

Lonmi

mom_of_4

Uff nadam se da je sve ok,malo je lakse kada citam iskustva vasa...meni je termin 13.05 iz splita sam a vi?

Ines
    11. Listopad 2020. 17:50

Lonmi

Da li ste izgubile simptome u 9 tjednu pa nadalje ili nekog muce i dalje? Mene vise ne bole grudi i nisu napete i nije mi tolko muka ko inace, jedino ti grcevi i povremena probadanja uz nadutost tolko bolna da ne mogu hodati, ali to bi mogla biti crijeva 🙄

Ja jesam, ubiti oko 10tj meni su svi simptomi odjednom stali..osjecala sam se kao da nisam trudna, imala sam ful dobru energiju..ako imas problema sa probavom onda da to su definitivno crijeva. Meni je tako znalo biti ako pojedem nesto sto napuhuje, ali ovako hvala Bogu nemam problema sa zatvorom i ostalim sto vidim da zene muku muce. 

Nea 💗

Lonmi
    11. Listopad 2020. 18:40

mom_of_4

Lonmi

mom_of_4

Uff nadam se da je sve ok,malo je lakse kada citam iskustva vasa…meni je termin 13.05 iz splita sam a vi?

Meni je 15.05 termin 🙃
    Ma da tu je super jer mozemo podijeliti svoje brige i tegobe, odmah ti postane lakse 😃
    Jel vam prva trudnoca? 

Lonmi
    11. Listopad 2020. 18:42

Ines

Lonmi

Ja jesam, ubiti oko 10tj meni su svi simptomi odjednom stali..osjecala sam se kao da nisam trudna, imala sam ful dobru energiju..ako imas problema sa probavom onda da to su definitivno crijeva. Meni je tako znalo biti ako pojedem nesto sto napuhuje, ali ovako hvala Bogu nemam problema sa zatvorom i ostalim sto vidim da zene muku muce.

Meni nije zatvor, ali ta nadutost i probadanje zna biti strasno. 
    Nađem se u situaciji da sam u gostima i popijem recimo casu vode te se napuhnem ko zaba, sve me probada i moram leci, bas neugodne situacije. 

Lonmi
    11. Listopad 2020. 18:47

Lunica

Lonmi

Meni je najjači simptom ta dosadna mucnina. Par dana mi bude bolje a sinoc recimo bila koma, ispovracala se u par navrata. Taman kad se ponadam da prolazi dogodi se takav val.

Ja ni ne povracam, samo mi bude uzasno muka. 
    Ali sad se smirilo. Ma mene ti muci to sto simptomi nestaju jer onda mislim da nesto nije u redu, do kad se bebica ne pomice to nam je pokazatelj da smo trudne i da je vjerojatno sve ok 😃.
    Ja dramim od kad me grudi ne bole 😃🤦‍♂️. 
    Jedva cekam pregled jedino se onda smirim cim vidim srceko i bebicu da raste, ovako stalno panika, na svaku bol i promjenu, drama queen 🥴😃

Petra982
    11. Listopad 2020. 19:31

Ma kakvi prošli simptomi! Grudi svako jutro skoro pa eksplodiraju, mučnina po cijeli dan i povraćanje ako pojedem nešto što se bebi ne svidi. Često sam praznog želuca pa znam povratit žuč ili vodu... 
    Ti bolovi ne prestaju! Jedva sam se istuširala! Sutra ujutro ako gin I dr ne pozovu na pregled, pravac hitna! Počelo mi je svašta padati na pamet i nikako se smiriti ☹️🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.