Nesanica🙄🙄🥴kak VI spavate?
Dobro jutro, evo i mene. 😐 Probudila se danas sto puta, zadnje u 4.20 i nikako zaspati natrag. Dragi hrče ko slon kako god da se okrene. 😄 A meni začepljen nos i to mi dobitna kombinacija za nesanicu. 😐
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja sam nekako vjerna maclaren kolicima koja idu od nule. Najlakša i lako sklopiva
Možeš li mi dati link? Ja tražim lagana kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Za sad mi se najviše sviđa Cybex balios s i njihovo jaje jer ide do 87cm bebe.
S prvim sam imala Maxi cosi mura 4 i bože me sačuvaj. Sama konstrukcija je imala 18kg! Katastrofa. Meni osobno preglomazna i teška. I zauzela su mi cijeli gepek u autu. Jaje je išlo do samo 74cm, a moj malac je jako brzo dosegnuo tu visinu pa smo bili u problemu.

Ja sam nekako vjerna maclaren kolicima koja idu od nule. Najlakša i lako sklopiva
Možeš li mi dati link? Ja tražim lagana kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Za sad mi se najviše sviđa Cybex balios s i njihovo jaje jer ide do 87cm bebe.
S prvim sam imala Maxi cosi mura 4 i bože me sačuvaj. Sama konstrukcija je imala 18kg! Katastrofa. Meni osobno preglomazna i teška. I zauzela su mi cijeli gepek u autu. Jaje je išlo do samo 74cm, a moj malac je jako brzo dosegnuo tu visinu pa smo bili u problemu.
Maclarem Techno XLR ukucaj u trazilicu.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ako imaš mjesta u gepeku za cybex balios ok. Ja imam mali gepek jer vozim minivolumen sa sedam sjedala i točno mi stanu skoplena kišobran kolica.
Zaista ima danas jaaako puno kolica na tržištu i morat ćeš malo hodati i gledati, tražiti,probati. Meni je ovo sad šesto dijete i gledam praktičnost iznad svega😀😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Skroz mi se čine okej. Ali mislim da nisu baš pogodna za novorođenče. Možda sam u krivu.

Skroz mi se čine okej. Ali mislim da nisu baš pogodna za novorođenče. Možda sam u krivu.
Ja ti imam od prvog djeteta 3u1 kolica i košaru koristim najviše doma i dnevnom mi spava. E sad taj prvi period zaista brzo prođe i pogotovo sad kad imam proljetnu bebu bit ce toplo i bebu cu prebaciti u maclaren dosta brzo. A SAD ti procijeni ...kažem ja imam tu košaru i ta stara kolica koja su jods u funkciji tako da se skrpam s njima ta prva dva mjeseca
..ostali dio traje tri godine😆
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ako imaš mjesta u gepeku za cybex balios ok. Ja imam mali gepek jer vozim minivolumen sa sedam sjedala i točno mi stanu skoplena kišobran kolica.
Zaista ima danas jaaako puno kolica na tržištu i morat ćeš malo hodati i gledati, tražiti,probati. Meni je ovo sad šesto dijete i gledam praktičnost iznad svega😀😉
Šesta bebica? Predobro! 😍
Pa da, ti si iskusna i uhodana već.
Ja sam se s prvim namučila s tim velikim kolicima pa bi sada izbjegla, ali mi košara ne gine, jer ćemo mi van čim vrijeme i moje stanje bude dozvolilo 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji