Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    10. Listopad 2020. 08:22

Ako imaš mjesta u gepeku za cybex balios ok. Ja imam mali gepek jer vozim minivolumen sa sedam sjedala i točno mi stanu skoplena kišobran kolica. 
    Zaista ima danas jaaako puno kolica na tržištu i morat ćeš malo hodati i gledati, tražiti,probati. Meni je ovo sad šesto dijete i gledam praktičnost iznad svega😀😉

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

laora.
    10. Listopad 2020. 08:24

Lunica

laora.

Lunica

Ja sam nekako vjerna maclaren kolicima koja idu od nule. Najlakša i lako sklopiva

Možeš li mi dati link? Ja tražim lagana kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Za sad mi se najviše sviđa Cybex balios s i njihovo jaje jer ide do 87cm bebe.
    S prvim sam imala Maxi cosi mura 4 i bože me sačuvaj. Sama konstrukcija je imala 18kg! Katastrofa. Meni osobno preglomazna i teška. I zauzela su mi cijeli gepek u autu. Jaje je išlo do samo 74cm, a moj malac je jako brzo dosegnuo tu visinu pa smo bili u problemu.

Maclarem Techno XLR ukucaj u trazilicu.

Skroz mi se čine okej. Ali mislim da nisu baš pogodna za novorođenče. Možda sam u krivu.

Lunica
    10. Listopad 2020. 08:50

laora.

Lunica

laora.

Lunica

Ja sam nekako vjerna maclaren kolicima koja idu od nule. Najlakša i lako sklopiva

Možeš li mi dati link? Ja tražim lagana kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Za sad mi se najviše sviđa Cybex balios s i njihovo jaje jer ide do 87cm bebe.
    S prvim sam imala Maxi cosi mura 4 i bože me sačuvaj. Sama konstrukcija je imala 18kg! Katastrofa. Meni osobno preglomazna i teška. I zauzela su mi cijeli gepek u autu. Jaje je išlo do samo 74cm, a moj malac je jako brzo dosegnuo tu visinu pa smo bili u problemu.

Maclarem Techno XLR ukucaj u trazilicu.

Skroz mi se čine okej. Ali mislim da nisu baš pogodna za novorođenče. Možda sam u krivu.

Ja ti imam od prvog djeteta 3u1 kolica i košaru koristim najviše doma i dnevnom mi spava. E sad taj prvi period zaista brzo prođe i pogotovo sad kad imam proljetnu bebu bit ce toplo i bebu cu prebaciti u maclaren dosta brzo. A SAD  ti procijeni ...kažem ja imam tu košaru i ta stara kolica koja su jods u funkciji tako da se skrpam s njima ta prva dva mjeseca
    ..ostali dio traje tri godine😆

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

laora.
    10. Listopad 2020. 09:34

Lunica

Ako imaš mjesta u gepeku za cybex balios ok. Ja imam mali gepek jer vozim minivolumen sa sedam sjedala i točno mi stanu skoplena kišobran kolica.
    Zaista ima danas jaaako puno kolica na tržištu i morat ćeš malo hodati i gledati, tražiti,probati. Meni je ovo sad šesto dijete i gledam praktičnost iznad svega😀😉

Šesta bebica? Predobro! 😍
    Pa da, ti si iskusna i uhodana već.
     Ja sam se s prvim namučila s tim velikim kolicima pa bi sada izbjegla, ali mi košara ne gine, jer ćemo mi van čim vrijeme i moje stanje bude dozvolilo 😁

• Erika33
    10. Listopad 2020. 09:44

Cure evo mene s hitne. 12 tjedana sam. Nocas prokrvarila. Isla ne Merkur na hitnu. Izgubila sam 10 godina života. Beba je fala Bogu ok. Našli hematom i polip koji krvare. Mirovanje i duohaston dobila. 

Fancy
    10. Listopad 2020. 09:52

Zene, osjecate li vi zedj tokom noci? Ja ustajem par puta na wc i svaki put kad ustanem svratim do kuhinje da se napijem vode jer se tokom cijele noci budim s osjecajem zedji i usta mi budu suha. Napijem se samo malo vode jer znam da cu zbog svakog gutljaja morati ustati za pola sata-sat ali ne mogu izdrzati da to ne ucinim. A tokom dana bih mogla ne popiti ni kap vode, apsolutno se ni ne sjetim.

Not that fensi, ekšli..

• EmEn9
    10. Listopad 2020. 10:12

Ja trenutno jedini problem imam noću ovo pišanje , ako ne ustanem i odem pisat pocne me bolit cijeli trbuh zj donji dio  ali ful jakooo a ako ustanem i odem onda nemogu nakon toga zaspat ful puno vremena. I da još mučim se ovim iscjetkom neznam više šta, iako je gin rekla da maknem dnevne uloške mislim da ću ih morat ponovno uvest. Uglavnom ja se nadam da je to taj trudnočki iscjedak kako vi sve tu pisete jer nemam drugih simptoma. Uglavnom ne brine me to previše premda sam zadnji put pregledana dole u 8 tjednu a sad sam 19 i necu do nekog 24-25 bit na pregledu i neznam dal ce mi ni tad radit pregled dole nego me čisto samo smeta to. 

Ninnach
    10. Listopad 2020. 10:21

laora.

Lunica

Mi smo kupili cybex balios s☺️☺️, jako smo zadovoljni. Prošli smo mnoge trgovine i na kraju uzeli ta u baby centru, na sniženju su bila. Jedino što uz njih se ne dobije ni torba ni one navlake za kišu i komarce ali to se kupi i opet dobro. Mislim da je konstrukcija nekih 11kg ili čak 9...nisam sigurna ali piše u opisu na netu. Uglavnom nadamo se da će biti dobra ko što su nam se i činila. 

Ninnach
    10. Listopad 2020. 10:26

A nesanica... Ja sam već budna po noći pod normalno. Pijem vodu, idem na wc, probudi me beba, ugkavnom... Veselo. 🤗 I, ne nisam našla rješenje za to. Jednostavno sam naučila tako funkcionirati. Jutra mi budu teška ali razbudim se prilično brzo i opet ok. Evo to je moj slučaj... 

zabica
    10. Listopad 2020. 10:54

Curke, ja zaspem u 9 navecer i dok mi budilica ne zazvoni ne budim se, ne moram ici ni na taj jedan pi-pi vise po noci kako sam trebala prije mj dana... Iscjedak nemam, svaki tj dana mozda malo, onaj zdravi trudnicki bijeli bez mirisa..
    Ali sam zato odlicno ful podmazana iznutra za odnose koji su u ovom trudnickom periodu oodlicni, zato-uzivajte

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.