Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    11. Listopad 2020. 20:09

Petra982

Ma kakvi prošli simptomi! Grudi svako jutro skoro pa eksplodiraju, mučnina po cijeli dan i povraćanje ako pojedem nešto što se bebi ne svidi. Često sam praznog želuca pa znam povratit žuč ili vodu…
    Ti bolovi ne prestaju! Jedva sam se istuširala! Sutra ujutro ako gin I dr ne pozovu na pregled, pravac hitna! Počelo mi je svašta padati na pamet i nikako se smiriti ☹️🥺

Mi smo tu negdje po tjednima. Meni zna bit grozno, jos moram funkcionirati oko njih 5eto od toga jedna beba od 8 mjeseci koja doji😆

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    11. Listopad 2020. 20:09

Ali ipak kad se sjetim najgore mucnine su mi bile s prvim djetetom 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

nikkas
    11. Listopad 2020. 20:37

Lonmi

mom_of_4

Lonmi

mom_of_4

Jutroo…dali se koja od vas susrela s bolovima u “vagini”nezz kako objasniti.9 tj trudnoce i dole jako cudan osjecaj nije oštra bol vise tupa i dosadna niti pece niti boli nesto izmedu nezz .kod ginica me u srijedu i jedva cekam trazit cu briseve da budem mirna bas me strah.krv,urin i urinokultura uredni.ovo bas iritira🤭🤔

I ja sam 9+3, ovakve bolove nisam osjetila jedino ponekad poslje mokrenja osjecam neku nelagodu, ne znam to tocno opisati, ali nelagodu bas u rodnici, ko neko stezanje, mene vise muce grcevi u ovom tjednu se cesto javljaju i neko probadanje i pulsiranje s desne strane, valjda beba pravi mjesta 😊.

Uff nadam se da je sve ok,malo je lakse kada citam iskustva vasa…meni je termin 13.05 iz splita sam a vi?

Meni je 15.05 termin 🙃
    Ma da tu je super jer mozemo podijeliti svoje brige i tegobe, odmah ti postane lakse 😃
    Jel vam prva trudnoca?

Jooj, imamo na isti dan termin 15.05.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

mom_of_4
    11. Listopad 2020. 20:57

Lonmi

mom_of_4

Lonmi

mom_of_4

Jutroo…dali se koja od vas susrela s bolovima u “vagini”nezz kako objasniti.9 tj trudnoce i dole jako cudan osjecaj nije oštra bol vise tupa i dosadna niti pece niti boli nesto izmedu nezz .kod ginica me u srijedu i jedva cekam trazit cu briseve da budem mirna bas me strah.krv,urin i urinokultura uredni.ovo bas iritira🤭🤔

I ja sam 9+3, ovakve bolove nisam osjetila jedino ponekad poslje mokrenja osjecam neku nelagodu, ne znam to tocno opisati, ali nelagodu bas u rodnici, ko neko stezanje, mene vise muce grcevi u ovom tjednu se cesto javljaju i neko probadanje i pulsiranje s desne strane, valjda beba pravi mjesta 😊.

Uff nadam se da je sve ok,malo je lakse kada citam iskustva vasa…meni je termin 13.05 iz splita sam a vi?

Meni je 15.05 termin 🙃
    Ma da tu je super jer mozemo podijeliti svoje brige i tegobe, odmah ti postane lakse 😃
    Jel vam prva trudnoca?

Cetvrta 💆🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤰🏻😂

Petra982
    11. Listopad 2020. 21:51

Bome Lunica, svaka ti čast! 
    Meni je četvrta trudnoća, prošla završila s missed ab. , a iz prve dvije imam sina i kćer

Fancy
    11. Listopad 2020. 21:54

Petra982

Dobrodošle nove trudnice!
    Ja sam dva dana kao da me vlak pregazio. Stravični bolovi na lijevoj donjoj strani trbuha. Nisam se mogla na noge stat. Jedino što bi na kratko pomoglo je ispustit zrak. Sad se smirilo, ali nije prošlo. Jučer čitav dan temp 38. Obzirom da mi se to često događa kad sam pod stresom, pripisujem to crijevima, sama sebi sam dijagnosticirala ibs.
    Da li se to događa kojoj od vas?

A bi li mo mogla reci sta se desi sa jednim odumrlim plodom kada drugi ostane? Da li se radi neka vrsta hirurskog uklanjanja ili sam izadje ili... mislim cisto radoznalost, ako ti nije problem da napises o tome.

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    11. Listopad 2020. 21:58

Lonmi

Ines

Lonmi

Da li ste izgubile simptome u 9 tjednu pa nadalje ili nekog muce i dalje? Mene vise ne bole grudi i nisu napete i nije mi tolko muka ko inace, jedino ti grcevi i povremena probadanja uz nadutost tolko bolna da ne mogu hodati, ali to bi mogla biti crijeva 🙄

Ja jesam, ubiti oko 10tj meni su svi simptomi odjednom stali..osjecala sam se kao da nisam trudna, imala sam ful dobru energiju..ako imas problema sa probavom onda da to su definitivno crijeva. Meni je tako znalo biti ako pojedem nesto sto napuhuje, ali ovako hvala Bogu nemam problema sa zatvorom i ostalim sto vidim da zene muku muce.

Meni nije zatvor, ali ta nadutost i probadanje zna biti strasno.
    Nađem se u situaciji da sam u gostima i popijem recimo casu vode te se napuhnem ko zaba, sve me probada i moram leci, bas neugodne situacije.

To probadanje je vjerovatno od nadutosti i zraka koji se gura kroz crijeva. I sama imam ibs i iz prve ruke potvrdjujem te bolove koji me nekad i "potkoce" tako da jedva uspijem promijeniti polozaj tijela od ostrog bola. Nekad sa desne nekad sa lijeve strane ali kod mene je to slucaj negdje ispod rebara, pretpostavljam da se sada i crijeva dizu navise kako uterus raste..

Not that fensi, ekšli..

Lunica
    11. Listopad 2020. 23:15

Petra ako imas temperature, sutra obavezno odi kod ginekologa, tto ti je neka upala i mozda moras piti anbk

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Emmie
    12. Listopad 2020. 05:37

Petra nadam se da nije ništa strašno, ali bolje je potvrditi kod doktora ako misliš da je to dobra ideja.
    Mom_of_4, dobrodošla. Imala sam i još imam jaku bol u preponama kad mijenjam položaj ili ustajem, ali ne baš u sredini dole.
    Bajo, mislim na tebe i nadam se najboljem za sutra ili u slijedećih nekoliko dana.
    Ninnach, bravo za pokrete bebe...sad će oni biti sve jači i jači. 
    Cure, evo mene na avionu, vraćam se iz Kanade kući u Veliku Britaniju. Imam internet na avionu što je super jer inače mrzim letjeti i često oplačem od straha, pa me internet malo opusti.
    Evo moram prijaviti početke "proizvodnje" mlijeka! 😳
    Još netko?

Miki94
    12. Listopad 2020. 07:03

Dobro jutrooo, cure 😊 Danas nam je tmurno i hladno, ko uziva u ovim danima, ja mu se divim, jer sto se mene tice mogla bih poceti spavati na poslu😆
    .
    Nisam pisala par dana, ali sam sve procitala. Jucer sam imala neku poplavu u kuci zbog vodokotlica, katastrofa, srecom svekrva je bila doma pa smo skupa uspjele obrisati sve, jer ja inace sa ovakvim stomakom bas i ne trpim mnogo saginjanja🙄.
    Imamo vise novih cura, zelim vam dobrodoslicu, i da trudnoca prodje u najboljem redu :) 
    .
    Ja sam sada u toj fazi kada stomak raste, nemam ni nekih tegoba trenutno, bas je fino i nadam se da cete i vi ubrzo izaci iz faze umora i mucnina. Nekako sam kroz sve ovo vrijeme naucila da sve te nelagode koje se jave, bolovi, rastezanja, sve je normalno i prihvatljivo dok ne krvarimo ili bas nemamo jake bolove duze od 24h. Zato, drage zene nemojte mnogo da se stresirate, vecini nam je ovo prvi puta pa kada nas nesto malkice probode, odmah pomislimo na najgore, a to nam je mnogo lose. Biti ce to sve u redu :).
    .
    Bajo, nadam se da si dobro i da se drzis najbolje moguce. Ako Bog da, biti ce najbolji ishod za tebe, nadam se da je sve ovo samo jedna nocna mora iz koje ubrzo izlazis..♡

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.