bebolinka, žao mi je zbog kredita i APN-a . Imate li vremena/mogućnost pokušati preko druge banke?
Pikul
Pozdrav… evo još jedne (mene) nove u iščekivanju proljetne bebe :-)
Pretpostavljam da je većina krenula s opremanjem (kolica, krevetić i sl.). Ja sam prvorotkinja i krenula sam s istraživanjem i zaključila da ima previše toga u ponudi ;-)
Dobro nam dosla! 😊
Ja sam ovih dana krenula u istrazivanje i sad mi je puna glava informacija, ne znam gdje cu od sebe 😂
Ako je ikoja buduca mamica gledala kolica i ima preporuku za neka lagana i lako sklopiva neka javi 😊
Zasad sam vidjela par modela koja bi mogla odgovarati, ali zelim isprobati sto se nudi pa onda odluciti.
Baby P 03/21 💙
Ja sam nekako vjerna maclaren kolicima koja idu od nule. Najlakša i lako sklopiva
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Zene, zelim da prijavim pregled. Sve je u najboljem redu ovaj put smo radili nuhalni nabor i jos neka mjerenja, sve je u granicama.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Nesanica🙄🙄🥴kak VI spavate?
Dobro jutro, evo i mene. 😐 Probudila se danas sto puta, zadnje u 4.20 i nikako zaspati natrag. Dragi hrče ko slon kako god da se okrene. 😄 A meni začepljen nos i to mi dobitna kombinacija za nesanicu. 😐
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja sam nekako vjerna maclaren kolicima koja idu od nule. Najlakša i lako sklopiva
Možeš li mi dati link? Ja tražim lagana kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Za sad mi se najviše sviđa Cybex balios s i njihovo jaje jer ide do 87cm bebe.
S prvim sam imala Maxi cosi mura 4 i bože me sačuvaj. Sama konstrukcija je imala 18kg! Katastrofa. Meni osobno preglomazna i teška. I zauzela su mi cijeli gepek u autu. Jaje je išlo do samo 74cm, a moj malac je jako brzo dosegnuo tu visinu pa smo bili u problemu.
Možeš li mi dati link? Ja tražim lagana kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Za sad mi se najviše sviđa Cybex balios s i njihovo jaje jer ide do 87cm bebe.
S prvim sam imala Maxi cosi mura 4 i bože me sačuvaj. Sama konstrukcija je imala 18kg! Katastrofa. Meni osobno preglomazna i teška. I zauzela su mi cijeli gepek u autu. Jaje je išlo do samo 74cm, a moj malac je jako brzo dosegnuo tu visinu pa smo bili u problemu.
Maclarem Techno XLR ukucaj u trazilicu.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji