Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    09. Listopad 2020. 18:37

Ja tek sad bas sa sigurnošću mogu reć da osjetim bebu danas evo treci dan. Bas se osjeti da lupi i da se miče unutra kad legnem najvise navecer osjetim.
    Cure kako je krenula ova korona opet jako sad kazu da u zg bas ima dosta mi se cini da ce nas opet zatvorit i da ćemo opet sve morat online kupovat.

• Tea2807
    09. Listopad 2020. 18:43

Fancy

Ninnach

Jutro cure, pokušavala sam jutros osluškivati trbuh da li će se šta pomicati ali apsolutno ništa. Sve koje su mojimtjednima već odavno osjete, ja ništa. Baš tužno😔

Ako ti nesto znaci, ni ja ne osjetim apsolutno nista sto mi je bas bas nevjerovatno, da u meni moze biti bice dugo 16 cm a a apsolutno nemam naznaka niti osjecaja kada se pokrece. Ljudsko tijelo je zaista cudo.
    U 15toj sedmici sam pomislila da sam je pocela osjecati u jednom momentu, ali to su, kasnije ce se ispostaviti, bila samo crijeva. I ja isto osluskujem i nestrpljivo cekam.
    Dr mi je rekla da ne ocekujem prije 20te sedmice ali kada procitam ovdje da cure pisu da se vidi i na van kako se stomak pomjera, moram priznati da se zapitam zasto ne osjetim nista. I da, kod mene je posteljica sprijeda.

Ovisi od bebe do bebe. Isto kako se nekima otkucaji vide na uzv vec u 5tt a nekima tek u 7,8. Ako je posteljica sprijeda, ona "blokira" osjet kretanja. Moguce da osjetite pokrete cak i tjedan, dva kasnije

Fancy
    09. Listopad 2020. 19:07

EmEn9

Ja tek sad bas sa sigurnošću mogu reć da osjetim bebu danas evo treci dan. Bas se osjeti da lupi i da se miče unutra kad legnem najvise navecer osjetim.
    Cure kako je krenula ova korona opet jako sad kazu da u zg bas ima dosta mi se cini da ce nas opet zatvorit i da ćemo opet sve morat online kupovat.

A jel se ti pokreti uvijek osjete i pod rukom ili ih je moguce osjecati samo "iznutra".
    Evo meni se npr jucer i danas tokom dana a narocito poslije rucka desilo da osjecam unutra nao neku napetost, pritisak, jednostavno kao da se nesto desava. Ali pod rukom nista konkretno.

Not that fensi, ekšli..

Bubica1
    09. Listopad 2020. 19:24

Pikula, dobrodošla! 🤗 I meni se tako čini, s tim da još nisam ni gledala kako spada, sve si mislim ima vremena. ☺️
    Hedwiga i Korra, super za preglede, baš je lijepo čuti puno dobrih vijesti! 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    09. Listopad 2020. 19:25

PREGLEDI 10. MJESEC
    Bebolinka 07.10.
    Bubica1 07.10.
    J3ll3na 07.10.
    Ruska1986 08.10.
    Korra 09.10.
    Ines 12.10.
    Bebanomoje 13.10.
    Deicadee 13.10.
    mom_of_4 13.10.
    Newmama 13.10.
    Kety992 13.10.
    Bebolinka 14.10.
    Ruza11 14.10.
    anaAn 14.10.
    EmEN9 19.10.
    Gabylola 19.10.
    zabica 21.10.
    Tea2807 21.10.
    Bebolinka 22.10.
    Lala 23.10.
    Lussi 29.10.
    MissGraz 30.10.
    Deleted user 30.10.
    PREGLEDI 11. MJESEC
    Petra982 03.11.
    Bubica1 03.11.
    Lonmi 03.11.
    Korra 10.11.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

bebolinka
    09. Listopad 2020. 19:57

Joj cure nije nam prošao apn i kredit za stan bas sam se istresirala sad, užas 😭😭😭😭

• EmEn9
    09. Listopad 2020. 20:01

Fancy tako je i meni bilo neka napetost i guranje i pritisak i onda je preslo na udarce i ko guranje. Ja sad osjetim i unutra i pod rukom. Stavim ruku onako malo lijevo od pupka prema dole jer se uvijek tu osjeti i onda počinjem osjećat kao guranje i ponekad me zaboli jer kao da se proteže kao da mi gura organe i onda u tom nekom njegovog protezanju bude udarac baš osjetiš kao neku vibraciju bas te udari  neznam kako da ti to bolje objasnim. Bas osjetis pod rukom udarac i znas da je to to. A sad ponekad osjetim i preko dana taj udarac ali pretezno to bude navecer kad legnem na leđa i mirujem. Uglavnom kad se dogodi znas da je to to jer te nema ko drugi lupkat i gurat iznutra nego mala bebica, skroz drugačiji osjećaj nego inače šta bude od crijeva ili od nečeg drugog. Samo sta sam se ja bila ful cudila jer mi se tako javljao prije tjedan dva i onda nista par dana i gledam sta je ovo zasto se nejavlja i sad je krenulo svaki dan redovno pa mi je sad lakse. Tako da bit ce vam svima lakse kad se pocnu javljat.  Bar znamo da su dobro. 🤗🤗🤗 A bas micanja trbuha na očigled sam ja u proslim trudnocama kasno vidjela, bas u visokim tjednima. Većinom sam uvijek osjetila pod rukom udarce ili bol u rebrima kad se okrene pa gura gore ali vise su to uvijek bila guranja, kao gura pa nešto zaboli pa lupne  ili gura pa se izboči trbuh, nikad mi bas nije bilo da je trbuh jako plesao. 😉

laora.
    09. Listopad 2020. 20:11

bebolinka

Joj cure nije nam prošao apn i kredit za stan bas sam se istresirala sad, užas 😭😭😭😭

Baš mi je žao 😪
    A zašto vam nije prošao? Mi planiramo na proljeće predati papire. 

Fancy
    09. Listopad 2020. 20:13

EmEn9

Fancy tako je i meni bilo neka napetost i guranje i pritisak i onda je preslo na udarce i ko guranje. Ja sad osjetim i unutra i pod rukom. Stavim ruku onako malo lijevo od pupka prema dole jer se uvijek tu osjeti i onda počinjem osjećat kao guranje i ponekad me zaboli jer kao da se proteže kao da mi gura organe i onda u tom nekom njegovog protezanju bude udarac baš osjetiš kao neku vibraciju bas te udari neznam kako da ti to bolje objasnim. Bas osjetis pod rukom udarac i znas da je to to. A sad ponekad osjetim i preko dana taj udarac ali pretezno to bude navecer kad legnem na leđa i mirujem. Uglavnom kad se dogodi znas da je to to jer te nema ko drugi lupkat i gurat iznutra nego mala bebica, skroz drugačiji osjećaj nego inače šta bude od crijeva ili od nečeg drugog. Samo sta sam se ja bila ful cudila jer mi se tako javljao prije tjedan dva i onda nista par dana i gledam sta je ovo zasto se nejavlja i sad je krenulo svaki dan redovno pa mi je sad lakse. Tako da bit ce vam svima lakse kad se pocnu javljat. Bar znamo da su dobro. 🤗🤗🤗 A bas micanja trbuha na očigled sam ja u proslim trudnocama kasno vidjela, bas u visokim tjednima. Većinom sam uvijek osjetila pod rukom udarce ili bol u rebrima kad se okrene pa gura gore ali vise su to uvijek bila guranja, kao gura pa nešto zaboli pa lupne ili gura pa se izboči trbuh, nikad mi bas nije bilo da je trbuh jako plesao. 😉

Pa to je onda to 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Bas guranje i neki haos unutra osjetim i to povremeno tokom cijelog dana, danas poslije rucka intenzivnije 🥰
    I tek je pocelo jucer, prekjucer bukvalno 🥰 i da, ovaj put to nisu crijeva jer ovakvo nesto jos nisam osjecala nikad 🙆‍♀️

Not that fensi, ekšli..

MareiKate
    09. Listopad 2020. 21:35

Bebolinka žao mi je za apn 😔
    Dobrodošla nova curka zaboravila sam nick. Mi ti ovdje pretežno uređujemo kuće i stanove, bebe i oprema za njih nije došla na red 🤣
    Bez brige, neće zatvoriti dućane, niti išta drugo jer si država to ne može i ne treba priuštit. Ako se ljudi ne znaju pazit njihova stvar, ne može svijet stati. Ja imam oko sebe puno rizičnih osoba ali jednostavno smo promijenili neke navike i pazimo. Odemo i u shopping i u park i družimo se. Ne ljubimo se, ne rukujemo, ne grlimo se, držimo razmak, družimo se vani kad god možemo, s rizičnima samo na otvorenom ili bez kontakta i na udaljenosti...  I ako za nekog od poznanika smatram da karakterno nije netko tko pazi da se ne zarazi, bježim ko vrag od tamjana 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.