Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Rujan 2020. 11:32

lena2

I meni je rekao da se digne sama ali da treba pratiti i za 3 tj na kontrolu

Eto vidis. Mene nije nista cesce naručivao zbog toga, svaka 4tj redovno. Digla se vec do sljedeceg pregleda 
    Gle. Ne misli o tome i ne Googlaj 
    Bit ce to dobro 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• lena2
    14. Rujan 2020. 11:38

Hvala ti puno na odgovoru, jos nisam skuzila kako oznacit nekoga

Miki94
    14. Rujan 2020. 12:19

Ines

Curke trbuscici su vam 🔝 🤗 bas je lijepo vide.
    Miki94 - sretan rodendan sa zakasnjenjem i sve najbolje ti zelim od srca 😘
    Sto se tice boli, da istina treba usporit. Znam i sama po sebi, sve hoces da bude tip top, ali onda sam rekla ne, necu..ako ce netko zamjerit sto ne znam nije sve ko u filmu, sto nisam oprala zavjese ili sto nisam napravila 3 vrste kolaca ne mora mi ni dolazit. Mislim na sebe i bebicu max i bas onako napravim koliko mogu i to je to. Tako bi savjetovala i tebi, naravno zene koje vec imaju djecu su druga stvar, ali mi koje nam je prvo i kad si vec mozemo ugodit i napravit raspored kako nama pase, zasto ne. Bezveze se trpat tabletama stvarno nema smisla, a vremena za sve ce se uvijek naci 👍👍 pazi na sebe.
    Bebolinka - sretno na pregledu i drzim fige da se obradujes sa spolom, javi kako je proslo 🤞🤗

Da, u pravu si sa svim sto kazes.. Mi smo pomalo lude, pa zelimo da sve bude tip top, a s druge strane mislimo da to nece ostaviti nikakve negativne posljedice. Ma sada cu da oduzim, imam jos posla, ali polako, umjesto za dva dana, srredim za pet, i opet je dobro :) Bolje ipak nego leci navece i misliti dal je beba ok, kao ja sinoc, molim Boga da se pomjeri samo da znam da je dobro, ali to jos nikako da osjetim :D

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

nikkas
    14. Rujan 2020. 12:19

Pozdrav cure! Danas smo obavili pregled i na UZV se vidi gestacijska vrećica i u njoj se nazire mala loptica, ginićka kaže da sam u petom tjednu idući pregled je za 3 tjedna i kaže da bi tada trebali čuti srce i vidjeti malo više  
    Simptome neke baš i nemam za sada, jedino me grudi nastavile boliti kao u PMS-u. I danas osjećam malo okus metala u ustima

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Miki94
    14. Rujan 2020. 12:29

Miki, sretan ti rođendan! 🎈😍
    Ja u srijedu idem na prvi pregled, tad cu biti ravno 8t tako da jedva čekam i nadam se svemu pozitivnome!!
    Što se tice mucnina, jucer mi je krenulo na bolje, a danas ih uopce nemam, cak se malo i apetit vratio pa sam uspjela doruckovat i popit kavu, tlak mi je jako bio nizak jucer i danas ujutro (85/55) pa sam se odlucila dovest u red s prehranom, tako da je super sjelo što nema mučnina. Ako bude prilike navecer ću u malo dužu šetnju jer vec 4 dana ležim 😂
    Isto ovih dana osjetim zatezanje, ne boli, samo je neugodno.. Nadam se da je sve ok i da lijepo raste 😊
    I ne znam za vas, ali jedva čekam da zahladi!! Zima mi je oduvijek pasala, bura, čak i kiša, po toplini mi je inace tlak nizak pa sam sva nikakva 😬

Hvalaa ti 
    Sve je to sasvim normalno, nista ne briini, prosetaj ako stignes, iskoristi jos koji dan dok je lijepo vani i dok nema kisa. Pa i ja nekako cekam da malo zahladi, nekako mi na poslu uvijek dodje muka negdje u ovo vrijeme, previse toplo, ako klimu ukljucim ni tada mi nije ugodno, tako da bas ljeto nije lako podnositi. Nadam se da ce zima biti ljepsa, i da nece biti mnogo snijega Bas neki dan spominjem rodbini kako mi je ovo nekako najljepse doba za zatrudniti, opet sam iskoristila ljeto za odlazak na more, nisam imala stomak, a zimi kada mi bas stomak dodje "do zuba" mislim da ce biti lakse podnijeti, nego sada. Moozda grijesim, ne znam, ali voljela bih da sam u pravu

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ines
    14. Rujan 2020. 12:43

Slazem se s vama i ja isto jedva cekam hladnije dane. Meni su i inace najdaza doba proljece i jesen. Obozavam te temp kad nije prehladno da se smrzavas, a ni pretoplo da ne mozes disati. A i da mislim da ce nam definitivno bolje odgovarati nego ovo sada.

Nea 💗

pupetta
    14. Rujan 2020. 13:11

Miki, neka ti je sa srecom! 
    Meni se generalno jede i slatko i slano, mogla bih cijeli dan rotirati. Iako bas imam zelju za svime sa sirom, i pizzom. Imala sam dosta pristica, sad se to lagano povlaci. Meni je svejedno sto nosim, ali sad me vec lagano zanima spol bebice hihi 

Baby P 03/21 💙

• Ninnach
    14. Rujan 2020. 13:12

Bok svima, cure javljajte za preglede i ako koja sazna spol🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤰🤰
    Miki, sretan rođendan i sve naj naj želim! 
    Sretno svima! 🍀🍀🍀

Korra
    14. Rujan 2020. 13:16

Hey cure 😊
    Miki sretan rođendan sa malim zakasnjenjem 😊🎉🎂
    Miki pazi se, nemoj se forsirati, znam i ja sam prije tjedan, dva sve u jednom danu isforsirala pa sam cijeli vikend lezala jer me bolio trbuh i leđa...moramo se naviknuti da moramo od sada usporiti ❤ 
    Bebolinka sretno danas na pregledu ❤
    Ostale cure koje su vec bile, cestitam na dobrim pregledima 🥰
    Sto se tice hrane i spola djeteta...mislim da to nema veze s vezom 😄 meni se stalno jede slatko a nosim decka 💚
    Ja isto jedva cekam hladnije dane 🍂🍁 😊 ove vrucine su mi bas dosadile i bas mi smetaju 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI