A di je nasa Sanjarka? ❤️
Precudno mi je da ne vidim listu svaki dannnn
Cure koje imaju preglede sretnoo🤞🏽
Bajo jako mi je žao ali nadam se da će ispostaviti da je sve u redu! Žao mi je zbog stresa i neizvjesnosti koju ćeš prolaziti 😔
Ako smijem pitati, znaš li spol djeteta?
Kada ideš na amnio? Drž se 🤞
Cura
Bajo jako mi je žao ali nadam se da će ispostaviti da je sve u redu! Žao mi je zbog stresa i neizvjesnosti koju ćeš prolaziti 😔
Ako smijem pitati, znaš li spol djeteta?
Kada ideš na amnio? Drž se 🤞
Cura
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞
A di je nasa Sanjarka? ❤️
Precudno mi je da ne vidim listu svaki dannnn
Cure koje imaju preglede sretnoo🤞🏽
Sjecam se da je Sanjarska postavila listu i pitala ko ce ju preuzeti i nastaviti voditi, poslije nisam stigla procitati sve poruke. Ne znam da li je neka od drugih cura vec preuzela? :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Bok cure, nije me bilo za vikend, imala sam puno toga za pročitati.
Što se tiče hematoma i mirovanja, imala sam ga i u prošloj i u ovoj trudnoći. U prošloj zbog položaja morala strogo mirovati i ležati dok nije nestao, poslije se počela rano otvarati pa opet ležala i mirovala. U ovoj je bio velik, ali ispod bebe srećom, 3 doktora različita su rekla da ne moram strogo mirovati, nego umjereno, a da je na meni da procjenim koliko je to, odnosno, da slušam tijelo. Tako da sam većinu vremena provela u polusjedećem i ležećem položaju, ali bi svejedno skuhala brzinski ručak, bavila se s malim i tako... evo srećom sve je u redu zasad. Kad bi krvarila, ležala bi cijelo vrijeme, ali sad definitivno nisam imala uvjete za konstantno ležanje uz malo dijete. Odnosi- zabranjeni, ali iskreno nisam ni imala želju uz sav taj strah. I dalje sam na terapiji, polako je smanjujem, više mi je dosadilo stalno gurati vaginalete i što stalno cure iz mene. I sad puno odmaram, ležim što više mogu, ako osjetim težinu, pritisak i nelagodu u trbuhu pogotovo.
Sanjaka- žao mi je što je na kraju tako završilo, prošla sam isto nažalost, ali sam izbjegla kiretažu. Pila sam čaj od lista peršina da ubrzam čišćenje, jer me panično bilo strah kiretaže; krvaruckanje je dugo trajalo dok nije krenulo pravo čišćenje. Moje prijateljice koje su završile na kiretaži/tableti imaju pozitivna iskustva, čak možda i bolje jer njihova agonija nije trajala danima kao moja. U svakom slučaju sretno, i da što prije ugledaš plusić, sljedeća trudnoća nek prođe u najboljem mogućem redu.
Bajo- jako mi je žao zbog nalaza, nadam se da će biti sve u redu na kraju. Ne treba gubiti nadu, ipak je samo sumnja u pitanju. Žao mi je zbog stresa i neizvjesnosti, budi hrabra!
Eh da, što se tiče govorenja drugima za trudnoću, moji i njegovi znaju od početka, samo su šutili i čekali jer su znali da je rizično. Malom smo rekli nakon 12 tjedna, a tako nekako i braći. Na poslu sam rekla sa 13 tjedana (radim od kuće), a sad smo polako počeli i drugima govoriti, kako se ukaže prilika. Da je do mene, ne bi ni dalje nikom govorila, luda glava znam, ali tek se sad pomalo opuštam... a i trbuh mi je već kao što je bio u 5-6 mjesecu trudnoće, teško ga je sakriti.
Pozdrav zene moje evo i mene opet od ranog jutra u punom pogonu. Vec u 7 sam bila u gradu 🤣 ovo oko pozara i nasa birokracija je koma, pa sam se za utjehu zaletila i do shopping centra malo prosunjala po trgovinama..i uhvatila iz trece srece trudnicke tajice u Lidlu, eto cure ako koja nije znala, mozda vam se posreci pa ostane jos, ja iz tog razloga isla tako rano da si ih ugrabim dok ima brojeva.
Sto se tice seksa mi ispocetka nismo jer sam se ja nekako bojala kojekakvih infekcija jer sam imala periode kad bi me bas drzalo i nakon drugog pregleda sa 12tj kada sam pitala gin i rekla da nema razloga zasto ne onda smo krenuli, doduse nije cesto ali kad bude bude bas bas, sto me muz zeza zeko mali haha ne znam da li je i vama tako al treba mi punoo manje vremena da bi dosla do vrhunca, sto za mene nije bas tipicno hahha ali ne buni se, bome ni ja 🤭😁 tako da slazem se s ostalim curkama, ako gin da zeleno svjetlo nema brige..sto je meni moja i objasnila bolje za te misice i zdjelicu da je i dalje tako rec u funkciji jer se onda lakse zena otvara pri porodu nego kad bi recimo imala pauzu od sexa citavih 9 mj i da sve dolje stoji kako je i ne mrda. Ovako se vjezbaju misici. I da vas pitam usput kad smo kod vjezbanja dolje, kakvo imate misljenje o kegelovim vjezbama, jel ih prakticirate? Ja jedno vrijeme jesam pa sam stala, ali mislim da bih trebala poceti opet 🤔
Sanjarka88 - draga uzasno mi je zao sto je ipak neizbjezno, ali drzim fige da se uspijes ocistit sama i da te oni ne gnjave. Drzi se znas da smo uz tebe i vidis koliko smo te zavoljele da te ne pustamo iz ove grupe 🥰🥰 Kako si danas?
Nea 💗
Bajo, jako mi je zao, ali to su samo sumnje, koliko puta doktori pogrijese samo, nista to ne mora znaciti. Drzim fige svakako da sve ipak bude u redu🙏🙏🙏
Evo mene cure sa pregleda, gestacijska je tu gdje treba, odgovara danima, ali imam mali hematomcic , dobila Duphaston 2x1. I malo me ubedirala, nasla jedan majusni skroz mali miom unutra u materici. Bas bas mali 10x12mm.
Ima li neko iskjstva sa miomom u trudnoci i trebam li se brinuti?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Bajo, žao mi je, ali ko sto cure kazu, jos nista nije sigurno... Drzi nam se
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Bajo, jako mi je zao, ali to su samo sumnje, koliko puta doktori pogrijese samo, nista to ne mora znaciti. Drzim fige svakako da sve ipak bude u redu🙏🙏🙏
Evo mene cure sa pregleda, gestacijska je tu gdje treba, odgovara danima, ali imam mali hematomcic , dobila Duphaston 2x1. I malo me ubedirala, nasla jedan majusni skroz mali miom unutra u materici. Bas bas mali 10x12mm.
Ima li neko iskjstva sa miomom u trudnoci i trebam li se brinuti?
Ja sam imala miom na početku prošle trudnoće, a nakon nje ništa više:-)))
Bajo drži se, od srca se nadam da je greška u rezultatima i da će amnio to i pokazati
Sortiraj odgovore
Najstariji