Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mira222
    02. Rujan 2020. 19:07

Kontesa1

Ej cure imam pitanje. Dakle po aplikaciji sam trudna 5+4.Onda idem računati na onom kalkulatoru što ima na internetu. I po njima sam 6 tjedana. Zadnja M je bila 20.07. Malo me to zbunjuje. Ili se to sve tako otprilike računa?

Zamisli slučajnosti...isti datum zadnje menge imamo🎊🎉🥰😁

Jagodica125
    02. Rujan 2020. 19:18

Ja podignula svoje nalaz krvi i urina od jucer - zeljezo mi u podrumu, rekla sestra da si podignem Heferol i PlivitC, a secer mi je povisen. Rekla da pripazim na ugljikohidrate, vise tekucine i kretanja laganog. Dobila jos 2 uputnice - jednu za transfuzijsku medicinu (Petrova 3) i jednu za urinkkulturu (obicna Petrova)😅hrpetinu toga mi izrecitiala, rekoh stani zeno, izvadila svoj blokic i olovku van, sad slusam 🤣🤓 inace, javio mi decko da mu necakinja ima krizmu 10.10., trebali smo ici na svadbu ovaj mjesec, ali smo otkazali. Kako vi gledate na ta obiteljska okupljanja sad kad korona hara? 

• EmEn9
    02. Rujan 2020. 19:27

Ninnach glavno da je sve ok, da nije sigurno bi ti rekli tako da ne brini. Bit ce sve dobro.
    Kad već pričate o tenu, meni se lice ful očistilo i proljepšalo, baš sam si lijepa hehehehe ko curica, i svi mi govore da sam se ful proljepsala i samo mi trbuh raste, drugo nista, vjerojatno je to zato jer nosim dečka, a kad sam nosila cure aime meni lice užas i sva sam se već do 4 mjeseca razdebljala i ruke i lice i sve osim trbuha  kao da sam sva bila otečena 😂😂😂 Možda to stvarno ima veze sa time dal nosiš curu ili dečka. 🤗
    I da jedva čekam na neku stranu da počne škola jer je curama već dosadno doma i stalno me zovu za nešto stalno neko viče mama i imam osjećaj kao da one sad misle da sam ja ostala doma da bi njima stalno nešto dodavala i bila sluškinja i manja mi stalno viče da joj je dosadno da nek se igram s njom itd. I plače da se seka neće da igra s njom a ova već sad u pubertetu stalno se zatvara u sobu i nesmije joj smetat 😂😂😂😂 Eto malo sam vam se izjadala hehehe 
    Inače starija ima 11 godina a mlađa će sad u 11 mjesecu 8 godina. 

• Bebanomoje
    02. Rujan 2020. 19:30

Ninnach

Evo da se i ja kratko javim. Danas sam odnijela urin na analizu i bit će kroz 4 dana rezultati na mail. Na uzv mi je bio ok doktor, ali bila sam vrlo brzo gotova i nisam ga mogla ništa pitati posebno. Uglavnom, srce kuca bogu hvala, dinamika ploda uredna, jedino piše posteljica da je sprijeda a to moram pitati ginićku šta mi to znači točno. U biti, sve je zasad ok. Bio je naporan dan, dugo sam bila u bolnici čekala na red, barem 3h. No bitno da je ostalo u redu. 8.9.imam baš pregled kod svoje ginićke oa ćemo vidjeti šta ona kaže ako bude dobre volje. Svima koji idu na preglede ovih narednih dana sretnooo!

Hej, koliko sam ja pohvatala sa foruma (sa drugih tema) ako je posteljica sprijeda nije nista lose, samo ces slabije tj kasnije poceti osjecati udarce bebice. Lakse se osjeti bebica ako je posteljica straga ☺️

• Monn3
    02. Rujan 2020. 20:17

Večer : ) da se javim kratko. Sutra prvi pregled, uzbuđena sam koliko i zabrinuta da sve bude u redu.  Jedva čekam svima reći je konačno to to. Bubrezi malo prestali boljeti sto je pozitivno. Drzite mi fige sutra. 😊😋

04.09.2011. 👫
    29.06.2019. 💒
    PCOS - Gyinositol
    28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
    05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
    17.05.2021. UZV 🔜🔎

Deicadec
    02. Rujan 2020. 20:25

EmEn9

Ninnach glavno da je sve ok, da nije sigurno bi ti rekli tako da ne brini. Bit ce sve dobro.
    Kad već pričate o tenu, meni se lice ful očistilo i proljepšalo, baš sam si lijepa hehehehe ko curica, i svi mi govore da sam se ful proljepsala i samo mi trbuh raste, drugo nista, vjerojatno je to zato jer nosim dečka, a kad sam nosila cure aime meni lice užas i sva sam se već do 4 mjeseca razdebljala i ruke i lice i sve osim trbuha kao da sam sva bila otečena 😂😂😂 Možda to stvarno ima veze sa time dal nosiš curu ili dečka. 🤗
    I da jedva čekam na neku stranu da počne škola jer je curama već dosadno doma i stalno me zovu za nešto stalno neko viče mama i imam osjećaj kao da one sad misle da sam ja ostala doma da bi njima stalno nešto dodavala i bila sluškinja i manja mi stalno viče da joj je dosadno da nek se igram s njom itd. I plače da se seka neće da igra s njom a ova već sad u pubertetu stalno se zatvara u sobu i nesmije joj smetat 😂😂😂😂 Eto malo sam vam se izjadala hehehe
    Inače starija ima 11 godina a mlađa će sad u 11 mjesecu 8 godina.

I ja sam dokaz da je zaista tako, šta se "ljepote" u trudnoći tiče. 😂
    Sa sinom ten i koza besprijekorni, kosa sjajna, a sada do nekog 12.tj. lice ajme majko a ni kosa nije bila nesto. 
    Mene zanima ima li neka od vas da su joj mučnine prestale konačno sa 16.tjedana? Kazu da je to zadnji "rok" do kada bi se hormoni kao trebali srediti i mucnine prestati (mada citam da ima nekih kojima su dolazile i vraćale se tijekom citave trudnoce 🤭).

MareiKate
    02. Rujan 2020. 20:34

Hej curke!
    Jagodice wuhuu! Uživaj u sređivanju 😁
    Ninach, nema veze gdje je posteljica, čestitke na dobrom pregledu!
    EmEn, ja imam super ten trenutno iako inače nije tako ali ja mislim da nije do dečkića već do toga što od mučnine nisam mogla jesti kruh ni slatko 😁 evo jučer sam prvi put nakon duuuugo pojela keks sa guštom 😁 vidjet ćemo kakav će biti sad ten 😂 inače ja ne znam spol ali vjerujem da je curka opet 😁
    Mučnine, meni konačno jenjavaju... Još ih imam, najgore su i dalje navečer ali dani su mi nekako lakši 🥳
    Meni je u prošloj trajalo do 16 TT a da, postoje rijetke sretnice kojima traju čitavu trudnoću - moja sestra je npr bila ta sretnica 🤢
    Sretno sutra tko ima pregled, ja imam u petak 

• Anna0410
    02. Rujan 2020. 20:44

Da 22.7 zadnja menga. Ciklusi po 31.dan. Aplikacija me zezala ocito jer smo pokusavali vise od godinu dana. I sad u 8 mj sam rekla ajmo mi po mojem osjecaju i eto 😁 hvala svima cure na savjetima. Vidjet cemo drugi tjedan 😉

01.02.2019.kiret. Missed ab
    22.8.+💜

Jagodica125
    02. Rujan 2020. 22:01

Evo, nas troje se izvalili na kauc, bili kod ginica po nalaze, pa odsetali do ljekarne i na slatkac, dosli doma i pospremali po spavacoj sobi. Dragi je, moram priznat, jako angaziran 🤫 ali necu ga previse hvalit, da se ne ulijeni 😋 trenutacno nam je auto na popravku, pa je rekao da kad cemo opet biti mobilni da cemo ici gledati novi krevet, kakav cemo laminat, novi ormar i to. Molim da ga nece napustit taj đir 🙏 sretno sutra cure koje imate pregled! Bit ce sve super 🥰

Jagodica125
    02. Rujan 2020. 22:06

Zaboravila sam pohvaliti Mamaglûck od Alverdea. Upiknula ga jucer u DMu za 29.90kn mislim 🤔 sadrzi maslinovo, arganovo, bademovo ulje, u staklenoj je bocici na pumpicu i predivno mirisi. Ja ga nastavljam nanositi na netom otusiranu kozu (koji svaka 2-3 dana operem onom masaznom rukavicom) i onda umasiram ulje, ma spa dozivljav samo takav👌🧖‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.