Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kontesa1
    01. Rujan 2020. 22:25

EmEn hvala ti🤗 Eto ti si iskusna pa to najbolje razumiješ i zato vjerujem da je baš onako kako kažeš.

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Jagodica125
    01. Rujan 2020. 22:26

Fancy

Jagodica125

Iva, ja sam isto odmah ovdje na forumu pitala kad sam ja sa 4tjedna i kusur osijetila takve grceve, pa su me cure isto umirile. Puno to znaci, samo da mi netko kaze "Polako, disi." ✋😇 inace, sto se tice brige vezane za prvo dijete, ja sam bila zabrinuta jedan citav tjedan i to onaj kad sam bila psihicki u podrumu. Bilo mi je tesko brinut se sama za sebe, kamoli tek za jednu malu osobu. Sad sam dobro i znam da ce biti sve u redu. Puuno mi je frendica koje su vec mame reklo:"Znas kak si ti to sve zamisljas? E pa tak nece biti!"😅 bila sam danas na vađenju krvi i dala urin, sutra idem po nalaz i nove uputnice, moram si ponijet blokic za zapisat sve to. Prosli put mi je hrpetinu toga izrecitirala, pa sam zbunjeno kimala glavom i onda kad je otisla odmah pitala decka: "Si zapamtio sve?"😅 inace, sutra ulazimo u 8 tjedan i osijecam se super. Prosvrljala sam malo kroz ducane sa baby stvarcicama danas, smirena sam i nekako skroz mirna. Bole me sise, navecer i ujutro me zateze (kao da mi se koza navlaci od maternice prema gore, kao da mi netko navlaci hulahopke 😅🤦‍♀️🤷‍♀️) molim se da se tako i nastavi🙏👼 curama koje su saznale spol: cestitke na decku i curi 💗🥳

Mala ispravka, mislim da po lillypie sutra zapravo punis 8 tjedana i ulazis u deveti 🤗🤗🤗🤗

Hahaha, majko mila, da, tocno Fancy 🤣🤦‍♀️ i ja cu se za 7 mjeseci i 15 dana brinuti o zivoj, maloj osobi, a ne znam tocno navest koliko sam trudna, ajmeeee sramote, zemljo otvori se 🙉🙊🙈 inace, ja sam svojoj majci vec rekla da se prvih par mjeseci moze slobodno pripremit na kampiranje na nasem kaucu i sto je najbolje, buduca baka je odusevljena idejom😂🥳🙏 nego, imam pitanje cure, koje nije bas trudnicko. Ja zivim sa deckom u stanu njegove bake, danas nam je tocno pola godine da smo se uselili. Stan nije u losem stanju, dosta smo toga nas dvoje napravili, medutim mislim da treba puno toga jos napravit. Problem je taj sto usprkos tome da je divan prema meni, da se veseli na bebu, da je mali ... "noj" koji kad vidi sto sve treba napravit i sto sve dolazi, voli gurnut glavu u pijesak i cekati da prodje. Ja ni u kom slucaju nisam netko tko ga sad baca u hladnu vodu, vise ga guram u plicak 🤔 ali sve dolazi od mene. Ja bi se rijesila hrpetine starih stvari iz stana, on misli da je sve to jos dobro (a nije, vrapca mu, realno gledajuci...) imate kakav prijedlog kako da ga pokrenem? Motiviram? Njegovo je geslo - polako, budemo, tek smo dosli. Ali nije tako 😔

bebolinka
    01. Rujan 2020. 22:33

Jagodica125 Ja sam jako tvrdoglava i ja bi vjerovatno dok ga nema sve to ili pobacala, ili ako nemogu sama nositi negdje sve bi stavila na hrpu ispred ulaznih vrata i kad dođe samo rec da on odnese hahahah takva sam uvijek jer nikad neću nikoga moliti, ja pitam dva tri puta Oćeš Oćeš nećeš nećeš ja odoooo i sve pobacam 🤣🤣🤣🤣 bude možda ljut na početku al brzo prođe 

Tako da neznam koliko je pametno da mene slušaš hahapp

01. Rujan 2020. 22:55

Jagodice probaj mu reć da jednostavno želiš novo okruženje kada dođe bebica, da vam bude lijepo i sada kada ste tu(vjerujem da namjeravate i ostati) da želiš stvari koje su vaše, a ne od bake i imaju 100 godina. Uostalom sada je vrijeme za neko renoviranje, a ne kada dođe dijete, tako mu reci. Kako ćete sa malim djetetom išta raditi. 
    Znam puno parova koji su se bacili u renoviranje kuće/stana dok je žena bila trudna da kasnije mogu uživati. 
    Mislim ja uvijek kažem kako tko ima mogućnosti, ali ako se može, sada je pravo vrijeme  

01. Rujan 2020. 22:57

bebolinka

Jagodica125Ja sam jako tvrdoglava i ja bi vjerovatno dok ga nema sve to ili pobacala, ili ako nemogu sama nositi negdje sve bi stavila na hrpu ispred ulaznih vrata i kad dođe samo rec da on odnese hahahah takva sam uvijek jer nikad neću nikoga moliti, ja pitam dva tri puta Oćeš Oćeš nećeš nećeš ja odoooo i sve pobacam 🤣🤣🤣🤣 bude možda ljut na početku al brzo prođe

Tako da neznam koliko je pametno da mene slušaš hahapp

Baš si me nasmijala  
    Moj zna da ja neću prestati kvocati dok ne napravi to što sam si zacrtala, pa mora  

• EmEn9
    02. Rujan 2020. 05:00

Hehe cure ista stvar sa mužem kao i kod vas pilam i pilam dok god to ne napravi premjesti ili popravi nešto ili u krajnjem slučaju kažem dobro ako nećeš ti zvat ću tatu pa će mi on i onda to sigurno pali, odmah se hvata posla hehe 😂😂😂😂

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 06:06

Dobro jutro ekipa ☕

Maresu sretno danas i nek malo srceko kuca kao ludo ❤️
    Bajo ma budu nalazi savrseni 🥰 za sta klinci navijaju bracu ili seku?
    Kontesa dok dr. Ne vide srce ili bar embrionalni odjek ne smatraju to potvrdenom trudnocom. Zato ces to sve dobiti za obaviti sljedeci tjedan 
     Momof3 koliko je tvoja pubertetlija stara? 🙂
    Idem radit 🤚

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 06:06

PREGLEDI🤞❤️
    9mj
    Girl1234 01.09.
     Ninnach 02.09/08.09.
    MissGraz 04.09.
    Sanjarka88 04.09.
    Fancy 08.09.
    Bebolinka 14.09
    Bajo 14.09.
    Ruza11 14.09.
    Deicadec 15.09.
    EmEn9 15.09.
    Korra 16.09.
    Ines 16. 09.
    Deleted user 16.09.
    Momof3 25.09.

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 06:07

🦩🐝PROLJETNICE 2021.🦋🦩

VELJAČA
    Ines 19.02. ❤️ / Požega 
    Miki94 21.02. ❤️ 
    Lilika 23.02. 💙 Decko / VU
    Bebolinka 24.02. ❤️/ Pula
    Emmie 24.02. 💗 Cura /London 
    Malamarelica 27.02. 💙 Decko 
    Korra 28.02. 💙 Decko / Osijek 
    OŽUJAK
    Ninnach 02.03. 💗 Cura / ZG- Vinogradska
    EmEn9 08.03. 💙 Decko /Rijeka 
    MareiKate 08.03. ❤️ /ZG- Sv. Duh
    Saramala 08.03. ❤️ / DU
    Fancy 10.03. 💗 Cura / Sarajevo
    MissGraz 10.03. ❤️ /ST
    Blossom 11.03. ❤️ 
    Katy1503 11.03. ❤️
    Ana_mb 12.03. 💙 /Zabok
    Deicadec 13.03.❤️
    Bajo 18. 03. ❤️ /ST
    Busybee 19.03.❤️/ZG
    Ruza11 19.03. ❤️ /Pula
    Tonkica1 19.03. ❤️ / ZG - Merkur 
    Bebanomoje 22.03. ❤️ /ZG - Sv.Duh 
    Mea 26.03. ❤️/Sarajevo 
    Pupetta 28.03.❤️
    IneskaZg 29.03.❤️/ZG
    TRAVANJ
    Duga89 01.04. ❤️/ ST
    Elsa 08.04. ❤️/ZG
    Kona13 11.04 ❤️/Preko Bare
    Leptir30 11.04.❤️
    Avama 15.04. ❤️
    Girl1234 15.04. ❤️/ZG
    Jagodica123 15.04. ❤️
    Momof3 16.04. ❤️ /Pula 
    Martha 20.04. ❤️
    Mateja91 22.04. ❤️/ZG
    Sanjarka88 28.04. ❤️ /ST
    SVIBANJ
    Krisi123 03.05. ❤️
    Deleted user 05.05.❤️
    Ivanaa33 05.05. ❤️

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 06:07

Ninach sretno danas ❤️🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.