Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    02. Rujan 2020. 06:59

Dobro jutro cure! Sretno danas na pregledima tko ima! Ja idem vaditi krv, moram biti na tašte a dok malu spremim za vrtić i odvezem, crknut ću od gladi 😩 dakle bar još dva sata bez hrane a obično jedem čim se ustanem inače mi je muka 🙈
    Jagodice, ja ti inače volim uređenje interijera, već sam ti spomenula, ja bi to razmrdala pa kako god 😂 Ja bi mu rekla pomozi ili prepusti meni, čisto da se ne šokira ako sama kreneš  i malo pomalo micala sto mi se ne svidja... mislim sigurno trebate kupiti neke stvari za bebu, reci da nema mjesta za to 😂 snaći ćeš se s nekim argumentima, sigurna sam 😁

02. Rujan 2020. 07:25

Jutro curke  
    Kako je prošla noć, što ćete danas?
    Sanjarka krajem ovog mjeseca 13 god. 

Miki94
    02. Rujan 2020. 07:44

Jutro cure i od mene :)
    Svima koje imaju pregled danas, neka je sretno :)
    .
    Kontesa, veliki broj gin, prema iskustvu mojih poznanica, nije bas da pricaju mnogo. Vjeruj da i ja sama istrazujem dosta na internetu, i dobijem od Vas raznih savjeta, i kada stignem na pregled postavim nekoliko pitanja, tako da me gin skontala da ja sve unaprijed istrazujem ali, sta cu kad me zanima. A sto se tice nalaza, ti si kratko trudna, i ja sam isla na dva pregleda prije nego sam vadila krv i ostalo, a to je bilo tek u 10om tjednu, tako da ne brines :) 
    .
    Neko je spomenuo kako spava na stomaku, i mislim da to nije problem sve dok mozete tako, i ja sam mogla do prije 3 tjedna, sada vec nema sanse, osjetim veci pritisak na stomaku, i ne bih da se forsiram bezveze. Cak mi je i na ledjima sada tesko, mogu kratko, onda me pocne gustiti, tako da spavam na lijevom boku, iako mi to bas i nije nesto drago, ali tako me je i gin savjetovala :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    02. Rujan 2020. 07:50

Jagodice, pokusaj da iskoristis neke od savjeta koje su ti dale cure, ja trenuntno nemam niti jedan novi, ali svakako je sada pravo vrijeme ukoliko planirate nesto raditi doma, nego kasnije. 
    Moj muz i ja takodjer planiramo da se preselimo u drugi sprat kuce, tako da to planiramo uciniti cim prije, u narednih 10 dana, dok sam i ja jos u boljoj formi, nego da cekamo zimu kada ce to biti mnogo teze za obaviti. I moj muz nije za da neke stvari odbacimo, ali ja cu svakako to forsirati, i nagovoriti ga da zamijenimo necim novim i modernijim..
    Nadam se da cete uspjeti pronaci kompromis :) 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 08:16

Momof3

Jutro curke
    Kako je prošla noć, što ćete danas?
    Sanjarka krajem ovog mjeseca 13 god.

Moja ce 14 kraj sljedeceg mjeseca 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kontesa1
    02. Rujan 2020. 09:54

Ma da shvatila sam. Ali netko je bio 7 tj i već vadi sve. Nisam upamtila nick. Nema veze,ne žuri mi se nikud. Ali kužim Jagodicu,u sličnoj smo situaciji. Ja i muž živimo s njegovom mamom. Ona je u prizemlju,mi na katu s jednom malom sobom. Nije to toliko problem ali kad beba dođe krevetić može bit jedino u hodniku🤣 nemamo mjesta pa planiramo dizat potkrovlje i mijenjat krov. To je trebalo već biti na proljeće ali su otkazali zbog korone a sad čekamo lijepo vrijeme. Treba nam bar tjedan dana suhog vremena a to se ovo ljeto dosad nije dogodilo. Nadam se da ćemo do proljeća stići sve srediti. 

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

• Anna0410
    02. Rujan 2020. 11:20

Bok cure. Ja danas obavila prvi pregled. 6+0.ne vidi se plod jos. Dobila sam Folacin i Utrogestan vaginalno. Sad sam utučena od danas odmah na komplikacijama. Prije godinu i pol sam ostala trudna u 8 tj sam isla na kiretazu jer nije bilo otkucaja. Stvarno se nadam najboljem i da je rano pa da se ne vidi... Help 🙄

01.02.2019.kiret. Missed ab
    22.8.+💜

bebolinka
    02. Rujan 2020. 11:20

Curee sretno na pregledima 😊🤞🏽
    Sto se tiče spavanja ja najviše na trbuhu i leđima spavam, tek kad trbuh naraste će me vjerovatno vuci na bok 😁

bebolinka
    02. Rujan 2020. 11:22

Anna0410

Bok cure. Ja danas obavila prvi pregled. 6+0.ne vidi se plod jos. Dobila sam Folacin i Utrogestan vaginalno. Sad sam utučena od danas odmah na komplikacijama. Prije godinu i pol sam ostala trudna u 8 tj sam isla na kiretazu jer nije bilo otkucaja. Stvarno se nadam najboljem i da je rano pa da se ne vidi… Help 🙄

Ne briniii možda je bila i kasna ovulacija 😊 

• Anna0410
    02. Rujan 2020. 11:41

bebolinka

Anna0410

Bok cure. Ja danas obavila prvi pregled. 6+0.ne vidi se plod jos. Dobila sam Folacin i Utrogestan vaginalno. Sad sam utučena od danas odmah na komplikacijama. Prije godinu i pol sam ostala trudna u 8 tj sam isla na kiretazu jer nije bilo otkucaja. Stvarno se nadam najboljem i da je rano pa da se ne vidi… Help 🙄

Ne briniii možda je bila i kasna ovulacija 😊

A po meni je bila 8 ili 9.08 znaci nekih nepunih mj dana iako kaze 6.tj. Nadam se samo da je rano i da ce se vidjet i cuti vec drugi tjedan 😉

01.02.2019.kiret. Missed ab
    22.8.+💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.