Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    02. Rujan 2020. 12:18

Ma ocee 😊 moj prvi pregled je bio u 8mom tjednu i onda se već čulo, izbjegla sam to prijevremeno razmišljanje hahaha
    ...
    Hej curke da vas pitam, ja sam primjetila da mi je podlakavio trbuh 😫😫😫😫 prije nisam imala čak ni one ispod pupka a sad tamo crne došle, jutros sam te sa pincetom počupala ali vidim da bas ima dosta dlakaaa, nez jel to od onog duphastona ipak je to hormon a dugo sam pila

Jagodica125
    02. Rujan 2020. 12:43

Hvala vam cure na savjetima, ma necu cekati nikoga, a posebice ne moljakati da se bace stvati kojima.cak nije niti mjesto u antikvarijatu, nego eto na reciklaznom dvoristu ✋ anna0410, ja ti isto pijem folacin (to sam pila i 2 mjeseca prije trudnoce) i koristim utrogestan vaginalete (to mi je prepisao na 1.uzv-u, bila sam tada 4+4 ako se ne varam). Samo sam ih prije stavljama 3x2, pa 2x2 i sad 1ujutro+1navecer. Meni sinoc bilo bas dosta mucno. Otisla u krevet oko 22hkusur, spavala na trbuhu nakon dugi vremena i oduzila do 11hnesto😳 bebolinka, ja sam skuzila da sam i ja jace dlakava 😂 posebice dlake na nogama i bikini zona, ne stignem voskati i brijati, za dan, dva vec se opet vide crne tockice. Ja idem danas po nalaz krvi i urina i po ostale uputnice. Dobila sam potrvdu od HZZOa da su zaprimili moje dokumente za ovu naknadu tokom cuvanja trudnoce i danas smo 8 tjedana 🥳❤🧡💛💚💙💜💖

• lena2
    02. Rujan 2020. 12:53

Sutra sam upisana na konbinirani test i 4d u 12tj dali je moguce da s 4d vec predvide dali beba ima neki kromosomski poremecaj? I kada bude test krvi gotov? Te dali se odma zna spol? 
    Iskreno bojim se Daunowog sindroma jer mi je od prabake sestra imala i to mi je uvjek neki strah i trepet

Ines
    02. Rujan 2020. 12:54

Pozdrav curke evo i mene. Ja sam spavala sinoc kao top, cak mi je i piskanje prestalo po citavu noc, sad ako odem dva puta i to je to, zivjelo drugotromjesecje 😉😁 
    Nego sretno svima danas na pregledima ili ako ste vec bile drago mi je sto je sve okej i cestitam na bebicama koje rastu sve vise 🤗
    Meni je danas top raspolozenje sva sam poletna i puna energije, a svejedno nemam kuda 😅 kucu cistila jucer, ali bar cu uzivati uz knjigu napokon 🤭 sutra radimo i novu promjenu na kosi i jedva cekamm. Bas ono sto se kaze uzivam dok imam vremena za sebe, jer eto kao sto je i jucer bila rijec cim dode dijete sve zelis dati njemu, a ti ako za sebe stignes, mada bi zena uvijek trebala imati makar pola sata za sebe i smatram da se moze naci vremena uz dobru organizaciju za sve. Bez obzira na djecu zena sebe ne bi trebala zapostaviti kako fizicki tako ni psihicki. 
    Anna0410 - cestitam na pregledu i nemoj se obezhrabriti odmah u samom startu, time ne donosis nikome nista dobro. Ja sam isla tek sa 8tj prvi puta i lijepo se vidjelo srceko kako titra. Drzi se i samo polako tu smo svi s istim ciljem i bit ce to dobro samo glavu gore, nemoj da te situacije iz proslosti obeshrabruju jer to ne znaci da ce tako biti i ovaj put 🤗🙏🤞
    Bebolinka - nisi jedina haha, iako ja sam oduvijek bila dlakava i imala sam dlaka posvuda, medutim sad u trudnoci se pogotovo vide, ali ja ih ne diram jer znam ako krenem nece biti kraja. Nekako se sredim samo za pregled, a ovako me bas briga, muzu ne smeta pa zasto bi onda i meni 😁

Nea 💗

Ines
    02. Rujan 2020. 12:58

To je sto se dlaka na trbuhu tice, sve ostalo ide apsolutno svaki ili svaki drugi dan jer drugacije ne ide. Blago onim curkama koje imaju trc trc pa dlaku 😉 

Nea 💗

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 13:40

Anna0410

bebolinka

Anna0410

Bok cure. Ja danas obavila prvi pregled. 6+0.ne vidi se plod jos. Dobila sam Folacin i Utrogestan vaginalno. Sad sam utučena od danas odmah na komplikacijama. Prije godinu i pol sam ostala trudna u 8 tj sam isla na kiretazu jer nije bilo otkucaja. Stvarno se nadam najboljem i da je rano pa da se ne vidi… Help 🙄

Ne briniii možda je bila i kasna ovulacija 😊

A po meni je bila 8 ili 9.08 znaci nekih nepunih mj dana iako kaze 6.tj. Nadam se samo da je rano i da ce se vidjet i cuti vec drugi tjedan 😉

Tebi je onda zadnja menga bila 22.7?
    Kako pratis o? Koliko ti traju ciklusi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

02. Rujan 2020. 14:10

Kontesa1

Ma da shvatila sam. Ali netko je bio 7 tj i već vadi sve. Nisam upamtila nick. Nema veze,ne žuri mi se nikud. Ali kužim Jagodicu,u sličnoj smo situaciji. Ja i muž živimo s njegovom mamom. Ona je u prizemlju,mi na katu s jednom malom sobom. Nije to toliko problem ali kad beba dođe krevetić može bit jedino u hodniku🤣 nemamo mjesta pa planiramo dizat potkrovlje i mijenjat krov. To je trebalo već biti na proljeće ali su otkazali zbog korone a sad čekamo lijepo vrijeme. Treba nam bar tjedan dana suhog vremena a to se ovo ljeto dosad nije dogodilo. Nadam se da ćemo do proljeća stići sve srediti.

Ja sam ti s 9+4 dobila trudnicku a prosli tjedan sam radila sve prwtrage(urin, ths,krv i nifty te rh)

Fancy
    02. Rujan 2020. 14:13

bajo

Kontesa1

Ma da shvatila sam. Ali netko je bio 7 tj i već vadi sve. Nisam upamtila nick. Nema veze,ne žuri mi se nikud. Ali kužim Jagodicu,u sličnoj smo situaciji. Ja i muž živimo s njegovom mamom. Ona je u prizemlju,mi na katu s jednom malom sobom. Nije to toliko problem ali kad beba dođe krevetić može bit jedino u hodniku🤣 nemamo mjesta pa planiramo dizat potkrovlje i mijenjat krov. To je trebalo već biti na proljeće ali su otkazali zbog korone a sad čekamo lijepo vrijeme. Treba nam bar tjedan dana suhog vremena a to se ovo ljeto dosad nije dogodilo. Nadam se da ćemo do proljeća stići sve srediti.

Ja sam ti s 9+4 dobila trudnicku a prosli tjedan sam radila sve prwtrage(urin, ths,krv i nifty te rh)

Bajoooo znas li dasi mi ti za onaj haos sa bubuljicama rekla da ti je tako bilo kad si imala curicu 🥰 naslutila si mi lijepe vijesti ❤

Not that fensi, ekšli..

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 14:24

bajo

Kontesa1

Bajo ti nisi imala Mucnina? Duhan ti se nije zgadio? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• EmEn9
    02. Rujan 2020. 14:29

Neznam sad ko je pitao ali meni je rekla ginekologica da se na 4d ne može vidjeti taj down tj kromosomski  poremećaj jer da je 4d za fizičko praćenje kao rukice, nogice mjere i te stvari ne za kromosomske poremećaje jer da se to kao može vidjeti na 4d onda nikog nebi slali na testove, rekla da te mjere sta nekom gledaju na 4d moze bit kao znak da je down ali da i nemora jer da nisu svi down isti, i rekla mi da kombinirani nije bas toliko pouzdan kao ovi ostali testovi sta se plaćaju tako da je ona meni savjetovala panoramu i da onda neidem na kombinirani i tako sam napravila. Uglavnom meni su bili baš jako loši nalazi kombiniranog u prošloj trudnoći i išla sam na amniocentezu i rodila zdravu curicu zato sam se sada odlučila za panoramu. Eto tako je barem meni moja gin rekla i savjetovala me da ne idem na kombinirani nego panoramu. 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.