Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anna0410
    02. Rujan 2020. 11:41

bebolinka

Anna0410

Bok cure. Ja danas obavila prvi pregled. 6+0.ne vidi se plod jos. Dobila sam Folacin i Utrogestan vaginalno. Sad sam utučena od danas odmah na komplikacijama. Prije godinu i pol sam ostala trudna u 8 tj sam isla na kiretazu jer nije bilo otkucaja. Stvarno se nadam najboljem i da je rano pa da se ne vidi… Help 🙄

Ne briniii možda je bila i kasna ovulacija 😊

A po meni je bila 8 ili 9.08 znaci nekih nepunih mj dana iako kaze 6.tj. Nadam se samo da je rano i da ce se vidjet i cuti vec drugi tjedan 😉

01.02.2019.kiret. Missed ab
    22.8.+💜

bebolinka
    02. Rujan 2020. 12:18

Ma ocee 😊 moj prvi pregled je bio u 8mom tjednu i onda se već čulo, izbjegla sam to prijevremeno razmišljanje hahaha
    ...
    Hej curke da vas pitam, ja sam primjetila da mi je podlakavio trbuh 😫😫😫😫 prije nisam imala čak ni one ispod pupka a sad tamo crne došle, jutros sam te sa pincetom počupala ali vidim da bas ima dosta dlakaaa, nez jel to od onog duphastona ipak je to hormon a dugo sam pila

Jagodica125
    02. Rujan 2020. 12:43

Hvala vam cure na savjetima, ma necu cekati nikoga, a posebice ne moljakati da se bace stvati kojima.cak nije niti mjesto u antikvarijatu, nego eto na reciklaznom dvoristu ✋ anna0410, ja ti isto pijem folacin (to sam pila i 2 mjeseca prije trudnoce) i koristim utrogestan vaginalete (to mi je prepisao na 1.uzv-u, bila sam tada 4+4 ako se ne varam). Samo sam ih prije stavljama 3x2, pa 2x2 i sad 1ujutro+1navecer. Meni sinoc bilo bas dosta mucno. Otisla u krevet oko 22hkusur, spavala na trbuhu nakon dugi vremena i oduzila do 11hnesto😳 bebolinka, ja sam skuzila da sam i ja jace dlakava 😂 posebice dlake na nogama i bikini zona, ne stignem voskati i brijati, za dan, dva vec se opet vide crne tockice. Ja idem danas po nalaz krvi i urina i po ostale uputnice. Dobila sam potrvdu od HZZOa da su zaprimili moje dokumente za ovu naknadu tokom cuvanja trudnoce i danas smo 8 tjedana 🥳❤🧡💛💚💙💜💖

• lena2
    02. Rujan 2020. 12:53

Sutra sam upisana na konbinirani test i 4d u 12tj dali je moguce da s 4d vec predvide dali beba ima neki kromosomski poremecaj? I kada bude test krvi gotov? Te dali se odma zna spol? 
    Iskreno bojim se Daunowog sindroma jer mi je od prabake sestra imala i to mi je uvjek neki strah i trepet

Ines
    02. Rujan 2020. 12:54

Pozdrav curke evo i mene. Ja sam spavala sinoc kao top, cak mi je i piskanje prestalo po citavu noc, sad ako odem dva puta i to je to, zivjelo drugotromjesecje 😉😁 
    Nego sretno svima danas na pregledima ili ako ste vec bile drago mi je sto je sve okej i cestitam na bebicama koje rastu sve vise 🤗
    Meni je danas top raspolozenje sva sam poletna i puna energije, a svejedno nemam kuda 😅 kucu cistila jucer, ali bar cu uzivati uz knjigu napokon 🤭 sutra radimo i novu promjenu na kosi i jedva cekamm. Bas ono sto se kaze uzivam dok imam vremena za sebe, jer eto kao sto je i jucer bila rijec cim dode dijete sve zelis dati njemu, a ti ako za sebe stignes, mada bi zena uvijek trebala imati makar pola sata za sebe i smatram da se moze naci vremena uz dobru organizaciju za sve. Bez obzira na djecu zena sebe ne bi trebala zapostaviti kako fizicki tako ni psihicki. 
    Anna0410 - cestitam na pregledu i nemoj se obezhrabriti odmah u samom startu, time ne donosis nikome nista dobro. Ja sam isla tek sa 8tj prvi puta i lijepo se vidjelo srceko kako titra. Drzi se i samo polako tu smo svi s istim ciljem i bit ce to dobro samo glavu gore, nemoj da te situacije iz proslosti obeshrabruju jer to ne znaci da ce tako biti i ovaj put 🤗🙏🤞
    Bebolinka - nisi jedina haha, iako ja sam oduvijek bila dlakava i imala sam dlaka posvuda, medutim sad u trudnoci se pogotovo vide, ali ja ih ne diram jer znam ako krenem nece biti kraja. Nekako se sredim samo za pregled, a ovako me bas briga, muzu ne smeta pa zasto bi onda i meni 😁

Nea 💗

Ines
    02. Rujan 2020. 12:58

To je sto se dlaka na trbuhu tice, sve ostalo ide apsolutno svaki ili svaki drugi dan jer drugacije ne ide. Blago onim curkama koje imaju trc trc pa dlaku 😉 

Nea 💗

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 13:40

Anna0410

bebolinka

Anna0410

Bok cure. Ja danas obavila prvi pregled. 6+0.ne vidi se plod jos. Dobila sam Folacin i Utrogestan vaginalno. Sad sam utučena od danas odmah na komplikacijama. Prije godinu i pol sam ostala trudna u 8 tj sam isla na kiretazu jer nije bilo otkucaja. Stvarno se nadam najboljem i da je rano pa da se ne vidi… Help 🙄

Ne briniii možda je bila i kasna ovulacija 😊

A po meni je bila 8 ili 9.08 znaci nekih nepunih mj dana iako kaze 6.tj. Nadam se samo da je rano i da ce se vidjet i cuti vec drugi tjedan 😉

Tebi je onda zadnja menga bila 22.7?
    Kako pratis o? Koliko ti traju ciklusi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

02. Rujan 2020. 14:10

Kontesa1

Ma da shvatila sam. Ali netko je bio 7 tj i već vadi sve. Nisam upamtila nick. Nema veze,ne žuri mi se nikud. Ali kužim Jagodicu,u sličnoj smo situaciji. Ja i muž živimo s njegovom mamom. Ona je u prizemlju,mi na katu s jednom malom sobom. Nije to toliko problem ali kad beba dođe krevetić može bit jedino u hodniku🤣 nemamo mjesta pa planiramo dizat potkrovlje i mijenjat krov. To je trebalo već biti na proljeće ali su otkazali zbog korone a sad čekamo lijepo vrijeme. Treba nam bar tjedan dana suhog vremena a to se ovo ljeto dosad nije dogodilo. Nadam se da ćemo do proljeća stići sve srediti.

Ja sam ti s 9+4 dobila trudnicku a prosli tjedan sam radila sve prwtrage(urin, ths,krv i nifty te rh)

Fancy
    02. Rujan 2020. 14:13

bajo

Kontesa1

Ma da shvatila sam. Ali netko je bio 7 tj i već vadi sve. Nisam upamtila nick. Nema veze,ne žuri mi se nikud. Ali kužim Jagodicu,u sličnoj smo situaciji. Ja i muž živimo s njegovom mamom. Ona je u prizemlju,mi na katu s jednom malom sobom. Nije to toliko problem ali kad beba dođe krevetić može bit jedino u hodniku🤣 nemamo mjesta pa planiramo dizat potkrovlje i mijenjat krov. To je trebalo već biti na proljeće ali su otkazali zbog korone a sad čekamo lijepo vrijeme. Treba nam bar tjedan dana suhog vremena a to se ovo ljeto dosad nije dogodilo. Nadam se da ćemo do proljeća stići sve srediti.

Ja sam ti s 9+4 dobila trudnicku a prosli tjedan sam radila sve prwtrage(urin, ths,krv i nifty te rh)

Bajoooo znas li dasi mi ti za onaj haos sa bubuljicama rekla da ti je tako bilo kad si imala curicu 🥰 naslutila si mi lijepe vijesti ❤

Not that fensi, ekšli..

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 14:24

bajo

Kontesa1

Bajo ti nisi imala Mucnina? Duhan ti se nije zgadio? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani