Meni je u prosloj t ginic objasnio da
Mjerenje nuhalnog i kombinirani test daju 95% pouzdan rezultat
A pojedinačno svaki od njih manje, pa je bolje radit jedno i drugo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke, ja sam pocela cistiti stan, sama na svoju ruku 🤷♀️ danas sam motivirana (iako malcice umorna), ali nadam da ce se onda i moj dragi trgnut, idemo radije dan po dan, polako, nego sve ugurat nakon Nove Godine. A da se i ne trgne, necu i ne mogu cekati nikoga ✋ ako njemu nije stalo da nase dijete u dolasku dodje u cist, uredan stan, onda stvarno, zbogom pameti 🙄
Curke, ja sam pocela cistiti stan, sama na svoju ruku 🤷♀️ danas sam motivirana (iako malcice umorna), ali nadam da ce se onda i moj dragi trgnut, idemo radije dan po dan, polako, nego sve ugurat nakon Nove Godine. A da se i ne trgne, necu i ne mogu cekati nikoga ✋ ako njemu nije stalo da nase dijete u dolasku dodje u cist, uredan stan, onda stvarno, zbogom pameti 🙄
Tooooooo Jagodiceeee udriiiiii 🤣🤣🤣🤣
To je sto se dlaka na trbuhu tice, sve ostalo ide apsolutno svaki ili svaki drugi dan jer drugacije ne ide. Blago onim curkama koje imaju trc trc pa dlaku 😉
Joooj i ja sam dlakava nazalost 😂 al otkad sam trudna pogotovo sam primijetila na trbuhu, presmijesno. I imam puno bubuljica po licu, nisu bas akne nego nego manji pristici, al bome ih ima.
Baby P 03/21 💙
Kad vec pricamo o dlakama ;)
Sto mislite o koristenju Ipl uredjaja u trudnoci? Tipa Philips Lumea
Svagdje sam procitala da testiranja na trudnicama nisu provedena pa da se iz predostroznosti ne preporucuje koristenje. Ali logicki ne vidim kako bi to moglo nastetiti pogotovo ako se samo “blicaju” noge.
Svakako se bojim testirati na sebi pa vjerojatno ni necu koristiti, ali me zanima vase misljenje
Ma da shvatila sam. Ali netko je bio 7 tj i već vadi sve. Nisam upamtila nick. Nema veze,ne žuri mi se nikud. Ali kužim Jagodicu,u sličnoj smo situaciji. Ja i muž živimo s njegovom mamom. Ona je u prizemlju,mi na katu s jednom malom sobom. Nije to toliko problem ali kad beba dođe krevetić može bit jedino u hodniku🤣 nemamo mjesta pa planiramo dizat potkrovlje i mijenjat krov. To je trebalo već biti na proljeće ali su otkazali zbog korone a sad čekamo lijepo vrijeme. Treba nam bar tjedan dana suhog vremena a to se ovo ljeto dosad nije dogodilo. Nadam se da ćemo do proljeća stići sve srediti.
Ja sam ti s 9+4 dobila trudnicku a prosli tjedan sam radila sve prwtrage(urin, ths,krv i nifty te rh)
Bajoooo znas li dasi mi ti za onaj haos sa bubuljicama rekla da ti je tako bilo kad si imala curicu 🥰 naslutila si mi lijepe vijesti ❤
🥰 Pa kažu da curice kradu ljepotu mami ❤
Ma da shvatila sam. Ali netko je bio 7 tj i već vadi sve. Nisam upamtila nick. Nema veze,ne žuri mi se nikud. Ali kužim Jagodicu,u sličnoj smo situaciji. Ja i muž živimo s njegovom mamom. Ona je u prizemlju,mi na katu s jednom malom sobom. Nije to toliko problem ali kad beba dođe krevetić može bit jedino u hodniku🤣 nemamo mjesta pa planiramo dizat potkrovlje i mijenjat krov. To je trebalo već biti na proljeće ali su otkazali zbog korone a sad čekamo lijepo vrijeme. Treba nam bar tjedan dana suhog vremena a to se ovo ljeto dosad nije dogodilo. Nadam se da ćemo do proljeća stići sve srediti.
Ja sam ti s 9+4 dobila trudnicku a prosli tjedan sam radila sve prwtrage(urin, ths,krv i nifty te rh)Bajoti nisi imala Mucnina? Duhan ti se nije zgadio?
Nisam ni prosle trudnoce imala mucninu i nije mi se u nijednoj trudnoci zgadio duhan ,a ni kava 🤦♀️, jedino mi žgaravica u prijasnjim ranije pocela a sad nemam ni toga znaci udaram u 100 kg ovi put 🤣🤣🤣 sad sam na +4😬😬😬🤦♀️🤦♀️
bravo za čišćenje 👏👏
Evo da se i ja kratko javim. Danas sam odnijela urin na analizu i bit će kroz 4 dana rezultati na mail. Na uzv mi je bio ok doktor, ali bila sam vrlo brzo gotova i nisam ga mogla ništa pitati posebno. Uglavnom, srce kuca bogu hvala, dinamika ploda uredna, jedino piše posteljica da je sprijeda a to moram pitati ginićku šta mi to znači točno. U biti, sve je zasad ok. Bio je naporan dan, dugo sam bila u bolnici čekala na red, barem 3h. No bitno da je ostalo u redu. 8.9.imam baš pregled kod svoje ginićke oa ćemo vidjeti šta ona kaže ako bude dobre volje. Svima koji idu na preglede ovih narednih dana sretnooo!
Sortiraj odgovore
Najstariji