Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    03. Veljača 2021. 14:41

Ines

Lonmi

Ines necu ici, zao mi je ali necu, da me bar ona nije jucer pregledavala onda bi, ovako se ne usudim. Beba je super, 870g ima i okrenula se poprecno 🤗. Guramo se mi s nozicama i rukicama cijele dane, samo da mi je ona dobro ovo drugo sve zanemarivo.
    .
    Opet je nemoguca misija dobiti sestru kod primarnog ginekologa na telefon.
    .
    Bubice samo ti posalji njima mail. Nek ima evidenciju pa ces onda odluciti dal ici njemu ili ne. Mislim da ni nema potrebe.
    Sve ce biti u redu ❤️. Tko je tebe danas primio u bolnici?

Nemoj krivo shvatit, al govorim ti to iz svog iskustva, previse je to. Pogotovo ako te strah otvaranja i svega toga, stvarno ne vidim potrebu toliko da te dolje prepipavaju. A tek si u 25tj, nitko ne zeli da ti se desi jos nesto pored tog krvarenja, pa da si u jos vecim problemima 💗💗 mislimo na tebe. Bitno da je bebica dobro, da ona napreduje 🥰

Naravno, slazem se. Sad su me morali prepipati jer je ovo jucer bas bilo sranje 😔. Trebao je biti normalni pregled kod moje dokice i sve super dalje. Od sutra smo 26tt. Ja brojim dan po dan i jedva cekam tam 30tt 🤗

Bubica1
    03. Veljača 2021. 14:41

Ines, hvala ti, još si me dodatno umirila jer je i tvoja curka iste težine bila u tim tjednima. Ne znam zaista čemu onda te drame, stvarno su me cijelu isprepadali, baš sam se isplakala ko kišna godina. I kako veliš, čitam na netu, svugdje piše da je to u granicama normale, i na drugim forumima također, djeca su svakakvih težina. I kao što Mareikate kaže, svaka je beba drugačija i razvija se drugačije. Moja će vjerojatno biti mala mršavica. 😊 Tako da sam sad odlučila da se neću više nepotrebno nervirati, samo pozitivno od sad nadalje. 😊🙏❤️💪
    Lonmi, poslala sam Jukiću mail da ima evidenciju i da vidi šta se događa, ali pregled ću otkazati. Primio me dr. Hanibal Salam Ayoub, mlađi doktor, jako smiren i spreman pomoći tj. sve lijepo objasniti. Koje god pitanje sam mu postavila, mirno je i na dugo i široko objasnio. Tako da su mi stvarno ostavili jako dobar dojam, i on i ona sestra koja me usprkos koroni i jer ne bi smjela, zagrlila. ❤️ Jako puno znači kad naiđeš na nekog takvog, odmah imaš dojam da si u dobrim rukama tako da nema potrebe još i privatniku ići. I eto, i ti si jučer imala dobro iskustvo što se tiče doktora i sestara tako da zasad, sve pohvale za OB Varaždin. 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

nikac
    03. Veljača 2021. 14:43

Ines

I da kad smo vec kod otvaranja cure moje ja sam pred jutro imala orgazam u snu 🙈🙄 znaci nikad, nikad mi se to nije desilo. Jesam sanjala sex itd, al ne i da sam dozivjela orgazam. I sad citam da to potice otvaranje, opcenito sex, samozadovoljavanje, pa i nekontrolirani orgazam u snu i sad si ja zabrijavam da nece stvarno doci do otvaranja 😅 hahha majke mi moje ja sam bila tak zbunjena da nisam znala sta se desilo 🙄🙈🤣🤣 bas cu morat pitat gin sta misli na tu temu. Jer jbga to ne mozes kontrolirat, kako kad sanjas 🤔

Ines ovo mi je poznato i ja sam to dozivjela u snu i to vise puta....predobro, uvijek ne mogu doci k sebi kad mi se to desi da je to stvarno moguce bez ikakvog fizickog kontakta, sta ti je psiha  ali tijekom trudnoce nisam dozivjela....
    Opcenito si nisam vise na "ti" sa orgazmima otkad sam trudna pa bi mi jedna takav bas dobro dosao 
    Ja inace u 99,9 % slucajeva uvijek dozivim vrhunac ali brate mili sad ovako trudna nikako se izborit sa tim novim sklopom u glavi i opustiti se...
    Ne znam koliko jedan orgazam moze potaknuti otvaranje, mozda ce iskusnije cure znati koje su vec bile u tim tjednima....

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Lonmi
    03. Veljača 2021. 14:45

Bubica1

Ines, hvala ti, još si me dodatno umirila jer je i tvoja curka iste težine bila u tim tjednima. Ne znam zaista čemu onda te drame, stvarno su me cijelu isprepadali, baš sam se isplakala ko kišna godina. I kako veliš, čitam na netu, svugdje piše da je to u granicama normale, i na drugim forumima također, djeca su svakakvih težina. I kao što Mareikate kaže, svaka je beba drugačija i razvija se drugačije. Moja će vjerojatno biti mala mršavica. 😊 Tako da sam sad odlučila da se neću više nepotrebno nervirati, samo pozitivno od sad nadalje. 😊🙏❤️💪
    Lonmi, poslala samJukiću mail da ima evidenciju i da vidi šta se događa, ali pregled ću otkazati. Primio me dr. Hanibal Salam Ayoub, mlađi doktor, jako smiren i spreman pomoći tj. sve lijepo objasniti. Koje god pitanje sam mu postavila, mirno je i na dugo i široko objasnio. Tako da su mi stvarno ostavili jako dobar dojam, i on i ona sestra koja me usprkos koroni i jer ne bi smjela, zagrlila. ❤️ Jako puno znači kad naiđeš na nekog takvog, odmah imaš dojam da si u dobrim rukama tako da nema potrebe još i privatniku ići. I eto, i ti si jučer imala dobro iskustvo što se tiče doktora i sestara tako da zasad, sve pohvale za OB Varaždin. 😊

Slazem se, prekrasno osoblje u OB Varaždin. 
    Sad ce biti na gubitku za 2 pacijentice dr tj, jer i ja otkazujem 😂. Ali ja cu ih usrećiti s ogtt-om jos prije 😂. 

nikac
    03. Veljača 2021. 14:47

Lussi nemoj se uopce sekirati, nema smisla "forsirati" emocije ako ih nema, ponasaj se prirodno i onako kako osjecas. Ako niste bile bliske logicno je da neces osjecati potrebu da tugujes a jos manje da prisustvujes pogrebu u ovakvoj situaciji. Misli na sebe i na ljude koji ti zele dobro u zivotu i zasluzuju tvoju ljubav i paznju. 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Lonmi
    03. Veljača 2021. 14:47

Ines i Nikac zavidim vam na snovima, i ja bi jedan takav, samo Nikac ukoliko otvara onda nemoj jos sad to sanjati. Cekaj tamo 36tt 😂😂

Girl1234
    03. Veljača 2021. 14:51

I ja bi orgazam hahaha, kad je najbolje poceti primjenjivati to u trudnoći? Jel rano 30. Tjedan? Muž ce mi ispalit na živce ako ne počnemo sa seksom hahahah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    03. Veljača 2021. 14:54

NevaEva je neki dan htjela uvesti takve "pokušaje", ne znam kako je proslo na kraju 😂😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

mom_of_4
    03. Veljača 2021. 15:07

Ines Izvini ali ja placem ahhahahhahahah, Bdw sta je to sex uopce i zab sam vise ahhahahahahhahahah nakon poroda cu opet bit djevica jos cu zamolit sav dva vise dole Ahhahahhaha vristim hahahha sve siii

mom_of_4
    03. Veljača 2021. 15:09

Bdw ja znam samo da svaki put kad sam u terminu doktor mi kaze Aj doma i s muzem se druzi sta vise jer kao sperma potiče otvaranje....tako nek se moj strpi jos nekih 10 tjedana sta mu je to s obzirom na proteklih 26 hhahahhahahahahah..jadan ni on nece znat kud ce a njim ahahahha bit ce nam kao
    Prvi put 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.