Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    03. Veljača 2021. 15:51

E žene al se nasmijem uz vas!
    Krafne 😍😍 u prošloj trudnoći sam otišla u Lidl, kupila karton krafni, pojela negdje 4 i dobila trudove 🤣 rodila za jedno 7 sati od jela 😅 rodila svoju krafnicu 😁 a oduvijek sam ovisna o krafnama i palačinkama. Nikakve pavlove ni kreme ni ništa, samo mi daj tijesta 🤩
    Momof4 zna znanje, ja se počastila kućnom oblekom u womens secretu a ona fino torbu za u đir 😎 super je!

Girl1234

Hahahah. Mislim da su i oni zaboravili kako se to radi 😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• EmEn9

Meni danas isto koma dan sto se tice hrane gladna sam za poludit. Neznam što mi je i jos reko pošto sad danas tako jako gladna počastit ću se s integralnom paštom uz meso i kad ono gladna sam još vise stalno mi kruli od kad god sam to pojela. Užas a pojela sam već dosta kalorija danas neznam što da pojedem da me konačno zasiti ali ovo danas je ludo nemogu se nikako najest.

Lonmi
    03. Veljača 2021. 15:52

EmEn tko ce ovaj forum krenuti citati svaka mu cast, mora imati puno vremena 😂.

AnaAn 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Sad jos da te puste doma i to je to 🥰

Ja nezz vise ni sta je sex ni sta je orgazam 😂
    Danice ma nije valjda to pokrenulo, cekamo sad da Ruzica kaze da li je i ona imala takve snove 😂
    Tako ja znam sanjati kako krvarim i eto sta ti je psiha, ko da mi organizam najavi pocetak neceg takvog.
    Bolje da ne sanjam nist 🤦‍♂️. 
    Ja vam znam za jednog ginica koji ispituje zene za duljinu muzevog penisa pa donosi procjene o tome da li su odnosi dozvoljeni u trudnoci 😂

Emmie
    03. Veljača 2021. 15:53

Slažem se da smo mi ovdje grupa divnih, pametnih i zgodnih žena. Baš smo sretnice.
    .
    Samo da vam nešto kažem. U grupi Proljetnih Beba 2018 je bila aktivna članica sa nickom Tina2901. Ona je čak otvorila temu Spontani Pobačaj, možete vidjeti. Tina2901 je žena, ili muškarac, koja se pretvarala da je trudna sa blizancima, pa je rekla da je izgubila jednu bebu, i nastavila trudnoću sa drugom bebom, curicom. Onda je svima rekla da je izgubila i tu bebu u 18tt i odmah poslije toga ostala opet trudna. Na kraju su je razotkrili kao lažljivicu, ali ona je u međuvremenu pravila lažne profile koje su cure također razotkrile. Ma to je bila cijela drama.
    .
    Na kraju je sve cure rastjerala, nije bilo više povjerenja u grupi. Zato kažem da smo sretnice.
    .
    AnaAn, ako ti je ikada dosadno u bolnici možeš čitati Proljetne Bebe 2018. Bolje je od ikakve Turske serije😆

• EmEn9
    03. Veljača 2021. 15:56

Lonmi taj ginić je prejak 🤣🤣🤣🤣🤣 E jesi me nasmijala to on voli znat koliko su veći manji od njegovog  pa uspoređuje i radi statistiku kad mu je dosadno 🤣🤣🤣🤣🤣
    .
    E baš si malo sad mislim za čitanje ovog foruma onih koji ne sudjeluju zamisli da cimerica od AnaAn ovo čita kako joj se mi smijemo. Ana nebi ti bila u koži 🤣🤣🤣🤣

03. Veljača 2021. 15:59

Emmie

Slažem se da smo mi ovdje grupa divnih, pametnih i zgodnih žena. Baš smo sretnice.
    .
    Samo da vam nešto kažem. U grupi Proljetnih Beba 2018 je bila aktivna članica sa nickom Tina2901. Ona je čak otvorila temu Spontani Pobačaj, možete vidjeti. Tina2901 je žena, ili muškarac, koja se pretvarala da je trudna sa blizancima, pa je rekla da je izgubila jednu bebu, i nastavila trudnoću sa drugom bebom, curicom. Onda je svima rekla da je izgubila i tu bebu u 18tt i odmah poslije toga ostala opet trudna. Na kraju su je razotkrili kao lažljivicu, ali ona je u međuvremenu pravila lažne profile koje su cure također razotkrile.Ma to je bila cijela drama.
    .
    Na kraju je sve cure rastjerala, nije bilo više povjerenja u grupi. Zato kažem da smo sretnice.
    .
    AnaAn, ako ti je ikada dosadno u bolnici možeš čitati Proljetne Bebe 2018. Bolje je od ikakve Turske serije😆

Ooo boze, tina je gledala marisol i ekipu dok je bila mala, samo nek je drame! 😂 ajmeeee
    Mi smo skulirane ovdje, sex, hrana i sva mjesta na kojima te moze nesto bolit su nase teme. 😅

03. Veljača 2021. 16:03

EmEn9

.
    Sad kad mi cure koje smo zatvorene a u visokim tjednima samo dođemo muževima navečer i ono pogledaš ga i kažeš onako bez emocija ajde trpaj rekle su cure na forumu da to otvara 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mogu mislit tu  facu srece kad im se to kaze ahahahahahah a i facu zbunjenosti da kaj to pricamo na forumu😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lonmi
    03. Veljača 2021. 16:05

NevaEva

Emmie

.
    Samo da vam nešto kažem. U grupi Proljetnih Beba 2018 je bila aktivna članica sa nickom Tina2901. Ona je čak otvorila temu Spontani Pobačaj, možete vidjeti. Tina2901 je žena, ili muškarac, koja se pretvarala da je trudna sa blizancima, pa je rekla da je izgubila jednu bebu, i nastavila trudnoću sa drugom bebom, curicom. Onda je svima rekla da je izgubila i tu bebu u 18tt i odmah poslije toga ostala opet trudna. Na kraju su je razotkrili kao lažljivicu, ali ona je u međuvremenu pravila lažne profile koje su cure također razotkrile.Ma to je bila cijela drama.
    .
    .

Ooo boze, tina je gledala marisol i ekipu dok je bila mala, samo nek je drame! 😂 ajmeeee
    Mi smo skulirane ovdje, sex, hrana i sva mjesta na kojima te moze nesto bolit su nase teme. 😅

U pravilu saznas da nema mjesta koje te ne moze bolit i da trudnoca ipak nije period bez ulozaka 😂

• MissGraz
    03. Veljača 2021. 16:08

Lonmi

NevaEva

Emmie

.
    .
    .

U pravilu saznas da nema mjesta koje te ne moze bolit i da trudnoca ipak nije period bez ulozaka 😂

Tocno to!! 😂 
    .
    Ajme ja sam dobila neko crvenilo na licu, predpostavljam od bolnice i onih plahti tamo. 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.