Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Veljača 2021. 13:50

danica85

Jagodice, samo one Isla pastile, ali ne mint, jer sadrže ulje metvice pa nisu dobre u trudnoći. Znači neke clasic imaju i njih možeš

To su sigurno one od ribizla kaj imaju okus po cikli haha🤢🤢 ja sam imala te pa sam uzela moos ja mislim

Ines
    03. Veljača 2021. 13:53

I da kad smo vec kod otvaranja cure moje ja sam pred jutro imala orgazam u snu 🙈🙄 znaci nikad, nikad mi se to nije desilo. Jesam sanjala sex itd, al ne i da sam dozivjela orgazam. I sad citam da to potice otvaranje, opcenito sex, samozadovoljavanje, pa i nekontrolirani orgazam u snu i sad si ja zabrijavam da nece stvarno doci do otvaranja 😅 hahha majke mi moje ja sam bila tak zbunjena da nisam znala sta se desilo 🙄🙈🤣🤣 bas cu morat pitat gin sta misli na tu temu. Jer jbga to ne mozes kontrolirat, kako kad sanjas 🤔

Nea 💗

Ines
    03. Veljača 2021. 13:57

Lussi primi moju iskrenu sucut 😏 znam kako ti je jer sam se tocno tako i ja osjecala kad je moja baka umrla 2015. bas smo se slabo vidali i nisam uopce imala potrebu zvat ju baka, jer nisam imala tu povezanost s njom kao s drugom bakom (maminom mamom). Eto proslo 6 god od tad vjeruj da ja nijednom nisam zaplakala radi nje, tako da te to ne brine, sve je okej s tvojim emocijama, jednostavno niste imale tu bliskost. 

Nea 💗

MareiKate
    03. Veljača 2021. 13:58

Sigurni tjedni ili boravak u inkubatoru ne ovise od doktora do doktora nego od bebe do bebe ☺️ svaka beba je drugačija i drugačijim tempom se razvija. Ono što znam, je da je kako je netko već napisao 2200 (ne 2800) neka "sigurna" kilaža i ako su ostale funkcije ok, bebe rođene ranije kada dosegnu tu kilažu se otpuštaju iz bolnice. Od 28 TT su već velike šanse da sve bude ok, ali svaki dan više u trbuhu je poželjan 😇 

Lonmi
    03. Veljača 2021. 14:07

Lussi ne brini zbog toga sta ne osjecas. Zato sto smo u krvnom srodstvu ne znaci uvijek da cemo i dobro funkcionirati. Bolje da ne ides na sprovod, pazi na sebe. To nije okolina za trudnicu i ako ne moras bolje ne.
    Odmaraj i pazi se draga 😘

Lonmi
    03. Veljača 2021. 14:13

Ines necu ici, zao mi je ali necu, da me bar ona nije jucer pregledavala onda bi, ovako se ne usudim. Beba je super, 870g ima i okrenula se poprecno 🤗. Guramo se mi s nozicama i rukicama cijele dane, samo da mi je ona dobro ovo drugo sve zanemarivo.

Opet je nemoguca misija dobiti sestru kod primarnog ginekologa na telefon.

Bubice samo ti posalji njima mail. Nek ima evidenciju pa ces onda odluciti dal ici njemu ili ne. Mislim da ni nema potrebe.
    Sve ce biti u redu ❤️. Tko je tebe danas primio u bolnici? 

Ines
    03. Veljača 2021. 14:18

Lonmi

Ines necu ici, zao mi je ali necu, da me bar ona nije jucer pregledavala onda bi, ovako se ne usudim. Beba je super, 870g ima i okrenula se poprecno 🤗. Guramo se mi s nozicama i rukicama cijele dane, samo da mi je ona dobro ovo drugo sve zanemarivo.
    .
    Opet je nemoguca misija dobiti sestru kod primarnog ginekologa na telefon.
    .
    Bubice samo ti posalji njima mail. Nek ima evidenciju pa ces onda odluciti dal ici njemu ili ne. Mislim da ni nema potrebe.
    Sve ce biti u redu ❤️. Tko je tebe danas primio u bolnici?

Nemoj krivo shvatit, al govorim ti to iz svog iskustva, previse je to. Pogotovo ako te strah otvaranja i svega toga, stvarno ne vidim potrebu toliko da te dolje prepipavaju. A tek si u 25tj, nitko ne zeli da ti se desi jos nesto pored tog krvarenja, pa da si u jos vecim problemima 💗💗 mislimo na tebe. Bitno da je bebica dobro, da ona napreduje 🥰

Nea 💗

Jagodica125
    03. Veljača 2021. 14:21

Onda cu zamolit dragog da uzme te pastile sa tim islandskim lišajem, citam na netu da se one smiju u trudnoci 👍
    .
    Lussi - primi i moju iskrenu sucut, a sad sto tice "nedostatka emocija", vjerujem da ne bih ni ja plakala da mi je to sve "baka" rekla, oprosti ali dno od dna 🥺 
    .
    Mom dragom je baka umrla lani u 11.mj i isto nisam isla na sprovod. A niti sam morala mirovati niti ista, ali njegova i moja obitelj je misljenja bila da ja tam trudna u svoj toj crnini i tuzi nemam kaj za trazit. Jos je bila zimaaa🥶 tako da sam zapalila svijecu od doma. A s dragovom bakom konverzacija nije isla dalje od "baka, ste dobro? Jesam" i to je to, jer je baka bila vec jako dementna i lose. Kad sam se premisljala bi li isla na sprovod meni mama moja u facu "Pa da ja veceras jos umrem, ti nemas kaj radit na mom sprovodu, trudna, ti ocekujes zivot, drzi se kauca i nemoj filozofirat" i tako je rasprava zavrsila😅🤷‍♀️
    .

MareiKate

Sigurni tjedni ili boravak u inkubatoru ne ovise od doktora do doktora nego od bebe do bebe ☺️  Od 28 TT su već velike šanse da sve bude ok, ali svaki dan više u trbuhu je poželjan 😇

Bas lijepo receno🥰🤗❤

03. Veljača 2021. 14:28

Lussi

Bas me sad zvala mama i kaze kak je umrla od tate mama,znaci baka mi i da ni slucajno ne dolazimo doma zbog sprovoda, nema nikakvog stajanja i hodanja za mene..
    Sad jesam ja luda il kaj,al ja nikakve emocije nemam🤷🏼‍♀️
    S tom bakom nisam bila u kontaktu,bila je u domu iza Karlovca, vec 4 godine se nisam ni vidjela ni cula s njom, znam da zvuci ruzno, ali odkad mi je ta zena rekla da sam debela krmaca koja je na grbaci roditelja jer si nisam mogla naci odma posao nakon skole, klela me i svasta izgovorila i osamarila me pred sadasnjim deckom, tad sam ju prekrizila..
    Zbog situacije s koronom i mirovanjem ne budem isla na sporovod,ali ono.. di su mi emocije nestale?
    Morala sam malo sad to izbacit iz sebe

Draga, to je sasvim normalna stvar da nemaš pretjeranih emocija, pogotovo sa obzirom na to što ti je rekla i izgovorila, moj Bože.
    Meni je baka umrla pred Božić, odgajala mene i sestre dok su roditelji radili, bila prava baka, što smo više odrastali tako smo se i razdvojili, ali ono ne pretjerano razdvojili, dolazila sam bar jednom mjesecno kod nje, ali 84 godina, oslabila, jednostavno nekako je bilo jasno da nece jos dugo i tako se i pomiris sa tim, tako da me nisu pretjerano jake emocije lovile, imala je svoj dugi život, 5 unučadi, 5 praunucadi, sina, kcer, vise u ovim godinama nebi ni imala šta postic. Tako da eto, sve nas to ceka i ako doživim 85 kao ona, pffff di će mi kraj biti 😂

03. Veljača 2021. 14:32

Ines

I da kad smo vec kod otvaranja cure moje ja sam pred jutro imala orgazam u snu 🙈🙄 znaci nikad, nikad mi se to nije desilo. Jesam sanjala sex itd, al ne i da sam dozivjela orgazam. I sad citam da to potice otvaranje, opcenito sex, samozadovoljavanje, pa i nekontrolirani orgazam u snu i sad si ja zabrijavam da nece stvarno doci do otvaranja 😅 hahha majke mi moje ja sam bila tak zbunjena da nisam znala sta se desilo 🙄🙈🤣🤣 bas cu morat pitat gin sta misli na tu temu. Jer jbga to ne mozes kontrolirat, kako kad sanjas 🤔

Meni se to cesto dešava u zadnje vrijeme, ali dešavalo mi se i prije pa se nisam pretjerano zabrinjavala 😂
    Ali sada kad kažeš kaj si procitala, morat ću zauzdat snove hah 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.