Što se tiče ležanja i mirovanja, u moja 2 mjeseca nema šta me nije boljelo. Ja skroz ležim na lijevom boku, jer na leđima odmah dobijem kontrakcije i trbuh bude tvrd satima, desni bok curka baš ne voli, počne se buniti, nekako ju uspijem namoliti bar pola sata tako da mi se odmori lijeva strana.
Jel vi sve imate one banana jastuke? Ja si nikako nabaviti, ali sam si naručila onaj kosi jastuk što se stavi ispod trbuha, jer mi baš nekako nezgodno "visi" pa stavim uvijek nešto ispod.
Kad znate zašto mirujete i kad se pomirite same sa sobom da je od danas tako, vjerujte lakše je. Psiha je najvažnija, zato ostanite jake u glavi, tijelo će se već naviknuti a kasnije i oporaviti.
Istina, slazem se apsolutno, psiha je najgori neprijatelj, a kad se izboris sam sa svojom glavom mozes i planine rusit 👍 ja zato uvijek kazem, cim prije sredis stvari u glavi tim bolje za sve i mozes koliko toliko uzivati u trudnoci ma kakva ona bila.
A sto se jastuka tice, ja ga imam, al meni je on bio samo smetnja..preveliko, predebelo, nekak nismo se nasli. Meni su drazi tanki jastuci. Jedan si stavim iza leda, jedan izmedu nogu i to je to. Pod trbuh nista ne stavljam jer mi ne pase.
Nea 💗
Super da su se neki tate predomislili i zele biti prisutni 🤩 U Koprivnici nema pratnje za sad Lussi i Gita.
Pratnja - moj je prvo rekao kako on ne bi išao, ali sam onda kroz razgovor skužila kako ga muči jer ne želi gledat to dolje i krv. Pa sam mu objasnila da bi meni puno značilo da je sa mnom tamo, kod moje glave, da mi doda vode, drži me za ruku i tak to. I da ne treba gledati dolje ništa ni rezati pupčanu vrpcu, i da odmah skupa vidimo bebicu. Tako da se polako predomislio, ali ništa od toga kad pratnja nije dozvoljena.
.
Jastuk - imam onaj sličan slovu u, ali s jedne strane kraći. U početku mi je bio pretvrd, sad mi je super. Paše mi jer se ne mogu okrenuti na leđa u snu nego se na njega naslonim, a ovaj duži dio stavim između koljena
Upravo to, mirovanje treba prihvatiti i gotovo, da te sve boli, da ti je dosadno, da bi isao bilo gdje to sve stoji. To se malo covjek pojada povremeno i nasali, ali cinjenica je da u krevetu moras biti i tocka.
Nama je cilj da trudnocu iznesemo do kraja i moramo stisnuti zube.
Najgori su samo ovi šokovi i stres radi kojih juris na hitnu i od kojih pati psiha.
I grdo je dok te uz postoje u problematiku jos nesto novo zaboli pa razbijas glavu da li je to ikako povezano itd.
Ja sam ipak uz sve ovo sto me snaslo zahvalna Bogu na novoj prilici, pogotovo nakon onoga lani i jedina mi je zelja da moje sunce dođe meni u ruke zivo i zdravo.
Proci ce i ta 3.mj 😊❤️
Lonmi, drago mi je da si kod kuće poslije tako užasnog dana. Znači bebica je super, ti si zatvorena bilo smeđarenje ili krvarenje! To je ono što je važno. A i to krvarenje i smeđarenje, neka se više ne ponovi🌼🤞
.
Petra, prelijepa slika! Evo poslušala sam te, jedem salatu i ribu i nadam se najboljem.
.
AnaAn, drago mi je da su se stvari dole pokrenule, kao da su i meni😆
.
Jagodice, čestitam na sinu i na super pregledu! Znači ipak je Fran🙂
.
Imena…hmm danas sam razmišljala koje bi ime Mom_of_4 mogla imati i najbolje što sam mogla smisliti je Glorija. 🙂
.
Mom_of_4 žao mi je što te toliko boli, i nadam se da je ovo neka bol što će brzo proći. Drži nam se!
.
MissGraz...drago mi je da su te pustili kući. Mogu misliti koje olakšanje⚘
.
Jednostavni Ugljikohidrati su na primjer bijeli kruh, bijela riža i pasta, šećer itd.
.
Svima sa urednim pregledima, čestitam od srca. Ostale cure, držite se i dogurat ćemo do kraja.
.
💗💗💗💗
Petra, lijepa si :)
Jagodice, napokon Fran potvrđen. 😊
Slažem se s curama, prava smo ekipa.
Želim vam svima laku noć 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Pratnja na porodu - mislim da se moj decko predomislio i da bi htio ici ako pratnja bude dozvoljena, jer mu je ova korona kao i svim svim buducim ocevima oduzela mogucnost da idu s nama na uvz. Ja sam od pocetka se pocela i mogla povezivat s djetetom, jer sam vidjela kak srce prvo titra, pa cula kak kuca, pa dijete pocela osijecati. Njemu je to sve uskraceno 🥺 dok se bebica nije pocela aktivnije i jace micati, nije niti mogao pojmiti da nam stvarno dolazi mali covjek u nasu malu obitelj🥰 i sad kad je na tecaju bilo rijeci koliko je bitno da tata TATA kupa bebu, da TATA navlaci kozicu na pisi sina, da ako je mama uzrujana, da TATA skine majcu i stavi bebicu na prsa, dodir koza na koza, sad kuzi koliko je i njegova uloga vazna i kljucna u razvoju bebe. Bas sam ponosna na njega 😇
.
A i ovo sto je Ines napisala - ako zbog korone ne bude dozvoljena pratnja, i ja se pomirila s time, nisam niti prva niti zadnja ili jedija trudnica kojabto prolalzi, tako da bit ce kako bude 🤷♀️
.
Zelim vam svima laku i mirnu noc ❤
Emmie hahahahha da Glorija hahah Dalekoo si od mog imena...ja sam ti nesto vise Michelle Pfeiffer oli ti ga Michelle Obama 🤗🥳🥳 da daaa moderna mi neka majka bila i prije 33 god 😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji