Jutro ekipa, Bubice nadam se da nije nista i da je samo greska doktora u mjerenju, a i ako nije kao sto su cure rekle danas smo jako napredovali s medicinom tako da bebice prezivljavaju i s malim kilazama, ali necemo o tome, jer nece biti takva dijagnoza ja vjerujem u to 💗🙏 sretno, drzi se i javi kako je proslo 🥰🤞
Nikac za tebe sam i mislila da si Nika hehe, a i ide uz tvoj lik 🥰
Bebolinka hahha jaoo nisi jedina meni se jucer ujutro i evo jutros to desilo. Znaci lezim na lijevom boku i s desne strane me tako presjeklo, da sam se bas brecnula i pocela prevrtat po krevetu u nadi da ce stati, kad sam skuzila da ne staje, ustala se i prosetala do wc-a, tad je prestalo. A cudno mi bas posto u pon na ctg-u nije bilo trudova 🙄 vidjet cu ako se bude ponavljalo svakako idem u petak ponovno pa cu pitati gin sto bi to moglo biti..mozda mi se samo tako cudno namjestila pa neki zivac prtisnula 🤷♀️
Lonmi jooj vjerujem ti draga, nije ni malo lako dozivjeti to sto si ti jucer i ne ponovilo se vise nikada 🙏❤
Thera ja sam ti prala robicu u 34tj i to samo zato jer sam dosla s pregleda taj dan s dijagnozom da sam se pocela otvarat i onda sam sve brze bolje prala da uspijem sredit, evo 3 tj nakon ja jos u komadu hvala Bogu 🙏😊 al mislim da nije rano, jer sam ja tako i tako htjela s time krenuti od 35tj pa mi ono doslo na isto. Ja sam prala sa Frosch baby detrdentom i umjesto omeksivaca ubacila malo alkoholnog octa (to mozes, a ne moras od volje ti) naravno sve kasnije propeglala jos 🥰
Caj za doijlje isto imam Hippov, al nisam ga jos pocela pit 😊
Palonkica super za uredan pregled 🥳💗
MareiKate jooj uff znam koliko to moze bit razocaravajuce ako nista ne ide po planu, al to je najcesce tako 😏 kao sto Ruzica kaze bas kad zelis da sve bude, na kraju ne bude i onda si samo stvaras nervozu i pritisak hocete li uspjet ili ne..ali svakako drzim 🤞 da se sve ipak nekako sred i sve bude okej, znam da je tesko, al nemoj se samo previse stresirat oko toga kad tu nista vise ne mozes promijenit, kako bude bit ce 🥰🤷♀️
Nea 💗
Bubice drzim fige da je sve u redu! Moguce je da je krivo izmjerio, ne mogu oni to sto posto sve izmjeriti! Javi kako je proslo! 🙏🤗
.
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima ako netko ide danas! 😘
.
Moja curica se sve vise vrpolji u busi i nema mi lijepseg osjecaja i kada vidim valove na trbuhu 😍
[/ url
Bubice nista ne brini, ako i nije pogriješio u super si tjednima i pomoci ce ti, beba je super i biti ce super!
Nadam se da su ljubazni i pristojni i prema tebi kao sto su bili jucer, da si bila jucer bi skupa plakale tamo na hodniku ❤️
Drzi se draga i vjeruj mi beba je dobro.
Javi se cim uspijes.
Saljem zagrljaje i drzim velike fige, makar znam da ces cuti dobre i umirujuće vijesti.
Bubice mislimo na tebe, neka sve prođe u najboljem redu!🤞🌷
Lussi u pravu si! 💗
Drago mi je za sve uredne preglede i dobre vijesti
Cure na mirovanju i u bolnicama čuvajte se bit će sve OK
Ne stignem ništa ovih dana, javim se poslije
---
Bubice znam kako ti je i ja strepim u petak od pregleda i bolnice...znam da je šok i da se moraš isplakati...
To što su te poslali u bolnicu, moraju tako i to je dobro, tamo će te pratiti i provjeriti detaljnije protoke i poduzeti sve što treba da budete što duže 2u1
Ja vjerujem da je sve u redu, da je bebica jednostavno manja <3 ona ako je dobila na težini od zadnji put to je dobro bitno da napreduje
Mene je brat utješio jer je rekao dva slučaja iz njegove uže okoline da su bebice bile manje i svašta govorili...to su danas već velike curice i sve je u redu sa njima
Drži se i javljaj...šaljem ti najveći zagrljaj <=I=>
https://ibb.co/1mBjZDk
.
Upravo saam naletila na fejsu na sliku ovu, pa da vas obavjestim,napokon nekaj za nas u Lidlu🥰🥰🥰 e da,grudnjaci za dojenje kod mene u lidlu, 20kn, 80C i 80D ako koja treba uzmem i posaljem🥰
.
https://ibb.co/1mBjZDk
.
Ima crni,bijeli,rozi i sivi
Bubice mislimo na tebe i tvoju mrvu, sve ce bit ok. Ako je krivo izmjerio, super, ako nije, budu te zadrzali u bolnici na promatranju i tamo si sigurna. Bas se prije 2tj.rodila curica od frendice u 34.-tj.sa 1560g koja je toliko imala i sa 31 pa su porodili. Sve je super, nabire na tezini a pluca i sve ostalo je do 33., 34.tj.razvijeno i bebice su dobro. Drzimo ti fige 😘😘😘
.
Robica - iduci tjedan, dakle 32.kod mene jer sam na dvije lokacije, beba je za 1tj.veca i jer sam prst otvorena. Plan je bio s punih 34, planovi se mijenjaju 🤷♀️ Sve cu oprat i speglat i prekrit s tetra pelenama iako je stan prazan i nema se odakle prasit ali nek bude prekriveno..
Lussi puno hvala za Lidl! Jeeeeej! Ja cu ic ugrabit sve na slici odmah ujutro. Napomena, to je drugi cetvrtak, ne sutra - na letku pise 11.2.
Lussi puno hvala za Lidl! Jeeeeej! Ja cu ic ugrabit sve na slici odmah ujutro. Napomena, to je drugi cetvrtak, ne sutra - na letku pise 11.2.
Daa, vidla sam na fejsu u grupi da je netko stavio i odma sam gledala datum,vidim iduci cetvrtak,znaci Lidl je moj odma u 8🤣 makar muz kasnio na posao,da si odma uzmem kaj treba,jer sad opet pola godine ne bude niceg za trudnice🙈🙈
Ii nista🙈❤️ sjetila sam se da smo pricale na forumu kak duugo niceg nema, pa da odma prenesem🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji