Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    02. Veljača 2021. 21:46

Momof4 uff tebe je pravo to uhvatilo, ne znam da se mozda posavjetujes s fizijatrom 🤔 ili kazes svom gin pa da vidis sto je pametno, jer nije mi privlacno bas da te toliko jako boli a jos imas oho do kraja iznosit trudnocu. 

Nea 💗

Ines
    02. Veljača 2021. 21:49

avama

Moj pregled je prosao super, beba oko 1500g danas 30 tjedana. Sve ok, 23.2 slijedeci pregled.
    I dalje pijem kendural c i magnezij.
    Do sad 4 kg u plusu, ali primjetila sam da zadnjih dana imam neke ko mucnine kad pojedem nesto malo teze.

Super na urednom pregledu 👍🥰 samo neka bebica raste, imam mucnine i ja u zadnjih par dana, ali mislim da je meni vise zbog zgaravice pa me iziritira. 

Nea 💗

mom_of_4
    02. Veljača 2021. 21:57

Ines gin mi je rekao da mogu kod fizioterapeuta na masazu ali
    da je neki stručan jer masaza zna potaknuti trudove,svakako mislim da cu otići jer nema smisla ustrajat ko bakica a ima jos tri mj patnje previse je to kad te boli i kad si nezadovoljan..
    Aj sad mi pomozite ,kako se odrec  slatkoga kako zavrtit sebi u glavu dok se nisam uvalila u probleme pa da moram prisilno na dijetu ..karakter mi je nula

02. Veljača 2021. 21:57

Jagodica "kod nasih sinova" 🤭🤭🤭 Imat cemo sinove 🤭🙈
    Ja cu sad lagano.. budem samo pregledala robicu iz kreveta i gledala muza kak sastavlja namjestaj.. sestru cu uposlit da stavi robicu prat i da ju spegla.. necu riskirat. Ako za 2tj.budem vise otvorena, uloziva, kajgod, vidjet cemo sta cemo.. al moram imat sve spremno da sam u glavi mirna a i nekak imam filing da ce on doci ranije. To sam doduse mislila i vec sa 20tj.kad je sve bilo savrseno.
    Lijepo je sto mozemo zajedno ovo sve dijeliti :) 
    .
    Evo gledam nalaze: 
    30.11. cvrsto zatvorena, cerviks 44.1mm;
    .
    11.12., cvrsto zatvorena;
    .
    29.12. cvrsto zatvorena, cerviks 40mm, 
    .
    15.1. cvrsto zatvorena, cervix sukladno tt
    .
    21.1. cvrsto zatvorena
    .
    2.2.uloziva prst. 
    Imam puno jer smo bili na hitnoj radi prometne i isla sam na 4d + regularni pregledi. Po mojim nalazima se vidi da to ide brzo tak da ako primjetite da nest mozda ne stima a pregled je za 3tj., odite prije..
    S tim da je ovo fakat mini problem ako se pita mog ginekologa. Meni naravno nije 😅

Bubica1
    02. Veljača 2021. 22:03

Ines, nisam ga ja ni mislila siliti, od početka kad je rekao da ne bi išao, nisam uopće dalje inzistirala. Ali sad kad je rekao da bi možda ipak išao, mislim si s čim bi ga mogla pridobiti da se ipak odluči da ide. Koliko ga poznajem, svakako znam da mu neće "naškoditi" nego dapače, mislim da mu ne bi bilo žao da ide. 😊 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ines
    02. Veljača 2021. 22:03

mom_of_4

Ines gin mi je rekao da mogu kod fizioterapeuta na masazu ali
    da je neki stručan jer masaza zna potaknuti trudove,svakako mislim da cu otići jer nema smisla ustrajat ko bakica a ima jos tri mj patnje previse je to kad te boli i kad si nezadovoljan..
    Aj sad mi pomozite ,kako se odrec slatkoga kako zavrtit sebi u glavu dok se nisam uvalila u probleme pa da moram prisilno na dijetu ..karakter mi je nula

Pa da svakako otidi, jer ne treba ti jos nekakva kronicna bol 😏  a kad je slatko u pitanju nazalost kriva sam osoba za to jer se ja slatkog ne mogu odreci nikako hahha 🤣 nisam se hvala Bogu nikada morala odricat, pa iskreno ne znam kako bi se uopce i snasla u toj situaciji, tesko svakako 

Nea 💗

Ines
    02. Veljača 2021. 22:09

Bubica1

Ines, nisam ga ja ni mislila siliti, od početka kad je rekao da ne bi išao, nisam uopće dalje inzistirala. Ali sad kad je rekao da bi možda ipak išao, mislim si s čim bi ga mogla pridobiti da se ipak odluči da ide. Koliko ga poznajem, svakako znam da mu neće "naškoditi" nego dapače, mislim da mu ne bi bilo žao da ide. 😊

Pa ne znam iskreno, ja znam da moj kad kaze mozda to zapravo vise znaci ne nego da. Muski su inace dosta neodlucni po tom pitanju kad ne znaju ni sami sta bi 🤷‍♀️ i mom bi bilo zao kasnije sto recimo nije isao, a imao je priliku, al ja mu to onda tako i kazem. Budem izravna, kod mene nema okolisanja itd..ja uvijek kazem sve ravno u lice, a on onda neka razmisli sto zeli. Ja bi tako,  e sad naravno ovisi kako ti postupas s njim u nekakvim slicnim stvarima pa ono nadi nesto sto znas da ga inace "smeksa" 👍

Nea 💗

danica85
    02. Veljača 2021. 22:12

Što se tiče ležanja i mirovanja, u moja 2 mjeseca nema šta me nije boljelo. Ja skroz ležim na lijevom boku, jer na leđima odmah dobijem kontrakcije i trbuh bude tvrd satima, desni bok curka baš ne voli, počne se buniti, nekako ju uspijem namoliti bar pola sata tako da mi se odmori lijeva strana. 
    Jel vi sve imate one banana jastuke? Ja si nikako nabaviti, ali sam si naručila onaj kosi jastuk što se stavi ispod trbuha, jer mi baš nekako nezgodno "visi" pa stavim uvijek nešto ispod. 
    Kad znate zašto mirujete i kad se pomirite same sa sobom da je od danas tako, vjerujte lakše je. Psiha je najvažnija, zato ostanite jake u glavi, tijelo će se već naviknuti a kasnije i oporaviti. 

Ines
    02. Veljača 2021. 22:13

Ne znam evo primjera radi moj ne bi sudjelovao u porodu da zna da ne moze imati taj kontakt s bebom tih prvih sat vremena, a kad je kum dobio kcer i kad mu je pricao kako su ga pitali da li i on zeli uzeti malu na prsa e to ga je odmah pridobilo. 

Nea 💗

Lonmi
    02. Veljača 2021. 22:15

Jagodice moja uputnica je elektroničkim putem otisla. On je na nalaz napisao kontrole dalje kod primarnog ginekologa 🥴, bas se veselim. 
    Sutra cu pitati sestru kad se napokon javi sta dalje. To mi isto digne zivac sta samo sa sestrom mogu pricati.

Guramo dalje, polako ispod 100 dana. 
    Mom_of_4 pusti moj lily, privatnik je rekao 13.05. i aplikacija i sve. Tako da krecemoo dvoznamenkasto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.