Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2021. 20:09

Bas ste divne 😍😍 Vec smo prave frendice postale a ne znamo si ni imena. Nagadjam da je missGraz Gracijela 😂 i Ines mozds Ines 😂
    .
    Sad sam malo utucena ali sutra je novi dan. Mirovat cu do 16.kad je pregled kod soc.gin.i vidjeti onda dalje. 
    .
    Jagodica cestitam na urednom pregledu i SINU 🤩🤩🤩🤩🤩 znale smo da je decko. 😋💙 I bome je teski, meni stalno govore kak je moj jako velik a tvoj tezi skoro 300g! Doduse ti imas secer, jel tak? Mozda je i u tome fora, mene to uvijek pitaju, kao sta kaze ogtt. Prekrasno sto smo ipak zavrsile dan u skolskom nalazu i da je sve kako treba biti s tvojim malim. 🤗Kolko si rekla da ste ti i decko visoki? 

02. Veljača 2021. 20:12

Muz i ja idemo rjesavat krizaljke za relaksaciju. Puse svima 😘😘

02. Veljača 2021. 20:12

Ines

Lussi - e ovako ti ja lezim preko dana na kutnoj, uglavnom lijevi bok kao i na slici jer mi desni ne pase posto se cura odmah buni i gura u rebra 😅 osvjetljenje nije neko jer sam uslikala brzinski, a ne znam kako bi rijecima najbolje objasnila. Ispod sebe imam isto jastuk al se ne vidi, a ovaj narancasti ili stavim ispod trbuha ili medu noge, rotiram kako mi treba po potrebi, a nekad ni ne stavim kao sada.
    Tako lezim otkako mi je preporucila mirovanje i najbolje mi pase 😊https://ibb.co/Lvw8QKJ

E super,hvala ti,pokusat cu se i tak namjestit,vec me jedan polozaj izludi haha ne mogu stalno pa idem u polulezeci pa se vrpoljim🙈

Petra982
    02. Veljača 2021. 20:17

Evo jedna friška prije izlaska 
    https://ibb.co/YdrRFx9

• EmEn9
    02. Veljača 2021. 20:20

Lonmi - za početak hvala bogu da je sve sa bebom ok bas smo se vec prestrašili kad se nisi javljala. Kao što su ti i cure rekle ja se slažem po pitanju toga da više ne ideš kod nje, znači ja sam inače uvijek za soc gin i neidem nikad privatno jer mi je dobra ali kad gledam tebe ispada da ides kod nje samo da te raskopa, meni to vise nema smisla i ja stvarno na tvom mjestu vise nebi isla tamo da te čačka a svaki put do sad nakon nje si morala ići još i privatno tako da bi ja nju potpuno otpisala i išla ili samo privatno ili zvala nju na tel da mi pripremi uputnicu da ideš u bolnicu na preglede i na miru si. Znači ti moras imat trudnoću pod stručnom kontrolom i možda ti je po meni pa najbolje da ideš u bolnicu na kontrole jer oni najviše toga vide i hitnih slučajeva i svega i najviše imaju iskustva sa nazovimo to problemima u trudnoći a na kraju krajeva da nešto i nije ok opet oni te zadrže u bolnici i pod kontrolom si a ovako ides ovoj ona nezna a kopa po tebi pa ideš privatniku i on kopa i kaze npr nije u redu nešto moras u bolnicu i onda oni u bolnici treći put kopaju da bi provjerili i npr zadržali te u bolnici. To ja samo navodim kao primjer za sad je sve u redu i bit ce sve u redu ali čisto radi primjera ti ces svaki put imat 2 ili 3 kopanja bezveze. Po meni bolje to izbjegnut i imat samo jedan pregled i vjerovat tom doktoru u bolnici što ti kaže i slušat samo njega jer  je on ipak najviše toga vidio jer je u bolnici i isključivo njega jer ima dovoljno iskustva i od sto mišljenja se samo izgubiš. Eto malo duži post ali baš sam ti htjela napisati svoje mišljenje ovako sastrane kako ja gledam na to. 🤗🥰😍🤩😘 Vjerujem da će bit sve ok  i da ćete izgurat vas dvije do sigurnih tjedana nego mi žao što te kopaju sto puta pogotovo ova tvoja svaki put recimo to bezveze kad ti jos nikad nije pomogla ni psihički a kamoli fizički.  Bit će sve ok i nemoj zamjerit na mom dugog postu i mom mišljenju , stvarno je dobronamjerno . 🤗

Ines
    02. Veljača 2021. 20:23

Lussi kazem ti, nadi si neki polozaj koji ti pase, ne moras ti strogo bit na boku i lezecem polozaju..hvala Bogu imas jastuka, pa ce ogradis s njima da ti ne bude operecenje na odredeni dio tijela i uzivas 😊👍
    Petra oo tvoj cervix je bas bas pravi 😊 drago mi je sto je super prosao pregled, samo neka tako i ostane 🥰 
    NevaEva hehe jesam jesam Ines je i moje pravo ime 😊 ma bit ce to sve dobro vidjet ces, danas ti je sve to svjeze, al kad malo sjedne sve na svoje mjesto bit ce lakse ❤ uzivajte 
    Lonmi ma samo da se vise ne ponavlja 🙏💗
    Jagodica jejiii cestitke na napokon potvrdenom Franu 💙🥳 i na urednom pregledu 

Nea 💗

mom_of_4
    02. Veljača 2021. 20:24

Znaci evo jedna najnovija boljka...ne mogu na livi bok nikakoo nikako boli sve wtf pa kako cu spavat naredna tri mj na nogama??na ledima se gušim fali zraka na stomak ne mogu a bokovi ubijaju..
    Isla do kauflanda u spizu vratila se doma cetveronoske upisana u gace ahhhah skoro...nazad na sredini leda a pri samom dnu bol ko da me prstom u oko neko baljka...a babo stara mislim se kud si krenila...
    E sad ja jedva cekam svoj pregled da vidim bebacicu svoju i da mogu pokazat dječici doma jer ce mi dr stavit na usb slike i video..jedva cekam i tada cemo sluzbeno u 30. tj
    Lonmi nista se ne brini jos cemo nas dvi ovde zavijati i jaukati a cure ce bacit kladionicu koja ce od nas dvi prije u rodiliste jer smo u dan razlike i taj tvoj lilypie me nervira produžuje nam dane 😂😂😘

Ines
    02. Veljača 2021. 20:28

Petra982

Evo jedna friška prije izlaska
    https://ibb.co/YdrRFx9

Divna si 💗🥰🥰

Nea 💗

• MissGraz
    02. Veljača 2021. 20:30

Jagodice, Petra, super za preglede 🥳🥳💜 
    Lonmi, izognoriraj to sto ti je receno u bolnici, odi tamo naruci se za iducu kontrolu jer imas pravo sa D1 uputnicom, ako ti bilo sta kazu reci da si rizicna trudnoca sa krvarenjem i da trebas jednostavno narudzbu za bolnicu. Kod nas stvarno u Splitu sto se toga tice nema nikakvih problema. Ja bi na tvom mjestu navalila na bolnicu umjesto na privatnika bas zbog svega sto ti je navela EmEn. Naravno, ako ti tako zelis, smo savjet topli od mene 💜

mom_of_4
    02. Veljača 2021. 20:34

Ines ti si jedno divno bice koje ulijeva toliki mir i nadu u dobro da sam ljubimorna  koliko su sretni kjudi koji te poznaju 🥰BB🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.