Dobro jutro svima😍,
Marei i Kate, nemoj me krivo shvatiti ali rwdije računaj da ništa neće biti na vrijeme. Kod mene je sve trebalo biti, i sve je stalo. Nabijala sam si netvozu oko toga i nakraju završiila u bolnicu. Biti će kad bude.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro svima drage moje cure!🤗
Ne pisem puno,jos uvijek ne stizem. Doma sam vec 3.dan a kao da nisam😂Ali doci ce i faza odmaranja. Samo da znate da vas redovito pratim,molim za sve da pregledi dobro prodju,da vise ne boli,da bebice izdrze do termina i da ste mi vi sretne i smirene🤗 I stvarno mi je drago kaj sam naisla na ovu grupu punu potpore,podrske i lijepih rijeci. Nadam se da necu roditi prije nego uspijem postati aktivan,a ne samo povremen clan ovdje😂
Ja prijavljujem bolove u ruci,tj.zglobu. Neka 2 tjedna me vec to muci,zalezim ju i malo boli ali nocas bas nisam mogla spavati zbog toga. Nekako mislim da nema veze s trudnocom ali nije ugodno i ne znam kak cu danas bilo kaj obavljati(desna je a ja desnjak). Inace kod mene srecom sve po starom,naravno da cu prijaviti ako bude nesto. Osim mozda malo jace zgaravice zadnjih par dana.
Ovaj tjedan cemo po krevetic😍 Ostale stvari cemo vise manje dobiti,zatrpala nas na kraju rodbina i prijatelji,jos ce mi falit da i ja kupim nesto. Ali budem,za svoj gust🤗
Dobila sam hrpu robice od frendice. Cure,pricalo se o pranju ali ne sjecam se vise sho je najbolje. Kad bi bilo najbolje oprat(osvjezit) tu robicu? Ne znam jel prerano to raditi 2 mj prije? I samo s praskom,bez omeksivaca?
MissGraz,drago mi je sto si pustena doma😊
AnaAn,nadam se da ces i ti uskoro k svojima❤️
Jagodice,cestitke na Franu,sad si konacno sigurna iako smo nekako svi znali🤗
Lomni,zelim ti da vise ne moras spominjati rijeci krvarenja i smedarenja. Bas si nas prepala jucer. Drago mi je da je sve dobro proslo 😊
Jutro cure.
Palonkice ja sam ti trebala samo na hitnu. S obzirom na dogovoreni pregled kod nje jucer u toj panici ja i muz smo odjurili do nje misleci nek pogleda mozda sad napokon vidi sta je ili da nije nedaj Boze nesto novo. Ali kad je bilo sve po starom nije me iskreno ni trebala gledati samo mi dati uputnicu i gotovo, ali ide ona cackat bez obzira pa te salje dalje.
Nema veze sad, kako je bilo bilo je.
Samo znam da ako se nedaj boze opet ta krv zacrveni da necu imati mira doma, zato se nadam da nece 😔
.
Jos uvijek sam u panici jos od jucer, jos su mi oci otecene od plakanja, valjda sam 2h u komadu plakala.
.
Prijavljujem bol u donjem dijelu leđa, koja je prisutna bez obzira na polozaj, ima negdje za kupiti novi bok da ga ugradim? 😂 Moj je gotov od lezanja.
.
Sretno svima koje idete ne preglede, nek vam sve bude super ❤️
.
Moj suprug bas zeli na porod, nadam se da nece tamo Uskrs opet nesto s tom koronom izglumiti, stalno drame oko blagdana.
Jutro drage mamice!
Prije svega, hvala curkama na komplimentima 😘🤗
Sretno Bubice na pregledu, javljaj nam lijepe vijesti!
Lonmi i NevaEva, nemam što pametnog napisati, a da curke nisu već napisale. Nov je dan, a dan za danom sve smo bliže našim mrvicama! Bit će sve ok, samo polako!
Jagodice, službeno si u teamu! Sad si možeš dat oduška pa u shopping za malog gospodina u plavoj boji!
Jučer do kasno nisam mogla zaspati, a jutros nikako se probuditi. Užas! Ruke i stopala gore, beba udara, ne mogu disati, pritisak na jetru,na gospođu, nit jedna poza mi nije pasala, a ako se vratim spavati kao što to radim zadnjih dana, strah me da se ne ponovi.
Čaj za trudnice, pila Hippov u granulama tek nakon poroda!
Thera, i ja se pitam koliko ranije sve oprat i speglat. S prvim sam 2/3 tjedna prije termina, a s drugom sam cca mj dana prije. Obzirom da mi je sve teže i teže stajat i sjediti, najradije bih krenula sada, a opet nema smisla niti previše unaprijed. Krenula sam od reorganizacije prostora i komode i prematalice, pa ću kad se to sredi krenut mic po mic s robom, imam toga dosta! Ne koristim omekšivač niti inače pa ne mislim niti sada.
Mom_of_4, jel popustilo što?
Ja sam dobila blagoslov da ne moram strogo mirovati, ali (uvijek je neki ali) da se sjetim da je 3. trudnoća i da imam koju godinu.
Cure, prijavljujem da sam u bolnici, čekam ultrazvuk. Moj doktor veli da je moje zlato premalo za 3 tjedna. Poslao me direktno u bolnicu na još jedan ultrazvuk pa sad čekam. More suza sam već isplakala, van sebe sam. Molite za mene i moju curku da je ipak on krivo izmjerio.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jutro drage moje bez kojih je vise nezamislivo da prodje niti jedan dan!
Lijepo je cuti kako ste zadovoljne nakon pregleda i veselim se skupa sa vama! Jagodice kad sam procitala da je stvarno mali Fran zacaklile su mi se oci od srece
NevaEva pokusaj se koncentrirati na sve ono pozitivno u ovoj situaciji!
Petra cestitam i tebi na super pregledu i bas si mi simpa, sva zracis na slici pozitivom
Pratnja - moj dragi jucer je bio presretan i on mi je prvi javio kad je procitao da su u Puli dozvolili pratnju, nadamo se da ce tako i ostati do termina, ma zapravo da nece vise nikad niti ukinuti radi svih buducih mama i tata i njihovih neprocjenjivih iskustava!
Tečaj - ja sam jucer zvala patronazu i mene i dragog su zapisali za tecaj, sad cekam povratne info o terminima, kako ce to biti organizirano itd.
Naša imena - za moje nije tesko zakljuciti, samo maknete slovo C na kraju
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Cure, prijavljujem da sam u bolnici, čekam ultrazvuk. Moj doktor veli da je moje zlato premalo za 3 tjedna. Poslao me direktno u bolnicu na još jedan ultrazvuk pa sad čekam. More suza sam već isplakala, van sebe sam. Molite za mene i moju curku da je ipak on krivo izmjerio.
😔 Mantram pozitivno za vas!!! Vjvt je krivo izmjerio, bit će sve ok! Šaljem zagrljaj!
Sortiraj odgovore
Najstariji