Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    02. Veljača 2021. 19:38

A da Lonmi, tek sam sad skuzila da te ipak poslala u bolnicu. Probaj tamo nastaviti kontrole. Mi ovjde u Splitu mozemo ako smo radi bilo cega upuceni u bolnicu jednom nastaviti kontrole voditi tamo... mozda ces tako biti najsigurnija! Samo se trebas nastaviti narucivati u bolnicu, ako ti je dala D1 uputnicu ovaj put. 

02. Veljača 2021. 19:51

Hvala cure 😘😘
    Ines zato je i meni cudno ali on je gurnuo ono za razvadajanje u mene da bolje vidi i na tome je ostalo bijelo pa je rekao da su to gljivice, da je ph rodnice inace 4, u trudnoci 6 i da nije neobicno dobit gljivice. Ali to je bilo to s tim..

Jagodica125
    02. Veljača 2021. 19:57

Curke i bebice - bok! 
    Lonmi - hvala Bogu na nebesima da ste ti i tvoja curka dobro🙏, vjerujem ti da ti je dosta danasnjeg dana, opusti se sad pred vecer i apsolutno se slazem sa curama - ako mozes, odi nadalje privatno 👍
    .
    NevaEva - bas kak je Ines rekla - pupcana vrpca nije problem u busi, bebicama dodje kao igracka, a ovo za gljivice, jesam dobro skuzila da je to doktorovo nagađanje? Budes vidjela hoce ti se javiti ikakvi simptomi, mislim ako ih nemas sad hvala Bogu, mozda niti nisu u pitanju gljivice🤔 Slavim sto je Valerian dobro 🥰
    .
    Moj pregled - curke, ja prijavljujem uredan pregled, kao iz udzbenika 🙏 ginic me pregledao prvo prstima zatvorena sam (izvana i iznutra), pa sondom i onda preko buše. Dovoljna kolicina plodne vode, posteljica straga, kaze doktor velika beba, teski smo skoro 2kg (1900ikusur grama)🤗, sve odgovara mjerama za 30 tjedana, cak je bebica bila malo preaktivna (ja popila malo kole za buđenje - upalilo je😅), jer je doktor rekao da ne moze neke mjere uzet od prve, koliko je aktivna bebica. Cula srce, protoci kroz pupkovinu uredni, glavicom ZASAD dolje, ma savrseno🥰 i kao secer na kraju kod mjerenja bedrene kosti uhvati da bebica rastvorila noge i uslika ... pišu🤗🥰 rekao je da tu nesto visi, a da je malo preveliko da bi se zamjenilo za pupkovinu, tako da zaista nam stize nas djecak FRAN 👶💙 
    .
    Piskenje, vaganje okej. Tlak malo povisen - rekla sam sestri da je to od uzbuđenja🥳🎉🎊 nastavljam sa gestacijskom dijetom, sljedeci tjedan radimo GUK profil opet, iduci pregled mi je 01.03. kad ponavljam cervikalne briseve i to je ujedno i pregled prije selidbe u trudnicku ambulantu😇 sve u svemu, ja presretna 🥳
    .
    Drzim nama i nasim bebicama fige da sve izguramo trudnoce do kraja, u naaajboljem redu🤞🙏

Bubica1
    02. Veljača 2021. 19:58

Lonmi, moja mama je inače kod Pitnera i ona je jako zadovoljna. Zapravo za njega još nisam čula nešto loše dosad. Nisam pojma imala da osim na Domu zdravlja radi i u bolnici. Tako da vjerujem da je vidio taj polip, a ne samo pretpostavio prema drugim nalazima.
    NevaEva, cure su već sve rekle, nemoj se stresirati, Valerian je dobro i to je najbitnije. Meni je isto malo čudno da ti nije dao ništa, a smatra da su gljivice. Vjerojatno ni sam nije siguran. A tlak, može biti da je samo trenutno, ako imaš doma tlakomjer, provjeri koji put, ali opet po meni to nisu vrijednosti za brinuti se. Bit će sve OK. 😊❤️🙏
    Granny, tako sam ti i ja zbunjena zbog OGTT-a. Meni je samo zadnja vrijednost bila povišena i to za sitno. Ali sve ovisi od organizma do organizma. Svatko drugačije reagira na određenu hranu. Evo baš jučer cure pisale da bi im šećer skočio u nebesa da pojedu bananu ili zobene pahuljice u mlijeku, a meni bio 5.2. Tako da sve ovisi o tome kako to tvoj organizam apsorbira.
    GUK profil - evo ja baš sad zvala doktora za nalaz, sve vrijednosti su super osim one nakon doručka kad je šećer bio 8.5. Trebala bi izbaciti jednostavne ugljikohidrate iz prehrane. E sad mene zanima, koja to onda hrana spada pod jednostavne ugljikohidrate? 😁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    02. Veljača 2021. 19:59

Ines cak i nije toliko dijagnoza. Dijagnoze su : "izraslina nalik polipu" i "ne znam".
    Zbog tog ponavljanja i ove svoje sam prosvikala vec u glavi pa im nikome ne vjerujem. 
    Samo nek ne krvari tak nazad, tko zna zast se sracko danas tak raskrvaril, sta ga potaknulo. Ja dok vidim krv ja sam gotova. 

MissGraz bila je D1 uputnica, ali rekli su nek se javim dalje primarnom ginekologu 😰

Sunflower! 🌻
    02. Veljača 2021. 20:00

NevaEva, ja sam skuzila u prethodnim trudnocama da me recimo nikad nije bolio vaginalni pregled dok sam bila zatvorena, ali dok bi me pregledavali a ja za 2-3 prsta otvorena uuuzasno mi je bilo bolno... tako da moguce da te zbog toga boljelo, a zapravo upale ni nema 🤔 Jer i meni cudno da su gljivice ako nemas nikakve simptome. Uostalom, meni svaki, ali bas svaki put nakon seksa u trudnoci ostane onako bijelo gusto na kondomu, izgleda ko gljivice al znam da nisu, valjda samo neki normalan trudnicki iscjedak 🤷‍♀️
    Sve u svemu, nekako mislim da nemas previse razloga za brigu, makar kuzim i to da te sve skupa pogodilo danas, drzi se i biti ce bolje kad prespavas 😘

Bubica1
    02. Veljača 2021. 20:03

Jagodice, bravo za pregled! I baš mi je drago da konačno znaš spol i da je dečko, kao da smo se svi ovdje već naviknuli da ti stiže dečko. 😊💙 Bitno da je sve super. 😉

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

02. Veljača 2021. 20:07

Jagodice bas mi je drago za dobar i uredan pregled!💞 Ipak stize Fran,vidis da te osjecaj nije varao💙 samo nek je ziv i zdrav, deckic mali,bas mi je dragoo🥰🥰💙

Petra982
    02. Veljača 2021. 20:08

Poslije vas čitam, samo da prijavim uredan pregled. Bebo je glavom na dole, moj cerviks je 5cm, posteljica se digla, sve je super! Ponovit ću trombocite za tjedan/dva  u bolnici za mir u glavi. U mj dana dobila kg i pol više. Slušala srdašce i najavljen mi je ctg za mj dana. Dakle sljedeći pregled 02.03. 
    Svratila do Kika po one navlake, al niente. Prodavačica me gledala kao da tražim pohanog marsovca 🙄

Lonmi
    02. Veljača 2021. 20:08

Jagodice 😘❤️
    Bubice divan je, zbilja divan 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.