A da Lonmi, tek sam sad skuzila da te ipak poslala u bolnicu. Probaj tamo nastaviti kontrole. Mi ovjde u Splitu mozemo ako smo radi bilo cega upuceni u bolnicu jednom nastaviti kontrole voditi tamo... mozda ces tako biti najsigurnija! Samo se trebas nastaviti narucivati u bolnicu, ako ti je dala D1 uputnicu ovaj put.
Hvala cure 😘😘
Ines zato je i meni cudno ali on je gurnuo ono za razvadajanje u mene da bolje vidi i na tome je ostalo bijelo pa je rekao da su to gljivice, da je ph rodnice inace 4, u trudnoci 6 i da nije neobicno dobit gljivice. Ali to je bilo to s tim..
Curke i bebice - bok!
Lonmi - hvala Bogu na nebesima da ste ti i tvoja curka dobro🙏, vjerujem ti da ti je dosta danasnjeg dana, opusti se sad pred vecer i apsolutno se slazem sa curama - ako mozes, odi nadalje privatno 👍
.
NevaEva - bas kak je Ines rekla - pupcana vrpca nije problem u busi, bebicama dodje kao igracka, a ovo za gljivice, jesam dobro skuzila da je to doktorovo nagađanje? Budes vidjela hoce ti se javiti ikakvi simptomi, mislim ako ih nemas sad hvala Bogu, mozda niti nisu u pitanju gljivice🤔 Slavim sto je Valerian dobro 🥰
.
Moj pregled - curke, ja prijavljujem uredan pregled, kao iz udzbenika 🙏 ginic me pregledao prvo prstima zatvorena sam (izvana i iznutra), pa sondom i onda preko buše. Dovoljna kolicina plodne vode, posteljica straga, kaze doktor velika beba, teski smo skoro 2kg (1900ikusur grama)🤗, sve odgovara mjerama za 30 tjedana, cak je bebica bila malo preaktivna (ja popila malo kole za buđenje - upalilo je😅), jer je doktor rekao da ne moze neke mjere uzet od prve, koliko je aktivna bebica. Cula srce, protoci kroz pupkovinu uredni, glavicom ZASAD dolje, ma savrseno🥰 i kao secer na kraju kod mjerenja bedrene kosti uhvati da bebica rastvorila noge i uslika ... pišu🤗🥰 rekao je da tu nesto visi, a da je malo preveliko da bi se zamjenilo za pupkovinu, tako da zaista nam stize nas djecak FRAN 👶💙
.
Piskenje, vaganje okej. Tlak malo povisen - rekla sam sestri da je to od uzbuđenja🥳🎉🎊 nastavljam sa gestacijskom dijetom, sljedeci tjedan radimo GUK profil opet, iduci pregled mi je 01.03. kad ponavljam cervikalne briseve i to je ujedno i pregled prije selidbe u trudnicku ambulantu😇 sve u svemu, ja presretna 🥳
.
Drzim nama i nasim bebicama fige da sve izguramo trudnoce do kraja, u naaajboljem redu🤞🙏
Lonmi, moja mama je inače kod Pitnera i ona je jako zadovoljna. Zapravo za njega još nisam čula nešto loše dosad. Nisam pojma imala da osim na Domu zdravlja radi i u bolnici. Tako da vjerujem da je vidio taj polip, a ne samo pretpostavio prema drugim nalazima.
NevaEva, cure su već sve rekle, nemoj se stresirati, Valerian je dobro i to je najbitnije. Meni je isto malo čudno da ti nije dao ništa, a smatra da su gljivice. Vjerojatno ni sam nije siguran. A tlak, može biti da je samo trenutno, ako imaš doma tlakomjer, provjeri koji put, ali opet po meni to nisu vrijednosti za brinuti se. Bit će sve OK. 😊❤️🙏
Granny, tako sam ti i ja zbunjena zbog OGTT-a. Meni je samo zadnja vrijednost bila povišena i to za sitno. Ali sve ovisi od organizma do organizma. Svatko drugačije reagira na određenu hranu. Evo baš jučer cure pisale da bi im šećer skočio u nebesa da pojedu bananu ili zobene pahuljice u mlijeku, a meni bio 5.2. Tako da sve ovisi o tome kako to tvoj organizam apsorbira.
GUK profil - evo ja baš sad zvala doktora za nalaz, sve vrijednosti su super osim one nakon doručka kad je šećer bio 8.5. Trebala bi izbaciti jednostavne ugljikohidrate iz prehrane. E sad mene zanima, koja to onda hrana spada pod jednostavne ugljikohidrate? 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ines cak i nije toliko dijagnoza. Dijagnoze su : "izraslina nalik polipu" i "ne znam".
Zbog tog ponavljanja i ove svoje sam prosvikala vec u glavi pa im nikome ne vjerujem.
Samo nek ne krvari tak nazad, tko zna zast se sracko danas tak raskrvaril, sta ga potaknulo. Ja dok vidim krv ja sam gotova.
.
MissGraz bila je D1 uputnica, ali rekli su nek se javim dalje primarnom ginekologu 😰
NevaEva, ja sam skuzila u prethodnim trudnocama da me recimo nikad nije bolio vaginalni pregled dok sam bila zatvorena, ali dok bi me pregledavali a ja za 2-3 prsta otvorena uuuzasno mi je bilo bolno... tako da moguce da te zbog toga boljelo, a zapravo upale ni nema 🤔 Jer i meni cudno da su gljivice ako nemas nikakve simptome. Uostalom, meni svaki, ali bas svaki put nakon seksa u trudnoci ostane onako bijelo gusto na kondomu, izgleda ko gljivice al znam da nisu, valjda samo neki normalan trudnicki iscjedak 🤷♀️
Sve u svemu, nekako mislim da nemas previse razloga za brigu, makar kuzim i to da te sve skupa pogodilo danas, drzi se i biti ce bolje kad prespavas 😘
Jagodice, bravo za pregled! I baš mi je drago da konačno znaš spol i da je dečko, kao da smo se svi ovdje već naviknuli da ti stiže dečko. 😊💙 Bitno da je sve super. 😉
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jagodice bas mi je drago za dobar i uredan pregled!💞 Ipak stize Fran,vidis da te osjecaj nije varao💙 samo nek je ziv i zdrav, deckic mali,bas mi je dragoo🥰🥰💙
Poslije vas čitam, samo da prijavim uredan pregled. Bebo je glavom na dole, moj cerviks je 5cm, posteljica se digla, sve je super! Ponovit ću trombocite za tjedan/dva u bolnici za mir u glavi. U mj dana dobila kg i pol više. Slušala srdašce i najavljen mi je ctg za mj dana. Dakle sljedeći pregled 02.03.
Svratila do Kika po one navlake, al niente. Prodavačica me gledala kao da tražim pohanog marsovca 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji