Curke, ja sam cijelo vrijeme išla na more i sunčala se i to u bilo koje doba dana jer mi dr nije bila rekla da nesmijem ni ništa. I sad citam da kako to može naštetit bebinom mozgu zbog topline 😫😫😫😫 znaci nije mi dobro
A ja doslovno sam znala bit cijeli dan na gliseru na suncu, i sad mi je mukaaaa
Ne brinii…nista nece biti bebici…ja sam se u prvoj trudnoci stalno suncala i bila na moru pa je bilo sve okej 😁
😫😫 moram prestat ic na Google
Također! 😄😄
Super za dobre rezultate kombiniranog :))
Ja cu valjda za 2 tjedna na njega.
Sto se tice krvarenja iz nosa- to i krvarenje iz desnih je jaaako cesto (i normalno u trudnoci). Tako da nemas brige :)
Ja sam zbog krvarenja iz nosa prvo i posumnjala da sam trudna, par dana prije nego sam radila test. To je cesta pojava u trudnoci, tako da nemate brige oko toga!
Emmie, super za super nalaz ☺️
Curke, ja sam cijelo vrijeme išla na more i sunčala se i to u bilo koje doba dana jer mi dr nije bila rekla da nesmijem ni ništa. I sad citam da kako to može naštetit bebinom mozgu zbog topline 😫😫😫😫 znaci nije mi dobro
Nemas razloga za brigu! Ja sam dosta o ovome citala jer sam bila u sauni malo prije nego sto sam i saznala da sam trudna, a tek nakon toga i ja cujem to za toplinu. Ali to u biti samo moze biti stetno ako tvoja tjelesna temperatura bude 40 i vise (a da se to desilo znala bi jer bi ti se mantalo i ne bi ti bilo dobro i sta sve ne). I onda sam nasla jos dosta izvjestaja trudnica koje su isto tako boravile u sauni i sve im je ok. A neka zadnja istrazivanja cak dovode u pitanje te tvrdnje za temperaturu. Tako da mozes da se smiriiis <3
Previse mi istrazujemo i bespotrebno se brinemo, meni je vise muka od sve ove brige i nalaza i novih informacija sta sve moze biti lose. Umjesto da uzivamo u trudnoci... Jos ja inace i nisam osoba koja se nesto puno brine, ali ovaj period, uzas...
Dobro jutro svima💗
Dobili smo nalaze kombiniranog testa:
Down Syndrome 1: 2810
Edwards/Patau 1: 23879
Nuhalni Nabor: 1.17 mm
Presretna sam jer obzirom na moje godine rizik za Down Syndrome je 1:105.
Sada napokon mogu malo odahnuti do slijedećeg ultrazvuka 😂
Drago mi je da su rezultati donijeli pozitivne vijesti :)
Ja sam bila u nedoumici da li raditi neki od testova, double, 2D ili Nifty, i nakon nekoliko konsultacija sam odustala. Neću raditi ništa od navedenog, nekako nadam se najboljem, i da će sve biti u najboljem redu. :)
Emmie, i ja sam happy da su ti nalazi dobri inače, Miki94, potpisujem sve što si napisala u vezi toga. Ako nema potrebe, neću niti ja raditi te testove. Razumijem da nekim trudnicama to olakša, meni bi samo opteretilo. Bit će sve 5
Čestitam na dobrim nalazima kombiniranog.
Meni isto često neke krastice u nosu i tu i tamo krv a isto tako mi i česta upala zubnog mesa ali to je sve normalno ipak je to drugo stanje. 🤗🤗🤗
Nemas razloga za brigu! Ja sam dosta o ovome citala jer sam bila u sauni malo prije nego sto sam i saznala da sam trudna, a tek nakon toga i ja cujem to za toplinu. Ali to u biti samo moze biti stetno ako tvoja tjelesna temperatura bude 40 i vise (a da se to desilo znala bi jer bi ti se mantalo i ne bi ti bilo dobro i sta sve ne). I onda sam nasla jos dosta izvjestaja trudnica koje su isto tako boravile u sauni i sve im je ok. A neka zadnja istrazivanja cak dovode u pitanje te tvrdnje za temperaturu. Tako da mozes da se smiriiis <3
Previse mi istrazujemo i bespotrebno se brinemo, meni je vise muka od sve ove brige i nalaza i novih informacija sta sve moze biti lose. Umjesto da uzivamo u trudnoci… Jos ja inace i nisam osoba koja se nesto puno brine, ali ovaj period, uzas…
Joj super hvala ti puno 🥰
Daaa bas i ja kažem kakvo blaženo stanje ja nikad nisam bila zabrinutija i toliko zabrijavala na gluposti hahaha lude smo
Hvala vam svima na toplim riječima! 🌷🌷🌷🌷
Bebolinka, ni ja nisam dobro “sa svojom”😂 Već sam radila Nifty test koji je potvrdio da je sve u redu i koji je više precizan od kombiniranog, ali sam se opet brinula šta će kombinirani pokazati🙄. Kaže muž, pa već znaš da je sve u redu, ne brini se. Mislim se ja, eh da mi je tvoja pamet😆
Emmie čestitam
Evo ja imam neke čudne bolove iz lijevog jajnika, pa me boli sredina trbuha i svakakav scenarij sam si zamislila
Sortiraj odgovore
Najstariji