Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    20. Kolovoz 2020. 12:13

bebolinka

ruza11

bebolinka

Curke, ja sam cijelo vrijeme išla na more i sunčala se i to u bilo koje doba dana jer mi dr nije bila rekla da nesmijem ni ništa. I sad citam da kako to može naštetit bebinom mozgu zbog topline 😫😫😫😫 znaci nije mi dobro
    A ja doslovno sam znala bit cijeli dan na gliseru na suncu, i sad mi je mukaaaa

Ne brinii…nista nece biti bebici…ja sam se u prvoj trudnoci stalno suncala i bila na moru pa je bilo sve okej 😁

😫😫 moram prestat ic na Google

Također! 😄😄

busybee
    20. Kolovoz 2020. 12:20

Super za dobre rezultate kombiniranog :))
    Ja cu valjda za 2 tjedna na njega.

Sto se tice krvarenja iz nosa- to i krvarenje iz desnih je jaaako cesto (i normalno u trudnoci). Tako da nemas brige :)

• Bebanomoje
    20. Kolovoz 2020. 12:25

Ja sam zbog krvarenja iz nosa prvo i posumnjala da sam trudna, par dana prije nego sam radila test. To je cesta pojava u trudnoci, tako da nemate brige oko toga!
    Emmie, super za super nalaz ☺️

Mea
    20. Kolovoz 2020. 12:26

bebolinka

Curke, ja sam cijelo vrijeme išla na more i sunčala se i to u bilo koje doba dana jer mi dr nije bila rekla da nesmijem ni ništa. I sad citam da kako to može naštetit bebinom mozgu zbog topline 😫😫😫😫 znaci nije mi dobro

Nemas razloga za brigu! Ja sam dosta o ovome citala jer sam bila u sauni malo prije nego sto sam i saznala da sam trudna, a tek nakon toga i ja cujem to za toplinu. Ali to u biti samo moze biti stetno ako tvoja tjelesna temperatura bude 40 i vise (a da se to desilo znala bi jer bi ti se mantalo i ne bi ti bilo dobro i sta sve ne). I onda sam nasla jos dosta izvjestaja trudnica koje su isto tako boravile u sauni i sve im je ok. A neka zadnja istrazivanja cak dovode u pitanje te tvrdnje za temperaturu. Tako da mozes da se smiriiis <3
    Previse mi istrazujemo i bespotrebno se brinemo, meni je vise muka od sve ove brige i nalaza i novih informacija sta sve moze biti lose. Umjesto da uzivamo u trudnoci... Jos ja inace i nisam osoba koja se nesto puno brine, ali ovaj period, uzas...

Saramala
    20. Kolovoz 2020. 12:37

Emmie cestitam od ❤️

Jagodica125
    20. Kolovoz 2020. 12:37

Miki94

Emmie

Dobro jutro svima💗
    Dobili smo nalaze kombiniranog testa:

Down Syndrome 1: 2810
    Edwards/Patau 1: 23879
    Nuhalni Nabor: 1.17 mm

Presretna sam jer obzirom na moje godine rizik za Down Syndrome je 1:105.
    Sada napokon mogu malo odahnuti do slijedećeg ultrazvuka 😂

Drago mi je da su rezultati donijeli pozitivne vijesti :)

Ja sam bila u nedoumici da li raditi neki od testova, double, 2D ili Nifty, i nakon nekoliko konsultacija sam odustala. Neću raditi ništa od navedenog, nekako nadam se najboljem, i da će sve biti u najboljem redu. :)

Emmie, i ja sam happy da su ti nalazi dobri  inače, Miki94, potpisujem sve što si napisala u vezi toga. Ako nema potrebe, neću niti ja raditi te testove. Razumijem da nekim trudnicama to olakša, meni bi samo opteretilo. Bit će sve 5

• EmEn9
    20. Kolovoz 2020. 12:39

Čestitam na dobrim nalazima kombiniranog.
    Meni isto često neke krastice u nosu i tu i tamo krv a isto tako mi i česta upala zubnog mesa ali to je sve normalno ipak je to drugo stanje. 🤗🤗🤗

bebolinka
    20. Kolovoz 2020. 12:42

Mea

bebolinka

Nemas razloga za brigu! Ja sam dosta o ovome citala jer sam bila u sauni malo prije nego sto sam i saznala da sam trudna, a tek nakon toga i ja cujem to za toplinu. Ali to u biti samo moze biti stetno ako tvoja tjelesna temperatura bude 40 i vise (a da se to desilo znala bi jer bi ti se mantalo i ne bi ti bilo dobro i sta sve ne). I onda sam nasla jos dosta izvjestaja trudnica koje su isto tako boravile u sauni i sve im je ok. A neka zadnja istrazivanja cak dovode u pitanje te tvrdnje za temperaturu. Tako da mozes da se smiriiis &lt;3
    Previse mi istrazujemo i bespotrebno se brinemo, meni je vise muka od sve ove brige i nalaza i novih informacija sta sve moze biti lose. Umjesto da uzivamo u trudnoci… Jos ja inace i nisam osoba koja se nesto puno brine, ali ovaj period, uzas…

Joj super hvala ti puno 🥰
    Daaa bas i ja kažem kakvo blaženo stanje ja nikad nisam bila zabrinutija i toliko zabrijavala na gluposti hahaha lude smo

Emmie
    20. Kolovoz 2020. 12:55

Hvala vam svima na toplim riječima! 🌷🌷🌷🌷

Bebolinka, ni ja nisam dobro “sa svojom”😂 Već sam radila Nifty test koji je potvrdio da je sve u redu i koji je više precizan od kombiniranog, ali sam se opet brinula šta će kombinirani pokazati🙄. Kaže muž, pa već znaš da je sve u redu, ne brini se. Mislim se ja, eh da mi je tvoja pamet😆

20. Kolovoz 2020. 13:01

Emmie čestitam  
    Evo ja imam neke čudne bolove iz lijevog jajnika, pa me boli sredina trbuha i svakakav scenarij sam si zamislila  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.