Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    28. Siječanj 2021. 16:55

Lonmi upravo to, udarac na psihu je uzasan kad mi je pricala to sve, mene pogodilo koja je samo slusala to, a ne zelim ni znati kako je onima koji to dozive nazalost. Ne daj Boze nikome 🙏
    Elly istina, mene je moja glava i spasila najvise. Naravno nismo sve iste i ne podnosimo svi sve jednako, sto apsolutno razumijem, al ja iz svoje situacije mogu reci da biti cist i stabilan u glavi znaci jakooo puno. Ma bit ce to sve dobro, neka malac samo raste 👍❤  
    Hehe ma bit ce spavanja, kad tad, znas kako je meni frendica rekla, dok si trudan i imas malu bebu sanjas o spavanju 5,6 sati u komadu, a kad oni malo porastu i krenu u sk i kad imas priliku spavat, nekako si se vec navikao taj ritam i radije ces pogledati film i uzivati s muzem negoli lec i stvarno spavat. 
    EmEn slazem se, ja sam si isto spakirala kojekakvih grickalica, pa ak ih sve i ne pojedem ostavit cu cimericama ili sestrama. 

Nea 💗

Elly94
    28. Siječanj 2021. 16:55

Koja je razlika izmedju magnezij direkt i magnezij citrata osim kaj je ovaj direkt u prahu. Rekla sam doktoru da pijem magnezij direkt. On je reko da ne da to nije dovoljno da kupim magnezij citrat. A TAAAAMAAAAN KUPILA PRIJE PAR DANA DIREKT 🤦🏻‍♀️inace ga pijem od pocetka trudnoce. 

Elly94
    28. Siječanj 2021. 16:56

Ines

Lonmi upravo to, udarac na psihu je uzasan kad mi je pricala to sve, mene pogodilo koja je samo slusala to, a ne zelim ni znati kako je onima koji to dozive nazalost. Ne daj Boze nikome 🙏
    Ellyistina, mene je moja glava i spasila najvise. Naravno nismo sve iste i ne podnosimo svi sve jednako, sto apsolutno razumijem, al ja iz svoje situacije mogu reci da biti cist i stabilan u glavi znaci jakooo puno. Ma bit ce to sve dobro, neka malac samo raste 👍❤
    Hehe ma bit ce spavanja, kad tad, znas kako je meni frendica rekla, dok si trudan i imas malu bebu sanjas o spavanju 5,6 sati u komadu, a kad oni malo porastu i krenu u sk i kad imas priliku spavat, nekako si se vec navikao taj ritam i radije ces pogledati film i uzivati s muzem negoli lec i stvarno spavat.
    EmEn slazem se, ja sam si isto spakirala kojekakvih grickalica, pa ak ih sve i ne pojedem ostavit cu cimericama ili sestrama.

True story za spavanje. 😂

Ines
    28. Siječanj 2021. 17:03

Lonmi hahha nije pojela, pustila sam ju nek se izigra dok ja sve ne obavim, pa sam onda pokupila 🤣🤣🙈
    MissGraz to se i meni desilo u ponedjeljak, al dobro pa sam ja odmah skuzila da se srce ne cuje, pa sam odmah zvala sestru da namjesti. Mislim da te dotukao vise spoj cekanja i hormona. Uglavnom meni je sestra rekla bebino srce moras cuti, cim ga ne cujes ili ga cujes slabije zovi me da prekontroliramo sondu, jer meni je curka stalno bjezala od sonde pa smo ju morali lovit po trbuhu. Eto to ti je moj savjet za ubucuce, uvijek radije i zovi sestru da provjeri dal sve stima nego da tako cekas pol sata i mislis da je sve okej. A sto se boli tice ja ju imam konstantno i gin je rekao da je to normalno, em se kosti dolje rasmeksavaju, em se sve polako priprema za porod. Bitno da je bebica dobro i da je sve okej 💗 drzim fige da jetreni budu isto okej sutra 🤞🤞

Nea 💗

Ines
    28. Siječanj 2021. 17:12

Elly94

Koja je razlika izmedju magnezij direkt i magnezij citrata osim kaj je ovaj direkt u prahu. Rekla sam doktoru da pijem magnezij direkt. On je reko da ne da to nije dovoljno da kupim magnezij citrat. A TAAAAMAAAAN KUPILA PRIJE PAR DANA DIREKT 🤦🏻‍♀️inace ga pijem od pocetka trudnoce.

Mg direkt je najcesce uz dodatak jos nekih drugih vitamina i nema toliku ucinkovitost u organizmu. Dok mg citrat je cist i imas najvecu ucinkovitost i bolje se absorbira u organizmu. 

Nea 💗

mom_of_4
    28. Siječanj 2021. 17:29

MissGraz ajde bar ne razmisljas o tlaku dok si dole ahhahaha i nije ti dosadno blizu si kraja pa uzivaj jos ovo malo a Ana ko ana nikad takta nije imala znas da je ona drka na dane pa nemoj je dozivljavat

Elly94
    28. Siječanj 2021. 17:30

Ines

Elly94

Mg direkt je najcesce uz dodatak jos nekih drugih vitamina i nema toliku ucinkovitost u organizmu. Dok mg citrat je cist i imas najvecu ucinkovitost i bolje se absorbira u organizmu.

Puno ti hvala na info.
    Znaci od danas se stim rokam.Vec vidim na sljedecem pregledu da ce mi ga ukinut 😂

Emmie
    28. Siječanj 2021. 17:43

Bebolinka čuvaj se...mislimo na tebe. Nadam se da će biti sve u redu💗
    MissGraz, koje strašno iskustvo, ali hvala Bogu da je sve u redu. Ja mislim da bih se ja onesvijestila. Ti si jaka žena🌷
    AnaAn…nadam se da ste ti i bebica dobro⚘

28. Siječanj 2021. 17:45

Ja znam lezat u polulezecem na ledima na kutnoj,pa polulezeci prema boku, pa lezecem na boku, vise ne znam kak se namjestit hahah po noci znam otic na desni bok malo pa osjetim da mi ne pase pa se vracam na lijevi..
    MissGraz bitno da je sve okej, probljedis dok se tak nekaj dogodi a na kraju samo nisu dobro namjestili to..al nije ti svejedno taj tren
    Bitno da je s bebicom sve dobro💗💗

28. Siječanj 2021. 17:54

MissGraz ja bi se srušila da je rekla da nema srca. Jbt gdje je taktičnost! Pa valjda prvo provjeriš prije nego šta isprepadaš nekog. ah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.